Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol...siyah orjinal kaça alırım we nerden alabilirim??
  • valla ben 30 milyona aldım tuş takımı dahil. kapak 20ydi tuştakımı 10. Birde ankarada maltepe pazarından aldım. orda biraz daha ucuz oluyo.
  • SAOLDA BN İSTANBULDA OTURUOM
  • quote:

Orjinalden alıntı: didi13

SAOLDA BN İSTANBULDA OTURUOM

yol yakın zaten yaa ankaradan al istanbul kazık
  • kimse dünden bri msj atmamışş nerdesinizz millett??
  • O dedğin benim 6670 dede mevcut . ouickoffice belge oluşturamıyorsun sadece görüntüleyebiliyor. Bende maalesef word leri açamıyorum. açar açar kapanıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Cavo

Arkadaşlar 6670im var ama telefonun Quick office application da bi sorun var galiba yeni belge oluşturamıorum ve bilgisayardan yüklediğim word belgelerini de application göremiyor.. yardımcı olursanız sevinirim..

yok mu bi bilen??

• Bilen bir arkadaş var ise 6670 e, şu engeyç oyunlarını nasıl yükleyeceğimi adım adım anlatabilirmi.Bir türlü beceremiyorum.Madde madde olursa çok iyi olur.
  • Arkadaşlar bende de 7610 var.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve çok ciddi bir sorunum olmadı ancak word-excel 7610 için mevcut mu tam anlayamadım ve n-gage oyunları oynanabiliyor mu?

Ayrıca bilenleriniz vardır mutlaka ama zedge.com'un bedava kısmında güzel temalar, idare eder tarzda oyunlar ve güzel duvar kağıtları var. Umarım yardımı olur...
  • 7610 var bende sıktı artık daha iyisi lazım yeterrrrrrrrrrrrr
  • Daha iyisi derken biraz açabilirmisin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ANKERT

7610 var bende sıktı artık daha iyisi lazım yeterrrrrrrrrrrrr
  • arklar 6670'te kulaklık taktığım zaman 'Donanım desteklenmiyor' diye uyarı alıorum ve kulaklığı kullanamıorum. Bu sorunla karşılaşan ve sorunu çözen birileri varmı bi yrdm edin bi zahmet !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: didi13

kimse dünden bri msj atmamışş nerdesinizz millett??

en iyisi siyah kapak !!!
  • arkadaşlar, 6670 de mp3 player var mı yoksa biz mi yüklüyoz program? bide mp3 sesi stereo mu mono mu?
  • 6670 te mp3 leri real player çalıyor. mono çıkıyor. 6670 i olan arkadaşlar en çok hangi rengi tercih ediyorsunuz. benimki mavi mesela.
  • Bu topici niçin sürekli dipten çıkartıyom ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: esik1

Bilen bir arkadaş var ise 6670 e, şu engeyç oyunlarını nasıl yükleyeceğimi adım adım anlatabilirmi.Bir türlü beceremiyorum.Madde madde olursa çok iyi olur.

engeyç

abi onu nasıl yapamadın oyunda crack yapar gibi oluyo çok kolay aslında;

Ben birde pratik yolunu öğrendim öyle anlatiyim ;

1)ilk başta fexploreri yüklüyosun.
    2)sonra blzinstaller programını yüklüyosun.
    3) Sonra sadece blz uzatılı olan N-Gage oyunu telefonun E kısmına atıyosun (pc suite yada benzeri vs..)
    4)Sonra zaten blz programına otomatik olarak geliyo cut fln yapmak gerekmiyor.

Sonrada farkediyosunki aaa fexplorerira gerek yokmuş. Çok KoLayy

• ok kardeş evde tekrar deniycem.
  • yne kmse yok ya millet nerdesiniizz yaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmanyak

telefonların hakkını yemeyin hepsi güzel çekiyo da
    stereo 7610 kulaklığı bulduğunu iddia eden arkadaş, eğer kulaklık gerçekten stereo ses veriyorsa (millet 7610ların çıkışı mono diyip durdu senelerce) alırım. napalım o kadar para verdik kulaklığa da vericez artık...

şimdii ben demiştim ya 7610 için çift kulaklk buldum diye. onu donanım desteklemedi. allaahın malı nokiashop daki görevliye ilk sorduğumda "7610 için çift kulaklık var"demişti sorra bi daha gittim bu sefer deneyecem ve alacam (başka bi eleman) "Abi desteklemiyo 7610 lar" dedi. yani 7610 dan keyifle mp3 dinleme sevdasından vazgeçtim. naapalım artık... yani kısaca benim hatam olduğunu düşünmesem de yanlış bilgi için özürççç

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.