6 adet kadar nvme m.2 ssd kullanacağım için istem dışı uygun fiyatlı anakartlara yönelemiyorum. Bu arada şimdi sistemimde 2 adet m.2 ssd'yi pci-exp 1x3 hızlarında kullanıyorum. İlk Anakart Para iadesinide göz önüne aldığımızda fena fiyatlara gelmiyor. Mevcut sistemimde MSI Gaming Pro Carbon Z270 kullandığım ve memnun olduğum için bir tür gönül bağım var. Fakat açılış hızlarının yavaş olduğu belirtilmiş. Diğeri ASrock X670E Pro RS doğrudan üzerinde 5 adet m.2 slotlarla geliyor. 1 adet slot pci-exp 3 destekliyor, benim açımdan sorun değil elimde pci-exp 3.0 nvme ssd mevcut. Seçtiğim Anakartlarla az çok ayırabildiğim bütçem ortada ... Tabii ardından gelen RAM Tavsiyesi sorunsuz, mavi ekransız kullabileceğim Ram önerilerine açığım. Bu ramler için sorunsuz diyende var, sorunlu uzak durum diyenlerde... EK: PSU olarak CoolerMaster Bronze GX 750w kullanıyorum. Ekran kartı olarak RTX 3080 mevcut, zaten bütün sebep darboğazdan kurtulmak. işlemci i7 7700k ve Ram 8x2 3200 G.skill Trident Z < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 11 Aralık 2023; 16:38:21 > |
Bildirim