Şimdi Ara

7900GS Hakkındaki Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7900GS model bir ekran kartı almaya karar verdim.
    XFX markasını mı, Palit markasını mı tercih etmem gerektiği konusunda bir karar veremedim. Aradaki fiyat farkını XFX in sağlam kutu içeriği ile (bildiğim kadarıyla beraberinde oyunda veriyor) kapatacağını düşünüyorum. İki markanın kartı arasında performans olarak herhangi bir fark varmıdır? Aranızda daha önce bu kartları kullanmış yada kullanıyor olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.

Ayrıca ATI x1950 pro da ufaktan aklımı karıştırmakta, fakat hem işlemcimin Intel olması hemde anakart yongamın 975 olması beni ATI ile sistemim arasında uyumsuzluk yapabileceği endişesinde bırakıyor, sizin fikirleriniz nelerdir.

• AMAN HOCAM TABİKİ 1950 PRO YADA 1900 GT ALMALISIN

7900GS BİRAZ YAVAŞ:)
  • 7900gs ile ilgili bir ton güncel yazı yazılmıştı be kardeş!

umarım onlara bakıp da bu başlığı açmışsındır

ayrıca..bende senle aynı durumdayım..ama hala bekliyorum.. 7900gs'in fiyatı biraz daha iner diye

xfx'in düzü'ünü alma sakın! xt'sini düşün derim

bu arada..sapphire 1950 pro da gelmiş raflara..
  • 7900GS il eilgili incelemeleri okudum, forumlarada göz attım. Zaten ondan sonra almaya karar verdim. Yalnız marka konusunda tereddütlküyüm. Dediğim gibi xfx ten yana gönlüm, sanırım fiyat farkını kutu içeriği ve kullandığı malzemenin kalitesiyle kapatacak.

Asıl aklımı karıştıran x1950pro, ama sistemimle senkronize çalışırmı, açıkçası endiş eediyorum. Malum Ati artık AMD nin ve benim hem işlemcim Intel hemde anakartımın chipseti 975, açıkçası Ati kartların tam perormans verebileceği yönünde şüphelerim var.
    Acaba içimizde intel işlemcili ve Nvidia chipsetli sistemi olupta yeni çıkan Ati kartlarını kullanan arkadaşlar var mı? Herhangi bir uyum sorunu yaşıyorlar mı?
  • o zengin kutunun xfx'in kutusu oldugundan emin misin acaba??

bnm bildigim adaptör, kablo ve driverdan baska birşey çıkmıyordu xfx'den!

dünyada çok popüler bir markaymış xfx..

ati, nvidia anakart olayına gelincede..yine bnm bildiğim..onborad vga yok ise bir sorun olmadığı idi
  • Bir arkadaşın demesine göre içerisinde Spell Force 2 oyunu varmış, ne kadar doğru bilemiyorum, satın alana kadarda bilemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordstronghold

Bir arkadaşın demesine göre içerisinde Spell Force 2 oyunu varmış, ne kadar doğru bilemiyorum, satın alana kadarda bilemeyeceğim.

belki de xt olmayan modelinde oyun vardır!

bnm kastettiğim 7900gs xt..

işte bu da linki: Tıkla!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım kullanıyorum test sonuçlarını BURADAN görebilirsin. İçerisinden oyun çıkmadı driver ve aparatlar haricinde bişi yok.
  • yalla ben palit 7900gs aldım. samsung ramlerı ıle o/c potansıyelıde guzel. sen bence goz ardı etme bu kartı.
    sogutması cok guzel. core 650de kullanıyorum 45dereceyı gecmedı.
    yalnız xfx yada wınfast da kartlar aynı dıl yanı palıt de kı gıbı dıl. ram dısılıslerı ve kartın uzerındekı ıcerık.
  • amd işlemcili nf4 onboard 350W sistemde x1900gt rev2 ile gayet sorunsuzum.
    ancak 7900gs güç gereksinimleri daha az ve 1900gt den daha az ısınıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordstronghold

