Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gargi9

nerden indirdin?

pm attım
  • tamam aldım

quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

quote:

Orjinalden alıntı: Gargi9

nerden indirdin?

pm attım
  • yaw benim 7610un alarmı ayrladıım zaman kafasına göre çalıyo veya çalmıyo kıl oldum bi bilen warmı naapmak gerekir? format şartmıdır???
  • yokmu bea kimse beyleeer nerdesiniizzzzzz
    yaw gargi sende mi yoksun
    gargş bşle yoksa bitmiş bu topic bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: wizard133

yaw benim 7610un alarmı ayrladıım zaman kafasına göre çalıyo veya çalmıyo kıl oldum bi bilen warmı naapmak gerekir? format şartmıdır???

format belki işe yaramayabilir
    büyük ihtimal yazılımsal bi sorunu vardır onun
    kendi kendine çalması veya çalmaması bunu gösterir
    servise bi yolla istersen
    ya da versiyon yükletmeyi dene
  • walla versiyonu 5.0509.0 rh-51 yani son versiyon acaba alarm programı warmı bildiğiniz yani belki bi işe yarayabilir????
  • valla bilemiycem maalesef.
  • quote:

walla versiyonu 5.0509.0 rh-51 yani son versiyon acaba alarm programı warmı bildiğiniz yani belki bi işe yarayabilir????

alarm manager var
  • nerden bulabileceğimi biliyonuzmu walla maxicepi söölemeyin ora üyelik istiyo üye olmaklan uğraşamıycam simdi
  • quote:

nerden bulabileceğimi biliyonuzmu walla maxicepi söölemeyin ora üyelik istiyo üye olmaklan uğraşamıycam simdi

• Alarm Manager bende var..mail adresini ver ben sana yollliiim!!

bu arada ben siteye bugün üye oldum..7610cuyum.Program,Oyun,Tema konularımda yardımcı olabilirim (elimden geldigince)

Bide hazır baslamısken bi soru sorayım mmc almayı düsünüyorum fakat 512 rs-mmc mi alsam yoxa 256 dv rs-mmc mi alsam bilemiyorum? Dv'lerin 7610'da calısıp calısmıcagından da emin degilim..6630'un hafıza kartını 7610 taktıgımda calısmıstı ama yinede emin degilim.Sora elimde patlamasın mmc ..Deneyen, bilen varmı..Lütfen yardım
  • arkadaslar diger telefonlar icin acılan topicler almıs basını gitmiz 300'e yanasanlar var biz daha 10 sayfa olamamısız!!
  • beyler geldim ama alarm konusunu bilmiyorum wizard kusura bakma
    sinan adresi yollasana ben dv mmc çalışmıyo diye bililyorum (7610-6670)
  • Hocam kusura baqma ama hangi adresi istedigini anlamadım!!
  • ALARM MANAGER DEDİN YA (gargi1992@hotmail.com)
    quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

Alarm Manager bende var..mail adresini ver ben sana yollliiim!!

bu arada ben siteye bugün üye oldum..7610cuyum.Program,Oyun,Tema konularımda yardımcı olabilirim (elimden geldigince)

Bide hazır baslamısken bi soru sorayım mmc almayı düsünüyorum fakat 512 rs-mmc mi alsam yoxa 256 dv rs-mmc mi alsam bilemiyorum? Dv'lerin 7610'da calısıp calısmıcagından da emin degilim..6630'un hafıza kartını 7610 taktıgımda calısmıstı ama yinede emin degilim.Sora elimde patlamasın mmc ..Deneyen, bilen varmı..Lütfen yardım

• Gönderdim...
  • arkadaşlar bende de 7610 var ve şu an çok memnunum.değişik programlar nerden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
  • aldım sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

Gönderdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade_3131

arkadaşlar bende de 7610 var ve şu an çok memnunum.değişik programlar nerden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Dostumwww.maxicep.com gercekten cok genis bir program oyun tema vs arsivi var.. ben telefonum siteye üye olmadan önceki haliyle bugünkü halini karsılastırdıgımda eski halini tanıyamıyorum..

• maxicep ve guduwap
    quote:

Orjinalden alıntı: blade_3131

arkadaşlar bende de 7610 var ve şu an çok memnunum.değişik programlar nerden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.