Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevapların için çok teşekkür ederim instabatör.
    Bu arada çok şey istemiş olmayacaksam PC bağlantı kablon gelince kısa bi video ekleyebilirmisin rapid'e
  • Arkadaşlar 6670 kullanan yok mu yaw? var ise versiyonunu yazsın pls.
  • denedim baktım benimkindede v 4.0437.415-09-04rh-67 yazıyor.bu versiyon nedir ne işe yarar.cahilem bilmirem.daha yeni versiyonları yüklersek ne gibi değişiklikler olur.acıklarsanız istifade ederim bende

quote:

Orjinalden alıntı: instabatör

quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

quote:

Selam arkadaşlar. 6670 in son versiyonunu bilen arkadaş var mı?

6680 ve ondanda sonra 6681 heralde

Ben telefonun işletim versiyonunu sordum. *#0000# yapıca çıkıyor. Benim 6670 versiyonu V6.0522.0
    yeni versiyonu çıktı mı ve yükletilebiliyor mu? bilgisi olan arkadaşlar var mı?

• kardeş post arttırmak içinmi burdasınwww.gsmarena.com dan iki telefonun karşılaştırmasına bakabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: burasineresi

Cevapların için çok teşekkür ederim instabatör.
    Bu arada çok şey istemiş olmayacaksam PC bağlantı kablon gelince kısa bi video ekleyebilirmisin rapid'e
  • quote:

denedim baktım benimkindede v 4.0437.415-09-04rh-67 yazıyor.bu versiyon nedir ne işe yarar.cahilem bilmirem.daha yeni versiyonları yüklersek ne gibi değişiklikler olur.acıklarsanız istifade ederim bende

quote:

quote:

quote:

Ben telefonun işletim versiyonunu sordum. *#0000# yapıca çıkıyor. Benim 6670 versiyonu V6.0522.0

V 4.0437.4 işletim sisteminin versiyonunu, 15-09-04 Telefonun üretim tarihini gösterir.
    Senin versiyon baya bir eski. Nokia yetkili servislerden yeni versiyon yükletilebiliyor. Bunun söyle bir avantajı var:
    1- Önceki versiyondaki hatalar gideriliyor.
    2- Yeni versiyon Telefonun daha iyi çalışmasını ve daha az enerji tüketmesini sağlıyor.
    3- Eski versiyonda telefonun içerisinde olmayan bazı programlar quickoffice vb.gibi bunlar yükleniyor ya da daha da gelişmiş hale geliyor.
    olcaytoshow, bence sen en yakın zamanda nokia servisine bir götür telefonu. Eğer garantisi varsa bildiğim kadarıyla yeni versiyonlar ücretsiz yükleniyor.

• 7610 için en kaliteli araba yarıkşı oyunu hangisi kullanan bilen varsa bana da atabilirmi?Birde 3230 da gelen fifa 2005 oyununu nerden bulabilirim bende var bitane çok dandik (fifa 2006 ama java)çok teşekkürler.
  • Dün Nokia'dan aradılar. 6670 in son versiyonu V 6.0522.0 mış. Benim tel. de son versiyon yüklü. Versiyonu düşük olan arkadaşlar nokia servislerinden ücretsiz olarak son versiyonu yükletebilirler
  • 7610 um var sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

kardeş post arttırmak içinmi burdasınwww.gsmarena.com dan iki telefonun karşılaştırmasına bakabilirsin

quote:

Aslanım bak eğer bi bildiğn varsa paylaşacaksın yoksa boş boş konuşmayacaksın, ben kaç haftadır yardım istiyorum cevap mevap yok, şimdi de gelmiş; post attırmak için mi burdasın." diyorsun. Hayır sana tövbe tövbe. Yabancı dilim olsa burda sormazdık herhalde. Bildiğn Türkçe bir yer varsa söle, yoksa bana ahkam kesmek için yazma
    Ayrıca post artırmak için burda olan da sensin, ben video ve kamera çekimleri arasında fark var mı diye sormadım, sen gelmiş ikiside aynı diyorsun, yokya bende farklı sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burasineresi -- 28 Mart 2006; 14:56:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aliss

kardeş post arttırmak içinmi burdasınwww.gsmarena.com dan iki telefonun karşılaştırmasına bakabilirsin

quote:

