bak bi denesene belki sendede oluyodur parlaklığı düşür ve teli kulağına götür
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi®
ekran parlaklığınımı hiç denemedim sorun yaratmaması lazım
bende çok belirgin bişey yok
çok az bi çızırtı zaten ama bi problem yaratıcanı bende sanmıyorum... bencede yaşasın 6670
quote:
yapmaz ya bişey olmaz takma 6670 rulez
quote:
Orjinalden alıntı: CaMaRqUe
çok az bi çızırtı zaten ama bi problem yaratıcanı bende sanmıyorum... bencede yaşasın 6670
quote:
arkadaşlar içerisinde 250 mb lık hafıza kartı olan ve garantili (gerçi garantisi ağustos'ta doluyor) 7610 umu satmak istiyorum. Neden satacağım bellidir herhalde... İlgilenenler pm gönderirlerse sevinirim... İSTANBUL KADIKÖY
arkadaşım ikinci el forumuna
quote:
Orjinalden alıntı: bahobel
arkadaşlar içerisinde 250 mb lık hafıza kartı olan ve garantili (gerçi garantisi ağustos'ta doluyor) 7610 umu satmak istiyorum. Neden satacağım bellidir herhalde... İlgilenenler pm gönderirlerse sevinirim... İSTANBUL KADIKÖY
gargi sagol yaa bende ses cok kısık cıkıyo die tilki gibi dikiyodum kulakları sarkıyı duymak icin simdi isitme cihazı yaptım da biraz daha yükseldi ses!!
ohooo!! kulaklıktayken takılı oldugu halde sesi zor duyuyodum..simdi kulaklıklar takılı olmadıgı halde calan sarkıyı duyabiliyorum..Bayaa bi arttı ses hic bu kadar beklemiyodum..Gargi bende bi kulaklık var ama cift midir bilmiyorum..sen senin kulaklıgın bi fotosunu yollarmısın??