Arkadaşlar sanırım düzeldi.Karelenme gitti.Teşekkür ederim.Peki birşey sorucam sizce görüntüsünü normalde mi kullanayım kalitelide mi,arada pek fark yok gibi gözüküyor.Siz nasıl kullanıyorsunuz.Bi de normal le yüksek kalite hangi çözünürlükleri kullanıyor?
ben yükseği kullanıyom bence yüksek bişey değil programları sildinmi
Bence de yüksek en iisi!! Normal temel modun boyut olarak genişlemiş olanı renk kalitesi düsük yani..Yüksek kullan!!
Programların çoğunu sildim,özellikle kamera programlarını sildim.Netlik ortamdaki ışığa göre çok değişiyor,ışık yeterki değilse kare kare çıkıyor.Sizde de öyle mi?
arkadaşlar birşey sormak istiyorum!!bu ekran parlaklığını düşürünce telden ses geliyo o bi problem yaratırmı acaba??
Programları sildim bu sefer bir iyi bir kötü çekiyor.Kameram bozulmadan önceki ve sonraki çekimlerini aşağıya ekledim.
Kameraya ne olmuş olabilir?Yüklediğim programları da sildim,bazen iyi bazen kötü çekiyor.
Not: resimleri zoom kullanmadan çektim.(7610)
bende 6670 aldım yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum. iyi bir telefon pardon pc eeeeeeeeee herne ise. siemens kullanıyordum bunun dosya sistemi biraz karışık geldi bana. fakat hiçbir program yükleme falan yapmadım. faydalı programları için linkler verebilirmisiniz. birde soru sorayım sizlere pc den mediaplayer ile açtığım vidoları nokiamultimedia player olarak farklı kaydediyorum fakat video uzunluğu 10 saniye oluyor. bu sureyi uzatmanın bir yolu varmıdır? çok prof değil ha ona göre anlatın lütfen nokia 6670 çiler hadi
quote:
Orjinalden alıntı: KiNgExorcist
Programları sildim bu sefer bir iyi bir kötü çekiyor.Kameram bozulmadan önceki ve sonraki çekimlerini aşağıya ekledim.
Kameraya ne olmuş olabilir?Yüklediğim programları da sildim,bazen iyi bazen kötü çekiyor.
Not: resimleri zoom kullanmadan çektim.(7610)
Hocam tamamen ısıktan kaynaklanıyo bence...bende de aynı seyler oluyo..bazen öyle farklı bozuk resimler cekiliyo ki görsen bu 7610 degil dersin!! Isık gercekten önemli bi etken..hava aydınlıksa farklı aynı havada günes vurunca farklı cıkıyo..takma kafana..7610 bu borumu hic bişi olmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: 53lazo
bende 6670 aldım yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum. iyi bir telefon pardon pc eeeeeeeeee herne ise. siemens kullanıyordum bunun dosya sistemi biraz karışık geldi bana. fakat hiçbir program yükleme falan yapmadım. faydalı programları için linkler verebilirmisiniz. birde soru sorayım sizlere pc den mediaplayer ile açtığım vidoları nokiamultimedia player olarak farklı kaydediyorum fakat video uzunluğu 10 saniye oluyor. bu sureyi uzatmanın bir yolu varmıdır? çok prof değil ha ona göre anlatın lütfen nokia 6670 çiler hadi
Nasıl yani? media player olayını anlamadım..ama program konusunda yardımcı olmaya calısırım istersen msn'de konusalım..
normal pc deki media player ile izlediğim video dosyalarını nokia multimedia player ile izleyip farklı kaydet diyorum. nokia multimedi player ile kayıt yaptıktan sonra kaydettiğin videoyu izle seçeneği çıkıyor ve kayıt çalma suresi 10 saniyeye düşmüş olarak kaydedilmiş oluyor.
programlar için msn 53adnandemir@mynet.com fakat ben msn de hiç konusmadım bunuda öğretmiş olursun bana