Telefon karşılaştırması ayrı, bu cihazları kullanan kişilerin deneyimlerini ve görüşlerini öğrenmek farklı. Bu sayfanın amacı da 7610 ve 6670 kullananların birbirleriyle ve bu model cihazları almak isteyenlerle deneyimlerini paylaşmak.
    burasineresi: doğru yerdesin, 7610 ve 6670 ile ilgili aklına gelen tüm soruları sorabilirsin.

• Benim 6670 in versiyon;
    V 5.0509.0
    28-02-05
    RH-67

Bi ara yolum düşerse bende versiyon yeniletmeyi düşünüyorum ama şöyle bir durum tespit ettim.
    Telefona Türkçe FEexplorer yükledim, Programı açıp seçeneklerden telefon bilgisine baktığımda Telefon modeli Nokia 7610 görünüyor.
    6670 lerde 7610 yazılımı mı kullanıyorlar, yoksa benim telefonda yolunda gitmeyen bişeyler mi var?

Sizde durum nasıl, bi kontrol etseniz...
  • Ben de FExplorer'dan baktım şimdi, bende de Model: Nokia 6670 / 7610 yazıyo. Sanırım aynı programı ve versiyonları kullanıyorlar.
  • Biri beni mi çağırdı??
  • ya beyler benim 7610 yere düştü hiçbir çizik vs yok ama "5" tuşu basmıyor
    kvk tarafından garantisi devam etmekte
    bu garanti kapsamına girermi.
  • eyvallah hocam çok saol.en yakın zamanda yükletirim

quote:

quote:

denedim baktım benimkindede v 4.0437.415-09-04rh-67 yazıyor.bu versiyon nedir ne işe yarar.cahilem bilmirem.daha yeni versiyonları yüklersek ne gibi değişiklikler olur.acıklarsanız istifade ederim bende

quote:

quote:

quote:

V 4.0437.4 işletim sisteminin versiyonunu, 15-09-04 Telefonun üretim tarihini gösterir.
    Senin versiyon baya bir eski. Nokia yetkili servislerden yeni versiyon yükletilebiliyor. Bunun söyle bir avantajı var:
    1- Önceki versiyondaki hatalar gideriliyor.
    2- Yeni versiyon Telefonun daha iyi çalışmasını ve daha az enerji tüketmesini sağlıyor.
    3- Eski versiyonda telefonun içerisinde olmayan bazı programlar quickoffice vb.gibi bunlar yükleniyor ya da daha da gelişmiş hale geliyor.
    olcaytoshow, bence sen en yakın zamanda nokia servisine bir götür telefonu. Eğer garantisi varsa bildiğim kadarıyla yeni versiyonlar ücretsiz yükleniyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: mstgngr0

7610 için en kaliteli araba yarıkşı oyunu hangisi kullanan bilen varsa bana da atabilirmi?Birde 3230 da gelen fifa 2005 oyununu nerden bulabilirim bende var bitane çok dandik (fifa 2006 ama java)çok teşekkürler.

BANA CEVAP VEREN OLMICAK GALİBA ARKDAŞlar bi yardım edin
  • Sx1 dışında bi çoğu iyi
    6670 daha iyi 7610 a göre
  • abi sistem yenileme kac paraya mal oluyo ve hangi sist. yuk leniyo bilen varm?
  • arkadaşlar benim 7610 um var.versiyonu 4.0421.4 RH-51 bunun en üst versiyonu nedir? ayrıca versiyonların nokia servislerinden garantisi devam ediyorsa ücretsiz yükletilebileceğini duydum doğru mu?
  • arkadaslar topic olmus ama bi umutla gene mesaj yazıyorum 6670 de mp3 dınleme olayını cozebılen varmı cok kotu durumdayım yawttek kulaklıktan cıkıyor sees
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.