Şimdi Ara

7950 hakkinda soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. HD7950, Gtx 660ti'den en az 2 kat daha üstündür. Gtx 660ti'ın karşıtı HD7870'dir. 7950 her halukarda 660ti'den daha iyidir. 3gb olmasıda bir diğer artısı.

http://anandtech.com/bench/Product/550?vs=647

katılıyorum yanlış bilgilendirme yapmayalım hele testleri incelemeyi bilmiyorsak bir zahmet hiç bilgilendirme yapmayalım verdiğin testte de iki kart birbirine denk görünüyor. bir zahmet scroll'u biraz oynatıp sayfanın aşağılarına inmeyi dene. crysis warhead'te takılı kalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 10 Mart 2013; 17:32:26 >

• Kasan büyükse 7950 alırsın, değilse benim gibi 660ti alırsın olur biter, aynı para sonuçta.Hiç kafanı kurcalamana gerek yok, benim şahsi görüşüm bu.
    Onun biti böyle , şunun şusu böyle , diye fazla detaya inme ,zaten prof değilsin, bizler gibi kullanıcısın.
    Ne alırsan al 2 sinde de asus öneririm, sessiz, ,belki 660ti msi power edition da alınabilir.
    7950'de asus , sapphire de önerilen bir markadır.En temizi Asus TOP edition al, istediğin markadan.
  • 7950 3GB 384 Bit bu tip özelliklerden geçiyor amma,Nvidia'nın mimari ve yazılımsal uyumluluk avantajlarıyla baş edemez. Bu yüzden salt performans bakımından ref. 660Ti ref. 7950'den daha iyidir. O.C yapıldığı zaman bu denge bozulur ve karar verilmez çünkü piyasada birçok değişik kart var. Sen voltajsız hava soğutmayla 150-200 MHz veren bir 7950 modelini hiç sıvı soğutma ile bile O.C olamayan 660Ti modeli ile karşılaştırabilir misin? Aynı durum tam tersi içinde geçerli. O yüzden ref. ve def. hızlarda 660Ti mimari yönünden daha iyidir.
  • 'Bu işten az-çok anlayan herkes hd7950'nin Gtx660ti' dan daha güçlü olduğunu bilir. Tartışma konusu bile değil yani.' demiştim ki dünden bu yana baktığım yüzlerce testten indirdiğim grafiklere tekrar göz atınca eşit kartlar olduğunu hatırladım :)

Ama çoğu testte hd7950 birazcık önde. Overclock yeteneği çok iyi yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 10 Mart 2013; 21:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi arkadastan özzür diliyorum ama konu acamıyorum sesimi duyan olur belki diye buraya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

benim ekran kartı ati radeon hd 3600 dün indirdiğim tomb raider, gta4 , medal of honor warfighter gibi oyunları slow woyşunda anca oynayabiliyorum :)

pc toplama eski sayılır.ekran kartı almak istiyorum ama nette okadar araştırdım sonuc olarak kafam karıştı.

ana kartım pcı-express 16 fakat almak istediğim ekran kartlarında uyumluluk pcı 2.1 yazıyor.ana kartım bu ekran kartlarını desteklermi.

pc özellikleri

işlemci : intel core duo2 e7600 3.06ghz

ana kart : asus p5kpl-am se

ekran kartı : ati hd 3600

ram : 2x2 4gb 2gb kinston ddr2 800mhz / G.SKILL VALUE 2GB DDR2 800Mhz CL5 BELLEK

psu : cooler master 750w 80 plus

monitör : samsung sync master 933 19 inç

dediğim gibi pcı 16 ana karta pcı 2.1 ekran kartı takılabilirmi ayrıca tomb raider gta 4 prototype 2 dmc devil my cry tarzı oyunları oynayabilmek için nasıl bi ekran kartı almak gerekir.

Not: Bütçe ortalama 200-250 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

konu sahibi arkadastan özzür diliyorum ama konu acamıyorum sesimi duyan olur belki diye buraya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

benim ekran kartı ati radeon hd 3600 dün indirdiğim tomb raider, gta4 , medal of honor warfighter gibi oyunları slow woyşunda anca oynayabiliyorum :)

pc toplama eski sayılır.ekran kartı almak istiyorum ama nette okadar araştırdım sonuc olarak kafam karıştı.

ana kartım pcı-express 16 fakat almak istediğim ekran kartlarında uyumluluk pcı 2.1 yazıyor.ana kartım bu ekran kartlarını desteklermi.

pc özellikleri

ram : 2x2 4gb 2gb kinston ddr2 800mhz / G.SKILL VALUE 2GB DDR2 800Mhz CL5 BELLEK

dediğim gibi pcı 16 ana karta pcı 2.1 ekran kartı takılabilirmi ayrıca tomb raider gta 4 prototype 2 dmc devil my cry tarzı oyunları oynayabilmek için nasıl bi ekran kartı almak gerekir.

Anakart destekler, usb 2.0 ile usb 3.0 gibi düşün girişler aynı, 7750 veya 7770 alabilirsin , daha fazlasını da alma zaten o pc ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

konu sahibi arkadastan özzür diliyorum ama konu acamıyorum sesimi duyan olur belki diye buraya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

pc özellikleri

Anakart destekler, usb 2.0 ile usb 3.0 gibi düşün girişler aynı, 7750 veya 7770 alabilirsin , daha fazlasını da alma zaten o pc ye.

saol hocam cevap için.peki 6850 vs nette daha çok övüyorlar senin önerdiğin kartlar dahamı iyidir.yada şöyle diyeyim bu sistemle maksimum performans alabileceğim kart hangisidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

pc özellikleri

saol hocam cevap için.peki 6850 vs nette daha çok övüyorlar senin önerdiğin kartlar dahamı iyidir.yada şöyle diyeyim bu sistemle maksimum performans alabileceğim kart hangisidir.

6850 20 güne kadar bende kullanıyordum, yeni değiştirdim, performanslı bir kart BF3 1920x1080 medium akıcı oynıyordum.7770 çok aşağı kalır değil olarak düzenlendi son driverlarla, "0" alacaksan 7770 al, zaten sistem anca onu kaldırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbaran

mrb arkafaslar ben sisteme msi 7950 almayi dusunuyorum ama monitorum vga, 2-3 ay idare etmem gerek bi sorun olurmu? dalgalanma filan olurmu olursa cok rahatsiz edici turden olurmu, simdiden tesekkurler

vga monitörde 7950 çok büyük ihtimal sorun yaratır.
    fakat 2-3 ay sonra monitör değiceğim diyorsunuz.
    7950 daha ıyı bır seçim olur.
    660 ti de seçilebilir.
    fakat aralarında performans farkı vardır.
    heleki o.c yapılacaksa 2 kartada; arayı 7950 açar.
    fiyat ve perfprmans bakımından sapphire seçilebilir. yuzde 75 den sonra fan sesi rahatsız edebilir bazı kullanıcıları.
    driver konusunda halen amd sorunludur.
    uğrasmam ben kafam rahat olsun derseniz msi 660 tide iyi bir seçimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 14 Mart 2013; 14:59:47 >
  • herkese yorumlari icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.