Şimdi Ara

7650 Hafıza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ozan doğru dediğin bu arada ankarada olanlar bahçelide bir telefoncu buldum bunu yapan 15 milyona yapıyor ama ben şu ana kadar kullanana rastlamadım.Onuda belirtiyim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hackerteam06</i>
    <br />7650 de hazifa arttirilmasi yok !!!!!!!!!!

sallayip milletin kafasini bulandirmayin
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    nerden biliyorsun kaç kere denedin?
    nokia 4mb nası koymuş 64m koymak yasakmı?
    asıl bilmeden siz karışmayın bende gördüm ve 3650 aldığıma pişman oldum saygılar...çünkü arkadaşımda 13 tane mp3 var 7650
  • ben mmc kart takılıyo demiyorum kimse demiyo yapılan şey nokia nın taktığı kartı çıkarıp yenisini takmak ama bu kart mmc mi yoksa başka bi kart mı ben bilmiyorum ama öğrenicem
  • Valla emre sanırım xd miydi neydi garip bişeydi 50 tane çeşidi var ama dediğin gibi yapanlarda var ve illede yok diyen arkadaş biraz daha araştırsın diyorum biz burdan boşa sallamıyoruz.
  • yaw bunu Istanbul'da da yapan varmı dır acaba?
  • Cj dostum araştır iyice ankarada yapıyorlarsa istanbulda hayli hayli yapılır.
  • bi bok bilmeyen insanlarla ugrasacak vaktim yok!

eyvallah
  • Yok yok sen bilmeyen insanlarla uğraş onları keklemeye bak veya araştır biraz ondan sonra bilen insanlarla uğraş bu arada ağzını bozup seviyesizce konuşma kaliteni belli etme insanlara.
  • BEYLER SON ZAMANLAR NOOLUYTO BU FORUMA YAFS?? GECENDE INFINITE ILE SABONIS TARTISIYODU!
  • hennavi +1 diyorum ve hackerteam26 ya gülüyorum aha böle :):):):):)
  • Yaw 365 arkadaşım tartışma olur tabi olmaz değil ama bu kadar seviyesizce olmaz adama bak ya hemen ağzını bozuyo yazdığı şeylere bak.Napalım yani çok biliyosan kendine sakla, yok bizi ikna edeceksen daha insancıl bir üslup kullan bu kadar olmaz.
  • Sonuç olarak var mı yok mu böyle bişiy???...
  • var dedik yukarıda herhalde, biraz okusanız? ?
    burada yapan arkadaşlar var, yani bilenler böle bişiyi neden yalan sölesinler ki; aytrıca benim 7650 ye bi çıkarım mı var? benim telefonum da diil, ancak yapıyorlar işte, kabul etseniz iyi olacak
    aslında o inanmayıp kavga çıkaran arkadaşların gözüne sokucam önlerine getirip 7650 yi de hadi o kadar büyük boyuta taşımayalım. insanları germeyelim arkadaşlar, oluyor diyoruz, neden inanmıyorsunuz, yok yalancı, yok yanlış görmüşsün. . . Sen çevreni görmüyorsun aslıda konusuyorsun, dünyadan,teknoloıjiden bi haberiniz yok beyler,yapmayın
    ayrıca bu işi bilen arkadaşlar, bunun nasıl yapılacağını da bilirler zaten?baya kolay
    saygılar;;;;
  • yapan yeri bulmak lazım doğubankda falan araştırılsa bulunur
  • WAY bende bı 7650 kullanıcı olarak gercekten cok sasırdım ama sımdı kım gıderde telefonun ıcını acıtırır walla..Telefonu degıstırmek lazım.Yanı garantısı var benım telın daha 2 yıl actırısak Poku yerız
  • Eger dedıgınız gıbı olursa ben 3650 yı satar 7650 alırım ...
  • Asus benimde düşüncem oydu bende 3650 kullanıyorum bayramdan sonra satıp 7650 alıcam çünkü 7650 çok şekil bir telefon.Fakat hafıza problemi olduğu için bende 3650 almıştım dediğim gibi bayram dönüşü değiştiricem.
  • <font face='Verdana'>Forma google arama yaparak biraz önce girdim ki herkes tam olarak bilip bilmeden konuşuyor.Bunun için 1 dk önce üye oldum.Bende bir 7650 kullanıcıyım.7650 ye hafıza eklenmiyor, fakat YÜKSELTİLİYOR.Yani telefonun kendisine ait 4 mg lik hafızası çıkartılıp yerine 16, 32, 64 mg lik hafızalar taktırılabiliniyor. Fakat 128 mg yi 7650'nin sistemi kaldırmıyor.Bunu da nerde yapıyorlar diye soruyorsanız, geçen günlerde bir yer sordum yapıyormuş(Bir KVK bayii).Yeri tam olarak İstanbul için Kadıköyde sahil tarafında balıkçıların bulunduğu mevkidedir.BEYAZ FIRIN'ın tam karşısıdır.Ha bu arada sordum 64 mg 35 milyon TL. dir. Birde version yeniliyorlar.</font id='Verdana'>[elvis]
  • Doğrudur çünkü şahit olmadım ama yapıyorlar ondan eminim artık bu arada kamilin dediği gibi kvk lara falan sorun onlar yapıyorlarmış.
  • Yaşasın bee satmaıyorum 7650mi o zaman...............
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.