Şimdi Ara

7800X3D için iki Anakart Arasında kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 adet kadar nvme m.2 ssd kullanacağım için istem dışı uygun fiyatlı anakartlara yönelemiyorum. Bu arada şimdi sistemimde 2 adet m.2 ssd'yi pci-exp 1x3 hızlarında kullanıyorum.

İlk Anakart Para iadesinide göz önüne aldığımızda fena fiyatlara gelmiyor. Mevcut sistemimde MSI Gaming Pro Carbon Z270 kullandığım ve memnun olduğum için bir tür gönül bağım var. Fakat açılış hızlarının yavaş olduğu belirtilmiş.

Diğeri ASrock X670E Pro RS doğrudan üzerinde 5 adet m.2 slotlarla geliyor. 1 adet slot pci-exp 3 destekliyor, benim açımdan sorun değil elimde pci-exp 3.0 nvme ssd mevcut.

Seçtiğim Anakartlarla az çok ayırabildiğim bütçem ortada ...

Tabii ardından gelen RAM Tavsiyesi sorunsuz, mavi ekransız kullabileceğim Ram önerilerine açığım.

Bu ramler için sorunsuz diyende var, sorunlu uzak durum diyenlerde...

EK: PSU olarak CoolerMaster Bronze GX 750w kullanıyorum. Ekran kartı olarak RTX 3080 mevcut, zaten bütün sebep darboğazdan kurtulmak. işlemci i7 7700k ve Ram 8x2 3200 G.skill Trident Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 11 Aralık 2023; 16:38:21 >

• İkisi arasında Tomahawk öneririm hocam. Yapısal olarak sağlam anakarttır.

• İki anakartta güzel ürünler hangisi olsa üzmez. Asrocku intelde z790 kullandım memnunum. Tabi msi tomahawk modelide güzel. Msi seviyorsanız sempati varsa oda olabilir.

O açılış hızları yavaşlığı her marka modelde vardı zamanla çoğu model bioslarla düzeltti ve bazı biri iki bios ayarı ile hemen hemen hepsi düzgün seviye ye geliyor.

Ram konusu çoğu anakartta biraz şans işi am5 te, alınacak anakartın destek listesinden seçilmeli kitler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.