Bildirim
7970 matrix platinium için ideal monitör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
monitörün 23 inç sanırım bence hiç gerek yok değiştirmene gayet güzel monitör -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
monitörün 23 inç sanırım bence hiç gerek yok değiştirmene gayet güzel monitör
23.6 ben memnunum da bir arkadaşım aklıma girdi 3d falan diyince bir üstad lara sorayım dedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boşver 3d filan şimdilik gereksiz pahalı ürünler 1-2 seneye kalmaz hem 2k-4k monitörler yaygınlaşır hemde fiyatlar düşer teknolojiye yetişemezsin -
Fark hissedersin. Ölü yatırımmı sana kalmış -
quote:
Orijinalden alıntı: Sachi
Fark hissedersin. Ölü yatırımmı sana kalmış
Nasıl bir fark bu fark ı biraz açabilir miyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fps tarzı oyunlar'da akıcılık anlamında bir degişim olur. Görsel olarak ise, aldığın monitör'ün diger özelliklerini ilgilendirir. -
quote:
Orijinalden alıntı: letsxxx
Arkadaşlar Mrb herkeze iyi forumlar benim sorum şu 7970 matrix plat ekran kartım ve vx238h asus monitör üm var bunu 120 yada 144 hz monitör e yükselt sem bir verim veya fark hisseder miyim yoksa ölü yatırım mı yaparım
http://www.vatanbilgisayar.com/236-xl2410t-w-3d-led-monitor.html?srt=PU
buyur kardeş
bence tam f/p hem oyuncu monitörü hem okadar pahalı değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: letsxxx
Arkadaşlar Mrb herkeze iyi forumlar benim sorum şu 7970 matrix plat ekran kartım ve vx238h asus monitör üm var bunu 120 yada 144 hz monitör e yükselt sem bir verim veya fark hisseder miyim yoksa ölü yatırım mı yaparım
http://www.vatanbilgisayar.com/236-xl2410t-w-3d-led-monitor.html?srt=PU
buyur kardeş
bence tam f/p hem oyuncu monitörü hem okadar pahalı değil
stok?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X