www.agilemobile.com burdan agile messenger'ın son sürümünü bulabilirsin!!
slm beyler bayanlar bana acıl 6670 programları lazım pls elınzıden gelını neyse soylermısnız
söle baqem hangi programları arıyosun?ben yollim sana..
arkadaşlar 7610 ile 6670 arasındaki farklar nelerdir?hangisi daha kullanışlı? hangisini alıcağıma kara veremiyorum. yardım pls
aakars72.qhotmail.com
bekliyorum
slm beyler bayanlar forza756 bana hemen hemen tum programları lazım bana verebılırmısn rıca etsem hemde acıl lazım bılmıyorum bu msj okurmusun msn adresım bengal@kaplan.com.tr maıl adresım fatihkuytul@mynet.com
quote:
Orjinalden alıntı: akar55
arkadaşlar 7610 ile 6670 arasındaki farklar nelerdir?hangisi daha kullanışlı? hangisini alıcağıma kara veremiyorum. yardım pls
aakars72.qhotmail.com
bekliyorum
6670 de sadece extra dan office var. ama 7610 a da yükleyebiliyosun officeyi.ben bu kadarını biliyorum. işlemci hızları falan aynı.
slm beyler bayanlar gecende de yazmıstım aynısı ama ıstedıklerımı yapan olmadı bana 6670 programları gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım maıl adresım fatihkuytul@mynet.com
6670 in ekran görüntüsü 7610 a göre azcık daha iyi.
quote:
aakars72.qhotmail.com
bekliyorum
Yaa!! Sana yahoo,gmail ve hotmail'den mail atmaya calıstım ama senin mynette bi sorun var galiba yoksa göndermemekten degil pm attım bi bak sora bana haber ver..
quote:
Orjinalden alıntı: bengal
slm beyler bayanlar gecende de yazmıstım aynısı ama ıstedıklerımı yapan olmadı bana 6670 programları gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım maıl adresım fatihkuytul@mynet.com
görüntü şifreleme programı var mı arkadaşlar!!!!
ama sıfırdan ofis sayfası oluşturamıyosun!!!
quote:
Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales
quote:
aakars72.qhotmail.com
bekliyorum
6670 de sadece extra dan office var. ama 7610 a da yükleyebiliyosun officeyi.ben bu kadarını biliyorum. işlemci hızları falan aynı.
sence hafıza kartı olmaması mümkünmü ayrıca 64lük kendi üzerindeki markası olmayan bi kart
quote:
Orjinalden alıntı: SinanAtesh
quote:
Orjinalden alıntı: CaMaRqUe
slmlar arkadaşlar bende 6670 ciyim...bana tavsiyeleriniz var mı tel hakkında!!! saygılar...
Hafıza Kartın ne? yada varmı?
arkadaşlar eğer varsa bana pm den ulaşabilir misiniz please!!!! teşekkür ederim
quote:
görüntü şifreleme programı var mı arkadaşlar!!!!
quote:
quote:
quote:
aakars72.qhotmail.com
bekliyorum
Arkadaşım nasıl sıfırdan ofis sayfası oluşturamıyorsun
arkadaşlar bende size katıldım 3 gün önce 7610 aldım. cihaz süper
arkadaşlar bu radyolu telefonlardaki rds muhabbeti nedir tam olarak ne işe yarıyo bu rds..
ewet aynen öyle sıfırdan oluşmuo sende oluyosa bana da söyle nasıl olduğunu barii
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
quote:
quote:
quote:
aakars72.qhotmail.com
bekliyorum
Arkadaşım nasıl sıfırdan ofis sayfası oluşturamıyorsun
nerdesiniz millet dünden beri????
radyo istasyonunun adını vs falan telefonun ekranında görebiliyorsun bu özellik şimdilik sadece k750de var
quote:
Orjinalden alıntı: akkrep
arkadaşlar bu radyolu telefonlardaki rds muhabbeti nedir tam olarak ne işe yarıyo bu rds..