Şimdi Ara

7850 ve 7870 ön sipariş listesinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki kartı takip ediyordum nihayet ön siopariş listesine girmiş durumda teknobiyotikte... tabi ki fiyatlar her zaman oldugu gibi kullanıcının istediği gibi değil

• OC versiyonu 880 TL ve de GTX 580 ayarında bir kart, bence ATI'nin bu dönem piyasaya çıkardığı en iyi ikili bunlar, fiyat/performans oranı çok yüksek, daha da yükselecektir zamanla. Bu kart Gtx580 in sıfır ve 2.el piyasasını fena vuracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

OC versiyonu 880 TL ve de GTX 580 ayarında bir kart, bence ATI'nin bu dönem piyasaya çıkardığı en iyi ikili bunlar, fiyat/performans oranı çok yüksek, daha da yükselecektir zamanla. Bu kart Gtx580 in sıfır ve 2.el piyasasını fena vuracak.

ama arkdaşlar acele etmesin almakda fiyatlar dahada düşecek
  • Hafiften kasayı topluyorum psu ve ekran kartı kaldı..

intel i5 2500k
    msi z68a gd65 g3 anakart

1 ay sonra alacağım ekran kartını.. Aklımda msi 6950 twin frozr iii vardı.. gtx 570 1gb olduğundan ve bf3 te ani de olsa fps düşüşü yaptığından tercih edecektim ancak bunlar aklımı karıştırdı.. 880 tl ye gtx 580 performansı hayal gibi birşey benim için.. Ancak sapphire olması aklımı karıştırıyor ses,soğutma sorunu vs.. Birde benim sistemim için fazlamı kaçar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 27 Mart 2012; 1:03:39 >
  • Beklediğim ekran kartlarından biri de 7870'ti. Ama neredeyse 6970'le aynı paraya olduktan sonra ne anlamı kaldı ki? Tamam birçok testte 6970'ten daha iyi sonuç veriyor ama teknolojinin amaçlarından biri de bu değil mi: Daha iyiyi daha ucuza mal etmek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

Hafiften kasayı topluyorum psu ve ekran kartı kaldı..

intel i5 2500k
    msi z68a gd65 g3 anakart

1 ay sonra alacağım ekran kartını.. Aklımda msi 6950 twin frozr iii vardı.. gtx 570 1gb olduğundan ve bf3 te ani de olsa fps düşüşü yaptığından tercih edecektim ancak bunlar aklımı karıştırdı.. 880 tl ye gtx 580 performansı hayal gibi birşey benim için.. Ancak sapphire olması aklımı karıştırıyor ses,soğutma sorunu vs.. Birde benim sistemim için fazlamı kaçar?

O sisteme mevcut hiçbir kart fazla kaçmaz.
    GTX 580 ler o fiyata indi artık 2. elde Lightning var o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Beklediğim ekran kartlarından biri de 7870'ti. Ama neredeyse 6970'le aynı paraya olduktan sonra ne anlamı kaldı ki? Tamam birçok testte 6970'ten daha iyi sonuç veriyor ama teknolojinin amaçlarından biri de bu değil mi: Daha iyiyi daha ucuza mal etmek?

Aynı para belki ama daha yeni teknoloji, daha az enerji tüketimi ve daha az gürültü.

Bende 7850 O.C. modeli ile ilgileniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Beklediğim ekran kartlarından biri de 7870'ti. Ama neredeyse 6970'le aynı paraya olduktan sonra ne anlamı kaldı ki? Tamam birçok testte 6970'ten daha iyi sonuç veriyor ama teknolojinin amaçlarından biri de bu değil mi: Daha iyiyi daha ucuza mal etmek?

hocam kartlar yeni çıktığı ve nvidia tarafından 78** serisinin rakibi olmadıgı için fiyatlar yüksek. yakında fiyatları düşer merak etmeyin
  • fiyatlar mutlaka düşecek ama 100-150TL den daha fazla da düşmez.
    en iyi özel tasarım 7870 modeller yurtdışında 700-800TL civarı satılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 27 Mart 2012; 11:22:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.