Ürün beni çok cezbetti açıkcası, fiyat olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum. Ben de bugün siparişimi verdim, 8k civarına alınabilecek en iyi laptop bence. Ekranı IPS 2k 16" - Piyasada bu fiyata bundan iyi bir ekran yok 75w batarya - Günlük kullanımda rahatlıkla 10 saat gideceğini düşünüyorum İşlemcisi i7-1165g7 ile eşdeğer gibi bişey araştırdığım kadarıyla, 1165g7 bi tık daha iyi gibi, 3. nesil işlemci Ekran kartı iGPU - Ekstra bir ekran kartı yok, oyun laptopu olarak alınabileceğini düşünmüyorum ama yine de genel olarak orta seviye oyunları açar sanırsam. Tek sıkıntısı freedos olarak gelmesi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 19 Ekim 2021; 14:15:14 > |
[7899TL] Lenovo Ideapad 5 Pro AMD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD Freedos 16' WQXGA
-
-
Ekran kartı yok. APU laptop sanırım. APU laptop arayanlar değerlendirebilir fakat APU laptopa bu kadar vermek mantıklı mı bilemedim. -
evet doğru hocam onu eklemeyi unutmuşum, ama araştırdığım kadarıyla bu özelliklere alınabilecek en iyi laptop olduğunu düşünüyorum, daha çok oyun laptopu gibi değil de iş laptopu ultrabook arayanlar için çok güzel bi fırsat bana göre
-
tek eksiği gpu, bir mx450 yakışırmış.
-
Upgrade yapabilir miyiz? 2.5 inç slot ya da 2. M2 yuvası var mı? -
Garanti durumundan haberiniz var mı hocam -
https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad/IdeaPad_5_Pro_16ACH6?M=82L5007JTX
cok fazla bilgi sahibi degilim hocam burdan bakabilirsiniz -
24 ay lenovo garantili hocam simdi teyit ettim -
Ürünün açıklamasındakı gorselde 3 yıl garanti yazıyor ? Geçerli ürün farklı bir ürün mü ? Farklı bir ürün ise bu cihazın açıklamasında ne işi var ?
-
çoh para yav
-
FL studio hızlı bir şekilde takılmadan kullanılabilir mi? -
hızlı bir ramle (3200 mhz diyor) mx450'den daha iyi performans vermez mi? amd apuların grafik birimi iyi diye biliyorum. bilen bir arkadaş var mı?
dell inspiron 16 plus modeline bakıyordum geçen, bu da çok iyi geldi fiyatına göre. -
Oyun performansına Youtube'dan bakın derim gta5 cod warzone r6s gibi oyunları optimal ayarlarda 40-60fps arası oynatıyor ultrabook için gayet yeterli
https://www.youtube.com/watch?v=d7pl5OGpbxk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanssss -- 19 Ekim 2021; 16:50:55 > -
bu farkli hocam destek paketi gibi bisey sanirim ayrica legion 5 yaziyor bunda satilan urun ideapad 5 pro ben hepsiburada ile iletisime gecip ogrendim -
Oyun oynama odaklı olmayan bir laptop alacak olsam düşünmezdim bile, iyi fırsat.
-
Kusura bakmayın ama 1.9 kilo cihaz. 16 inç ekran. Pek ultrabook a benzemiyor. LG gram serisi cihazlar bu ölçeklerde 1-1.2 kilo falan. Şu an kucağımda olan Acer da 1.2, kilo 13.5 inç 2k ekran ki ağırlık benim için önemli bir etmendi.
Cihaz güzel bir cihaz. Temel eksiği AMD işlemci ile gelmesi ve thunderbolt uyumluluğu olmaması bana göre. Office için kullanılan bir cihaz olacak, ekran hoş, ram fazla da la yeterli, işlemci de öyle.
Ram, upgrade edilemiyor bilginiz olsun.
-
Fiyatı arttı. -
75 wh batarya var ama
-
Usb 3.2 olup thunderbolt olmamasınin dezavantaji nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 19 Ekim 2021; 22:31:13 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiyatı arttı.
|
Ekran kartı yok. APU laptop sanırım. APU laptop arayanlar değerlendirebilir fakat APU laptopa bu kadar vermek mantıklı mı bilemedim.
|
Hiç bir şey olmuyor. Arkadaş 15 sene önce hüküm süren "AMDler yanıyu yauv" ekibinde takılı kalmış olabilir. |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tod süper dolu paket
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X