Şimdi Ara

771 PİN İŞLEMCİYİ 775 PİN ANAKARTTA KULLANMA OVERCLOCK YAPMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE 771 PİN MODİFİYE EDİLMİŞ YANİ STİKER İLE 775 PİNE UYARLANMIŞ XEON 5460 İŞLEMCİ VAR.
    775 ANAKARTTA 3.16 GHZ PERFORMANS ALIYORUM GAYET BAŞARILI .
    FAKAT BENİM ANAKART OVERCLOCK ÖZELLİĞİ YOK SETFSB BU İŞLEMCİDE İŞE YARAMIYOR.
    YENİ BİR ANAKART ALSAM BİOSTAN BU İŞLEMCİYE OVERCLOCK YAPABİLİRMİYİM. TECRUBESİ OLAN VARMI?

• quote:

Orijinalden alıntı: sekmento

ELİMDE 771 PİN MODİFİYE EDİLMİŞ YANİ STİKER İLE 775 PİNE UYARLANMIŞ XEON 5460 İŞLEMCİ VAR.
    775 ANAKARTTA 3.16 GHZ PERFORMANS ALIYORUM GAYET BAŞARILI .
    FAKAT BENİM ANAKART OVERCLOCK ÖZELLİĞİ YOK SETFSB BU İŞLEMCİDE İŞE YARAMIYOR.
    YENİ BİR ANAKART ALSAM BİOSTAN BU İŞLEMCİYE OVERCLOCK YAPABİLİRMİYİM. TECRUBESİ OLAN VARMI?

işlemcinizin tam modeli nedir ? x5460 sanıyorum. şuan hangi anakartı kullanıyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasenkal H kullanıcısına yanıt
    X5460 dogrudur. Anakart hp Ipıbl-lb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemciniz 125watt ve lga 775 platformunda bu değerde işlemci çalıştıracak anakart zor bulursunuz.piyasada bir sürü anakart var ama uyumlu olanı bulmanız zor. uyumlu olanları çoğu zaten 125 watt tdp değerinden dolayı işlemciyi ucu ucuna besleyebilecekken overclock imkanı vermeyebilir.çok üst seviye anakart bulmanız lazım mesala asus p5q pro ve gigabyte p45-ds3r gibi astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

• Bilgi icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P5QL-PRO ANAKART SİPARİŞ ETTİM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK.
  • bende asus p5qc var.

keske o islemci bendede olsa :)

e2140 ile idare ediyorum :(

• Anakartim geldi . overclock denemelerim basarili oldu.ilk vurusta 3.6 ghz

• Merhabalar bende bişey danışmak istiyorumda. Windows 10 kullanıyorum ve bugün geldi işlemcim xeon e5450. Windows açılırken inanılmaz derecede kasıyor önceki işlemcide hiç kasma yoktu. Bi türlü modlayamadım anakartim pegatron IPX41-D3. Bazıları Windows 7 kullan felan diyor, tek çözüm bu ise Windows 7 atıcam. Bazı arkadaşlar ise DDR3 4gb ramlar sorun çıkarır demiş Xeon işlemcilerle. Aslı nedir bilen varmıdır ?

• Gani07 G kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem Anakart biosunu microkode lar ekleyip modlaman gerekir..
    Gerekli bilgi ve döküman için...https://youtube.com/c/İsmailTPC_Hastanesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.