yaw arkadaşlar yapmayın etmeyin... incecik lehimleri söküp 4 mb flashromu alıp 64 mb romu takacaklarını böyle bir riski 20-30 milyon kar için göze alacaklarını sanıyorsanız delisiniz... olmaz demiyorum ama mantığınız alıyormu yaw. bilgisayardaki ram'i alın dökün cihplerini transistörlerini falan ... Valla kıl kârı zaten değil birde milleti gaza getirenler var. Yapmayın etmeyin Allah Aşkınıza...
Niye öyle düşünüyorsunki......bence gayet basit bir işlem bence... sadece içinde bulunan 4 mb lık karı çıkartıp yerine 64 mb lık kart takıyorlar o kadar.... günümüz teknolojisinde bunların riski yok denecek kadar az bence.... hem bu işlemi yapanlar öyle alelade kişiler değil KVK bayisi yapıyormuş.... gerisini sen düşün artık.....
abi inanmıyorum ya demek gerçekten var he süper arkadaşım kadıköydeki adrese urarım taktırırım 64mb mi yettr ya süper oldu bu işte :) BEn buna Şahane derim 7650 lili arklar hazıfa probleminiz bitti.
ulan gittik 3650 aldık :) olsun bende 256 takarım zuhau:))
zuhau zuhau 256 mb kart sanki çok ucuz...... :-))))))
var derken sallamıyoruz herhalde. var işte..! bazı akıllılar da yanlış görmüssün sen diyo :)
7650kullanıcılarına hayırlı olsun!!!
arkadaşlar ben ist dayım kadıköy beyaz fırın karşısı kvk ya sordum telefonda yok böyle birşey dediler sırf bu yüzden 7650 almak istiyorum bilen yapan yaptıran varsa anlatsın kaç mb oluyor kaç paraya çıkıyor istanbulda nerede yaptırabilirim birde telde yavaşlama olurmu şimdiden çok teşekkürler 0535 358 62 87
ozan dostum inanmayanlara bakma sen. dünyanın yuvarlak olduğunu söylediklerindede bunu mantıksız bulanlar olmuştu benim almancı bi arkadaş daha geçen sene bile ilk çıktığında yaptırdı.
inanmayan arkadaşlar: peki 7650 için 2 mblık mp3 player programları çıktı ? kalan 1.6 mb a mı mp3 yuklemeyi düşünürler ? ayrıca 35 değil ben 1.5 milyona 30bacaklı simkart büyüklüğünde rom taktırmıştım dvdim
yani bende gördüüümmmmm diyorum...
beyler şu hafıza olayının üstüne düşelim yakında askerlik bitiyo eğer doğruysa 7650 alcam değilse 3660 alıcam
beyler şu hafıza olayının üstüne düşelim yakında askerlik bitiyo eğer doğruysa 7650 alcam değilse 3660 alıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme