Bu arada dün ilk defa bir engeyç oyunu yüklemeyi başardım. Anca pc suite ile yapabildim. Bir, sonic yükledim birde moto gp . yer azalınca sonic i sildim.moto gp yi ileriki günlerde bol bol oynayacağım.
tamam heralde 7610 dan çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
galiba çıkmadı ya.. hiç de dikkat etmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi9
esik1 senini telden çıktımı ip
oyunlar nasıl güzelmi
quote:
Bu arada dün ilk defa bir engeyç oyunu yüklemeyi başardım. Anca pc suite ile yapabildim. Bir, sonic yükledim birde moto gp . yer azalınca sonic i sildim.moto gp yi ileriki günlerde bol bol oynayacağım.
yaa düzgün sekilde biri anlatsada bizde yüklesek
5 inci sayfayanın başına bakarsan görürsün
yine ben çıkardım ikinci sayfadan topic i yaw
walla pek sorununm olmadığı için bakamıom topice kusra bakmayın
ara ara bakıyom ama bu seferde sorunlarla ilgili bilgim olmadıı için yazamıyom yoksa her(sık sık) gün takip ediom topici
ben forumu sayfadan çıkarmak için yaptım zaten
Moto gp güzelde motorun kontrolü biraz zor ama grafikler filan fena değil. Özellikle düşüş sahneleri güzel yapmışlar.
quote:
oyunlar nasıl güzelmi
quote:
tamam thank you
quote:
Moto gp güzelde motorun kontrolü biraz zor ama grafikler filan fena değil. Özellikle düşüş sahneleri güzel yapmışlar.
quote:
oyunlar nasıl güzelmi
quote:
arkadaşlar benimm 6670 hala mesajlarda otmuyor (çok nadir çalıyor mesajda) ekrana yeni mesaj bile yazmıyor genelde. format atayım dedim format için ne yazıyorduk ekrana? bir de mesajlarımı klasörlerim içine gönderdim, onlar silinir mi formatta, nasıl kurtarcaz?
@xeon82 format atarken yannış hatırlamıyorsam *#7370# ye basıyon mesajlarını kurtarmak için ya hafıza kartına atcan yada pc suit ile yedekleryecen ok???
kvk'dan versiyon yükselttirdim filan.64mb'lık mmc'yide biçimlendirmişler.fakat hafıza kartı kapasite 61mb diyor bu sizde de aynımı?(6670)
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
kvk'dan versiyon yükselttirdim filan.64mb'lık mmc'yide biçimlendirmişler.fakat hafıza kartı kapasite 61mb diyor bu sizde de aynımı?(6670)
64 lük 64 128 lik 128 512 lik 512 olmaz asla benim 512 mb lık hafıza kartının sasdece 490 mb ını kullanabiliyorum.bu bütün kartlarda böyle