Geçen 1 ayın borcunu başlatamazlar ,işçi işten ayrıldıktan sonra ,en az 3 ay SGK lı sayılıyor , ve emekli maaşı ,,sgk ya dilekçe'yi verdiği tarihten itibaren işlemeye başlıyor |
77 yaşındaki kadına GSS prim borcu çıkartılmış (2. sayfa)
-
-
Kaza yapmadığında araba sigortasına ödediğin parayı geri mi istiyorsun?
Bence haklısın aslında, sürünsem de ölsem de bana hiçbir sağlık ücretini ücretsiz vermemenizi kabul ediyorum diye taahhüt verirsen borç çıkartmamaları gerek. Zorla kimse sigortalı yapılmamalı.
-
borç değil haraç akpnin kendi çıkardığı bir kanun hastaneye gitmediğim günlerin parasınıda akp bana ödesin
-
65 yaş dolduktan sonra kişinin sosyal güvencesi yok ise sosyal yardımlaşma vakfından 65 yaş aylığı hak eder ve bu aylık bağlandıktan sonra sağlık aktivasyon sisteminde yeşil kartlı görünür. 65 yaşından önce gss tescili yapılmış ise tescil açıldığı dönemlerde eş ve çocukları üzerinden yardım alıp alamayacağı kontrol edilir. yok ise gss tescili yapılır. tebliğ edilen bu borçta ilk önce tescil kontrol edilmeli, hatalı borç olabilir, kurum yersiz pekçok borç tebliğ etti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X