Merhaba Arkadaşlar,

7900GS model bir ekran kartı almaya karar verdim.
    XFX markasını mı, Palit markasını mı tercih etmem gerektiği konusunda bir karar veremedim. Aradaki fiyat farkını XFX in sağlam kutu içeriği ile (bildiğim kadarıyla beraberinde oyunda veriyor) kapatacağını düşünüyorum. İki markanın kartı arasında performans olarak herhangi bir fark varmıdır? Aranızda daha önce bu kartları kullanmış yada kullanıyor olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.

Ayrıca ATI x1950 pro da ufaktan aklımı karıştırmakta, fakat hem işlemcimin Intel olması hemde anakart yongamın 975 olması beni ATI ile sistemim arasında uyumsuzluk yapabileceği endişesinde bırakıyor, sizin fikirleriniz nelerdir.

Marka farketmez. Hangisi ucuz ise onu alın. Kartların çoğunun ramleri aynı ve sadece soğutmalarda farklılık olabilir.
    Biri diğerinden 35 MHz daha iyi hız aşırtma olur ki, bunu da oyunlarda hissetmezsiniz bile.

• quote:

Orjinalden alıntı: lordlenchester

AMAN HOCAM TABİKİ 1950 PRO YADA 1900 GT ALMALISIN

7900GS BİRAZ YAVAŞ:)

http://forum.donanimhaber.com/blogger.asp?mem=108374
    nesi yavaşmış, gayet canavar gibi bir kart
  • bencede hocam aman aklın karısmasın iyi dusun ucuz seyler değil 1950 pro yu tek gecerim
  • winfast 7900gs aldım 2 hafta oldu. fiyatına ve oc kapasitesine göre mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim. x1900gt daha pahalı seçim sizin.
    xfx den bundle oyun vb çıkmıyor sadece 6 dolar daha ucuz winfastten. winfast içinden seriuos sam2 spellforce ve powerdvd6 geliyor.
  • x1950pro nereye tek geçiyorsun fiyatı düştü de bizim mi haberimiz yok
    bende gigatek ten PALİT almak üzereyim
    gigatek firmasını nasıl bilirsiniz?
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1788
  • arkadaşım eğer 7900gs alacaksan 512 MB olanını al yüksek çözünürlüklerde 1900gt yi geçip 1950 pro yu yakalıyor.Testlerde görebilirsin.
    Palit 256 MB 212 $ + KDV 512 Mb olan 225 $ + KDV....
  • tam fiyat performans kartı..
  • evet kart fiyat olarak uygun ama ben yinede x1950pro tavsiye ederim..
    imzamdaki sistemle 3dmark05 den default ayarlarda 10386 puan aldı..
    overclock la 11k yı rahat geçer bence..
  • ''fortress34 '' biraz da imzanızdaki sistemden dolyı bu kadar yuksek alnıs olabilir cıunku sıvı sogutmalı en yuksek degerinde 13k falan alabiliyor.İşelmci faoktörünü düşünürsek arkadasta sizin ki gibi bir işlrmci yoksa daha dusuk puan alabilir.
    Bence 7900GS cok güzel idare eder seni zaten sonra hangi kartı alırsan al zararına satıp DX10 'a gecmek istiyorsun bu nedenle ekran kartına cok fazla para verme ama 7900 beyenmezsen 1900GT alamanı öneririm ama mutlaka test et.
  • xfx in 7900gs xt modeli cok guzel ama palit in 7900gs sonic ise daha güzel bu da sadece üzerindeki sogutucudan kaynaklanıyo 7900gs sonic in o.c performansı 7900 gtx i rahat yakalıyo xfx e de guzel bi sogutucu takarsan oda aynı aralarında sadece 20 mhz lik bi fark var ama 1900gt yi o.c la cok olmasada geride bırakan bi kart tawsiye ederim 7900gs xt yada sonic...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.