yaw benim 7610un alarmı ayrladıım zaman kafasına göre çalıyo veya çalmıyo kıl oldum bi bilen warmı naapmak gerekir? format şartmıdır???
yokmu bea kimse beyleeer nerdesiniizzzzzz yaw gargi sende mi yoksun gargş bşle yoksa bitmiş bu topic bence
quote:
Orjinalden alıntı: wizard133
yaw benim 7610un alarmı ayrladıım zaman kafasına göre çalıyo veya çalmıyo kıl oldum bi bilen warmı naapmak gerekir? format şartmıdır???
format belki işe yaramayabilir büyük ihtimal yazılımsal bi sorunu vardır onun kendi kendine çalması veya çalmaması bunu gösterir servise bi yolla istersen ya da versiyon yükletmeyi dene
walla versiyonu 5.0509.0 rh-51 yani son versiyon acaba alarm programı warmı bildiğiniz yani belki bi işe yarayabilir????
valla bilemiycem maalesef.
quote:
walla versiyonu 5.0509.0 rh-51 yani son versiyon acaba alarm programı warmı bildiğiniz yani belki bi işe yarayabilir????
alarm manager var
nerden bulabileceğimi biliyonuzmu walla maxicepi söölemeyin ora üyelik istiyo üye olmaklan uğraşamıycam simdi
quote:
nerden bulabileceğimi biliyonuzmu walla maxicepi söölemeyin ora üyelik istiyo üye olmaklan uğraşamıycam simdi
Alarm Manager bende var..mail adresini ver ben sana yollliiim!!
bu arada ben siteye bugün üye oldum..7610cuyum.Program,Oyun,Tema konularımda yardımcı olabilirim (elimden geldigince)
Bide hazır baslamısken bi soru sorayım mmc almayı düsünüyorum fakat 512 rs-mmc mi alsam yoxa 256 dv rs-mmc mi alsam bilemiyorum? Dv'lerin 7610'da calısıp calısmıcagından da emin degilim..6630'un hafıza kartını 7610 taktıgımda calısmıstı ama yinede emin degilim.Sora elimde patlamasın mmc ..Deneyen, bilen varmı..Lütfen yardım
arkadaslar diger telefonlar icin acılan topicler almıs basını gitmiz 300'e yanasanlar var biz daha 10 sayfa olamamısız!!
beyler geldim ama alarm konusunu bilmiyorum wizard kusura bakma sinan adresi yollasana ben dv mmc çalışmıyo diye bililyorum (7610-6670)
Hocam kusura baqma ama hangi adresi istedigini anlamadım!!
ALARM MANAGER DEDİN YA (gargi1992@hotmail.com)
quote:
Orjinalden alıntı: SinanAtesh
Alarm Manager bende var..mail adresini ver ben sana yollliiim!!
bu arada ben siteye bugün üye oldum..7610cuyum.Program,Oyun,Tema konularımda yardımcı olabilirim (elimden geldigince)
Bide hazır baslamısken bi soru sorayım mmc almayı düsünüyorum fakat 512 rs-mmc mi alsam yoxa 256 dv rs-mmc mi alsam bilemiyorum? Dv'lerin 7610'da calısıp calısmıcagından da emin degilim..6630'un hafıza kartını 7610 taktıgımda calısmıstı ama yinede emin degilim.Sora elimde patlamasın mmc ..Deneyen, bilen varmı..Lütfen yardım
Gönderdim...
arkadaşlar bende de 7610 var ve şu an çok memnunum.değişik programlar nerden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
aldım sağol
quote:
Orjinalden alıntı: SinanAtesh
Gönderdim...
quote:
Orjinalden alıntı: blade_3131
arkadaşlar bende de 7610 var ve şu an çok memnunum.değişik programlar nerden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
Dostumwww.maxicep.com gercekten cok genis bir program oyun tema vs arsivi var.. ben telefonum siteye üye olmadan önceki haliyle bugünkü halini karsılastırdıgımda eski halini tanıyamıyorum..
maxicep ve guduwap
quote:
Orjinalden alıntı: blade_3131