Şimdi Ara

7800 GS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sistem açılırken F8 e sürekli bas!
    Güvenli kip de !
    Güvenli kip de açılınca nvidia driverlarını kaldır.
    Pc yi kapat(resetleme)
    Aç!
    Driverları tekrar yükle !(84.21)
  • Televole teşekkür ederim, şimdi denicem, ama şu sitede bgf 7800gs oc için min 12v 20a verebilen 400 watt kasa gerekli diyor. Neyse ben dediğini bir deneyeyim.
    http://www.bfgtech.com/7800GS_256.html
  • Yok valla güvenli kip de bile açılmıyor windows, sanırım yarın yeni bir psu almam gerekecek.
    Yine de teşekkürler.
  • iyi yapmışın güzel seçim bende servisten yani x850 xt pe geldiği için imzadaki sistemle devam etmeyi düşünüyorum 2007 başına kadar
  • fps 550 wat aldım, biraz gürültülü ama sorun çıkarmadı.
    Bu sırada kart süper çalışıyor. 1280*1024 ultrahigh da, aa, af full de bir tek hdr eksikte (ki hdr bir kalite eklemedi) açık alanda nadiren yavaşlıyor.
  • Hayırlı olsun.. Power supply sorunun da kalmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 7 Haziran 2006; 22:27:12 >
  • ofbekar bu kartta tam full hdr(son sürüm) var ne diyorsun anlamadım ?
    Sen bi de 425 mhz e 1400 yap bak nasıl fark ediyor.
    Bi de bişey soracam kartın markası nedir ? Bfg mi yoksa ?
    Eğer bgf ise en iyi 7800gs lerden birini almışsın demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Televole -- 8 Haziran 2006; 0:17:53 >
  • Yok Televole demek istediğim hdr açınca öyle ahım şahım bir güzellik olmuyor, onun yerine aa, af yapıyorum oblivion da bloom açıyorum hdr ı aramıyorsun, ama tabi diğer oyunları daha denemedim onlarda çok farkeder belki.
    Önce ram lerimi bi tam performanslı çalıştırayim yakında ekran kartına da bir güzellik yapmayı düşünüyorum. Ama 7800 leri hangi programla oc layabiliriz en iyi?
    Kartın markası MSI, aslında bulabilsek insan gainward bliss 7800gs+ almak ister, ama 300 küsür paund ingiltere fiyatı vergisiz birde, zaten sadce 1500 adet yapılmış diye duydum ondan.
  • Ofbekar'ın düşüncelerine katılıyorum.Şu anda geçiş dönemi bir anakart almak mantıksızlık.İ975 Rev 304 çipset+İch8 kullanan anakartları bekliyorum ben.Asus'unkileri,fiyatı 500 ytl olacak fakat 2 sene çıkacak her türlü yeniliği destekleyeceği söyleniyor.Sli+Cf desteğide olacak deniyordu ama...

Amd platformundada,Soket 1207 epey uzun süre idare edecek,S939 Pci-E desen onuda almak mantıksız.Am2 zaten baştan aşağı saçmalık.

Alınacaksa Conroe E6600,İ975X board+His X1800Gto iyi bir seçim olacaktır.

Ona para yetmiyorsada 2.el Ge-Force 6800 Gt@Ultra felan alın,en iyisi.Ha ama ben olsam 7800 Gs agp alırmıyım almam çok pahalı malesef.Hem 7600 Gs agp'ler gelirken.7600 Gs'nin Ddr 3 kullanan modelleride çıkacak bu arada.Kapalı olan işhatlarıda açılırsa biraz iteklemeyle(1.4 Ns ram var),7600 Gs@Gt sahibi olabilirsiniz.Karar sizin...Ancak hali hazırdaki sistemlerinizi yok pahasına satıp yeni pc almak sırf pci-e uğruna şu aşamada mantıksız.Bende sempron 2600+ makinemi ondan pci-e'ye terfi ettirmedim.

• ofbekar riva turner denen programı kullanacan !
  • ARKADAŞLAR BU MSI 256MB NX7800 GS (AGP X8) Ekran kartı mavibilgisayarda yaklaşık 493 YTL.bu EKRAN KARTI NEDEN BU KADAR PAHALIDIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 11 Temmuz 2007; 21:57:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMAZOM

ARKADAŞLAR BU MSI 256MB NX7800 GS (AGP X8) Ekran kartı mavibilgisayarda yaklaşık 493 YTL.bu EKRAN KARTI NEDEN BU KADAR PAHALIDIR...

agp olduğundan dolayı. agp cileri yolma hesabı
  • şu anda 190 liraya satılan 1950 pro bile bu karttan iyi. 480-190 eşittir agp kazığı. kalan 290 liraya bi anakart bi işlemci rahat rahat alınır. eski anakart ve işlemciden gelen para da cabası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.