Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi ara bütün hafıza kartını bicimlendirip herşeyi tekrardan yüklemeyi bile düsündüm..20mb az buz degil..100'tane en yüksek kalitede foto yapıyo!!
  • Hafıza kartlarının hiçbiri gerçek boyutunu göstermez.Mesela bende 64 mb var 59 mb olarak görüyo telefon.59 mb da 5mb kayıp olursa düz orantıyla 512mb da 20 olur.Yani bir problem yok,boşuna format atma bence.
  • Dostum normalde zaten 512mb 490mb gözüküyo bi 22mb gidiyo..Bide extradan bi 20mb daha kayıp! ben onu arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

Dostum normalde zaten 512mb 490mb gözüküyo bi 22mb gidiyo..Bide extradan bi 20mb daha kayıp! ben onu arıyorum

490 dan da az gösteriyosa ki öyle diyorsun o zaman bir problem var,ilginç bir durum
  • 6670 veya 7610 d bluetoothla müzik ata biliyozmu bide şu handsfree özelliği nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »gαяgi»· -- 7 Ağustos 2005, 13:46:52 >
  • Beyler Hadi Cevap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

up

up

up

up
  • up
  • 7610 da ses sorunu yaşayanız varmı? benimkinde bazı mp3 lerde çıtlama sesi geliyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
  • bi bilen yokmu heyyy yardım abiler

sinan

esik1

CaMaRqUe
  • up hadi arkadaşlar bi cwp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gargi®

6670 veya 7610 d bluetoothla müzik ata biliyozmu bide şu handsfree özelliği nedir

eller serbest kulaklıkla konusma olayı olması lazım!! veya hoparlörden!! ama yinede daha tecrübelilere sormak lazım

@ mecerskaiser -> telefon mono oldugu icin mp3 calarken cızırtı gelebilir..mp3tende olabilir bütün mp3lerde yapıomu..walla bende simdiye kadar cızırtı gibi bişi olmadı ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: mecerskaiser

7610 da ses sorunu yaşayanız varmı? benimkinde bazı mp3 lerde çıtlama sesi geliyor.aynı sorunu yaşayan var mı?

Mp3 player ve ultra mp3 player gibi programlar bu cızırtı sorununu çözüyor.
  • eller serbes diye biliyorum bende. otomatik açma ayarlı oluyor daha sonra
    kulaklık yardımı ile görüşme yapabiliyorsun. bu blue tooth kulaklık için de geçerli mi? onu bilmiyorum araştırmak lazım.
    quote:

Orijinalden alıntı: SinanAtesh

quote:

6670 veya 7610 d bluetoothla müzik ata biliyozmu bide şu handsfree özelliği nedir

eller serbest kulaklıkla konusma olayı olması lazım!! veya hoparlörden!! ama yinede daha tecrübelilere sormak lazım

@ mecerskaiser -> telefon mono oldugu icin mp3 calarken cızırtı gelebilir..mp3tende olabilir bütün mp3lerde yapıomu..walla bende simdiye kadar cızırtı gibi bişi olmadı ama..

• daha önce yükleme yaptığınız için sizle tecrübelisinizdir.
    rıca etsem bana da bedava mp3 indirebileceğim linkler verirmisiniz?
    şimdiden teşekkürler
  • up
  • teşekkürler bide ulttramp3 de sesi arttırınca yada indirince kısa süreli bi cızırtı sizde yaşanıyomu
  • Telefonu kulagına götürmeden yaptıgın bütün görüsmeler handsfree oluyo
  • Yaa.. Gargi bu soruyu senin sorduğuna inanamıyorum gerçekten.
    quote:

• Ben yeni öğrendim bilmeyenelere öğreteyim dedim. Telefondaki resimlere göz atarken seçtiğiniz resme geldikten sonra "5" e basarak yakınlaştırıyorsunuz " * " basarak tam ekran yapıyorsunuz. Benim için büyük kolaylık oldu.
  • 6670
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.