Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum benim sorunum 7610 da ki kilit koduyla ilgili. kilit kodumu unuttum telefona yeşil*3 ile format attım fakat yine de kilit kodu istiyor başta. buraya ne yazmalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaslar smartmovie nın n serisi icin playerı lazım nereden bulabılırım tsk ederım
  • Ben 1,5 yıldır 6670 kullanıyorum ve artık sıkıldım. 6280 almayı düşünüyorum.Sizce nasıl???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstgngr0

quote:

Orjinalden alıntı: mstgngr0

7610 için en kaliteli araba yarıkşı oyunu hangisi kullanan bilen varsa bana da atabilirmi?Birde 3230 da gelen fifa 2005 oyununu nerden bulabilirim bende var bitane çok dandik (fifa 2006 ama java)çok teşekkürler.

BANA CEVAP VEREN OLMICAK GALİBA ARKDAŞlar bi yardım edin

kardeşim bence en ii araba yarışı oyunu asphlat urban gt .3230 da gelen fifayı da ben yükledim fexplorerla teker tekr dosyaları attım birz zahmetli bir iş fakat sonunda actım oyunu aspalht ise bence harika bir oyun 3D bir araba yarışı oyununun linkini buraya koycam biraz bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoEsMoE -- 31 Temmuz 2006; 12:09:47 >
  • buyur arkadaşım bu oyunun resmi

7610 ve 6670 ciler BURAYA

bu da link

http://www.hemenpaylas.com/download/870283/ASPHALT23D-6600_by_XaRdAs.rar.html

Rar Şifresi:XaRdAs
    DOSYA ALINTIDIR...
    arkdaşlar bence harika bi oyun

• arkadaşlar cok pardon şunu yazmayı unutmuşum

**** yazan yere hemen paylas yazın !!! FAKAT HEMEN İLE PAYLAS ARASINDA BOŞLUK YOKKK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoEsMoE -- 31 Temmuz 2006; 14:53:08 >
  • arkadas 6670 aldım pc den muzık aktarabılıyorum fakar media player aktaramıyorum aktılmıs olrak gorunuyor ama telefonun ıcınde gorunmuyor acaba bunun ek bır programı varmı bılgısı olan varsa yardım ıstıyorum
  • kardeşim media player derken neyi kastediosun liste mi ???
  • media player derken isde pc de ki video lar mesela ornek olarak gol goruntulerı var bunu pc de goruyorum telefona atıyorum dosya atramından ama telın ııcınde gorunmuyor
  • kardeşim onun sebebi telin video formatını desteklememesi olabilir istedigin videoları .avi yap sonra tele at pvp programını yükle o zman rahat rahat izlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoEsMoE -- 31 Temmuz 2006; 15:16:08 >
  • kardes ben bırsey anlamıyorum ılk defa bu telı kullanıyorum nasıl halledrız bu problemı bırde pvp dosyasını nasıl vede nerden ındırebılırım telıme bır de hangı sekılde ındırılır yardımcı olursan sevınırım
  • kardeşim bana e mailden ulaş ===>>>furkanc_11@hotmail.com ben sana yardımcı olurum
  • walla byler sonunda 7610 a çözüm buldum ben gidip HDS-3 kulaklık aldım donanımdan da kulaklık yerine işitme cihazını seçtim bide viking mp3 player ı yükledim walla bangır bangır dinliorm müzigimi cok kaliteli deil ama bana yetio ve işitme cihaını sectigim için ses beyaa yüksek cıkıo
  • Arkadaşlar bu hds-3 kulaklıgının 7610 da calısıp calısmaması telin versiyonunu falan mı baglı ?
    bende de 7610 var ve 6260 ile gelen orjinal hds-3 kulaklıgını taktıgımda desteklemiyor.
  • 6670 ile 7610 kullandım süper teller ikiside tek farkı 6670 pdf dosya eklerini desteklemesi 7610 şıklığı farklar bu.
  • kardşe videoları 3gp ye çevir.çevirici program bılıyorsundur

quote:

Orjinalden alıntı: nefret23

kardes ben bırsey anlamıyorum ılk defa bu telı kullanıyorum nasıl halledrız bu problemı bırde pvp dosyasını nasıl vede nerden ındırebılırım telıme bır de hangı sekılde ındırılır yardımcı olursan sevınırım
  • arkadaşlar 3 gün önce 7610 model telefonu aldım.oyun falan yükledim..şimdi silmek istiyorum ancak oyun silinemiyor diye uyarı veriyor..bu oyunları nasıl sileceğim..şimdiden çok teşekkürler..
  • son kez yukarı...
  • kardeş bas hafıza kartına formatı yaff
  • quote:

Orjinalden alıntı: hako7610

Arkadaşlar bu hds-3 kulaklıgının 7610 da calısıp calısmaması telin versiyonunu falan mı baglı ?
    bende de 7610 var ve 6260 ile gelen orjinal hds-3 kulaklıgını taktıgımda desteklemiyor.

kardeş alakası yok sanırım bazı larında öle dio orjinal kulaklık olmıcak bide sahte olcak öle dene bide ben sony ericcson k750 kulaklıgı bulmaya calısıom bi bulsam ucunu kescem 7610 girişi takcam tele takıp dneicem bi bakam calsıomı calısırsa müthiş bi icat olur he:D:D:D

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.