Şimdi Ara

[i][b]78 lvl inT char swordman Athens ..[/b][/i]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *Leveli: 78 %45
    *Stat: fuLL inT
    *Silah: sword & shieLd
    Ticket, kurt, pet süreleriyle birlikte (varsa): peRi vaR.
    charın itemLeri fuLL +3 +4 .. yeni item almaya gerek yok herşeyi tam ve blue =)=)
    72 +4 sword 72 +4 shield
    kasada neleR war neleR almak isteyen gs_liyim05@hotmail.com
    skiLLer ise şöyle ; lighting 70 .. biechon 68 .. cold 50 .. fire 77

Char Resim -->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeooSS -- 14 Nisan 2008; 22:03:50 >

• server?
  • pardon .. server athens
  • Kardeş resim falan koymamışsın hiç bi açıklayıcı bişey yok ve havale ile yapılacaktır demişsin.
    Ne ayak.
  • yav ben senin taa aklını ... ne dim mod yok yav kocaman forumda velet doldu millet malya hemen çar var satım havaleyi yap çarı al ayağı hadi yolunuza kuzum siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saeros -- 14 Nisan 2008; 16:16:31 >
  • ordan salak gibimi görünüorz !!!
  • sözlerinize dikkat ediniz . karşınızda çocuk yok . önce insan olun . charla ilgilenmeyende beni meşgul etmeyin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeooSS

sözlerinize dikkat ediniz . karşınızda çocuk yok . önce insan olun . charla ilgilenmeyende beni meşgul etmeyin .

millete karşınızda çocuk yok diyeceğine konu açmadan önce kuralları oku.
  • arkadaşım şimdi konuya bak . daha iyi güncellemiş bulunmaktayım .. ayrıca char la ilgilenmiorsanız birşey yazmayınız.
  • üst konularda var item char alım satımı die öküz gibi yazıo okusana arkadaşım
  • bana mı diorsun Burak ?
  • en azindan c tusuna basili bir resim koymak ZORUNDASIN

ve yazi fontunuda kucultursen sevinirim cok buyuk olmus
  • böLe konuşun canımı yiyin. diğerlerinin bana karşı yaptığı konuşmalara bakar mısın ? ukalaca we kendini bilmezce . saygısız insanlar ...
  • ben hiçbir zaman saygısızlık etmem üst konuları incelemeni kastettim

ii satışlar diyemicem kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeooSS

böLe konuşun canımı yiyin. diğerlerinin bana karşı yaptığı konuşmalara bakar mısın ? ukalaca we kendini bilmezce . saygısız insanlar ...

burda kimsenin saygisiz kisiler oldugunu sanmam millet sadece kurallara uygun olmasini istiyor yanlis anlama lutfen

yani satis kurrallarina gorede ztn sadece c ye basili ssi vermen lazim digeleri zorunlu degil ama skillerin ssi olmayinca pek ilgi cekmiyor

ve ayrica image shacke upload ettiginde en alttaki direct linki al ve [simage]xxx[/simage]seklidnde arasina koy

https://store.donanimhaber.com/33/5c/e7/335ce78dfacbcd58cca7f77e2ed56d20.jpg direct link

[simage]https://store.donanimhaber.com/33/5c/e7/335ce78dfacbcd58cca7f77e2ed56d20.jpg[/simage] simage] ile hhtp nin arasindaki boslugu silip kendi mesajina koyabilirsin aynen soyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 14 Nisan 2008; 20:19:48 >

• saolasın ben başka yerden yapıodm da =)
  • upp upp upp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.