Şimdi Ara

7900GS Hakkındaki Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KARDESIM BEN BUGUN (C.TESI) ATI X1950 PRO aldim199 euro ya.onceki kartim 7600 GT idi.performansindan cok memnun kaldim.bayaa iyi.sanada tavsiye edebilirim.
  • muratti sen hangi magazadan alıyorsun
  • Orjinalden alıntı: play_boy

muratti sen hangi magazadan alıyorsun
    [/quoarkadasim ben yurt disinda oturuyorum ( hollanda ).turkiye fiyatini bilmedigim icin fiyat koydum.
  • tamam biliyorum yurtdışında oldugunu da hangi mağaza saturn mu
  • magazanin adi MYCOM .
  • muratti www.mycom.nl'den fiyatlara baktım da burası tr'den pahalı satıyor yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

muratti www.mycom.nl'den fiyatlara baktım da burası tr'den pahalı satıyor yawww
  • evet arkadasim ne yapalim avrupada kdv biraz yuksek %20 .aslinda bu yaz izine geldigim de alacaktim ama gsiparis ettirdim gelmedi bende alamadim
  • hollanda da mediaonline veya mediamarkt markleri war veya saturn mağazasından al saturn da pahalı ama bozulunca birebir değişim yapıyorlar yani güvenilir bir magaza
  • mediamarkt pahali veriyo bazi urunleri ama cok iyi musteri hizmetleri var..mycomda fiyat olarak iyi genelde ayni oluyo fiyatlar 3-5 euro oynuyo..
  • mediamarkt' tan alacaksan mp3 çalar al çok iyi fiyat war onlar da
  • ZATEN ALDIGIM COGU ALETIN HEPSINI ORDAN ALDIM DEDIGIM GIBI HIZMET IYI ORDA..BIRDE SU PS3 GELSEYDI ONUDA ORDAN ALICAGIM ZATEN BI TANIDIK VAR ORDA EGER ISTEN CIKMAZSA OZAMAN KADAR CIKTIGI ILK GUN ELIMDE OLACAK AYIRACAK BANA
  • super ben almanyada yasamış olsaydım benim de saturn'da tanıdıgım war ben de ona derdim bana ayır die ps3 diye
  • NIYE YA TURKIYEYEDE GELECEK PS3 ER YADA GEC.GELSINDE ONEMLI DEGIL. TURKIYEYE SELAMLAR.OZLEDIM VALAA.AHH ULEN AHHHH
  • gurbetçilik demi

nOT~~~>neyse konuyu sapıtmayalım şimdi bi de bu yuzden ceza almayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 19 Kasım 2006; 1:45:39 >
  • Konuyu sapıtmayalım arkadaslar PM atın birbirinize aaaa
    Bendeki 6800GS de arızalandı su anda garantide. Gecen aradım ne oldu diye, arıza tespit edildi değişim için distribütöre gönderildi dedi. Değişim olacak ve bence 6800GS bulamayacaklar banada üstüne para verip kart satacaklar mecbburen. Bendeki power 400W lık ondan dolayı fazla ucuk bisey alamıycam. Palit 7900GS 512 mb düşünüyorum bir ara 7950GT istiyordum ama fiyatları çok yüksek ve minimum 450W psu istiyor.
    7900GS ve 7950GT nin şu anki testlerde düşük skor aldıgı söyleniyor ve bunuda driverinin olgun olmamasından kaynaklanabileceginden bahsediliyor.
    http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20061009/index.html

Bence su zamanda F/P acısından cok iyi bir kart.
    Eger Bu hafta sonuna kadar elime gecerse Güzel bir test yayınlamayı düşünüyorum. İnsallah bu haftasonuna kadar gelir 4mb s3 ile idare etmekten bıktım
    1280*1024*16bit

• quote:

Orjinalden alıntı: lordstronghold

Bir arkadaşın demesine göre içerisinde Spell Force 2 oyunu varmış, ne kadar doğru bilemiyorum, satın alana kadarda bilemeyeceğim.

bu oyun palitin tüm serilerinde var 7300 gt ve yukarsı için söylüyorum
  • şu ekstra oyun ve programları aradan çıkarsalar da biz de ucuzca ekran kartını alsak yaww
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.