Şimdi Ara

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet] MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

Detaylar ve ve diğer resimler için.
    http://videocardz.com/49417/msi-geforce-gtx-780-ti-lightning-spotted

quote:

Comptoir Hardware ekibi tarafından yayınlanan yepyeni görüntüler, merakla beklenen yeni bir canavarı gözler önüne seriyor. GTX 780 Lightning ile birebir denebilecek devre kartı, 20 fazlı tasarım, iki adet 8-pin güç konektörü, Military Class 4 bileşenler, Elpida yerine Samsung bellek modülleri ve daha fazlası…

GK110-425 GPU taşıyan kart 2880 CUDA çekirdeğine sahip. 3 Gb GDDR5 bellek fabrikada hızaşırtmaya uğrayarak 8 Ghz’e çıkartılmış. 993 Mhz’lik çekirdek hızı ise daha fazlasını isteyenler için 1058 Mhz’e yükseltilebiliyor. Canavarın oluşturduğu sıcaklığı üç fanlı tasarıma sahip olan TriFrozr soğutucu dizginliyor. Fanların altında iki adet geniş yapılı alüminyum yapraklar konumlandırılmış. Isı iletimi için yedi adet bakır ısı borusu görev yapıyor.

MSI GTX 780 Ti Lightning’i sıradışı yapan bir diğer özelliği ise arkaplakası. LED’ler ile süslenmiş ve parıl parıl bir görüntü sunuyor. Kartın yan tarafında bulunan “Lightning” logosunda da LED bulunmakta ve kullanıma göre renk değiştirdiğini belirtmek gerek. Kaynaklardan alınan bilgilere göre MSI GTX 780 Ti Lightning’ten yalnızca 12 adet üretilmiş ve asla satışa çıkmayacağı belirtiliyor.

http://www.hwa.com.tr/msi-gtx-780-ti-lightning-kanli-canli-yakalandi.html

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]  MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Ocak 2014; 17:30:40 >

• Güzel karta benziyor hocam inşallah bellekler elpida olmaz
  • Takoz elpidalar oh yeahhh
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    mukemmele yakın gorunuyor
  • Samsung bellek kullanıyormş, ve 12 adet üretilmiş satışa çıkmayacakmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Ocak 2014; 14:22:15 >
  • Hocam o zaman MSI kendi 12 seçkin mühendisine üretmiş desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Samsung bellek kullanıyormş, ve 12 adet üretilmiş satışa çıkmayacakmış :)

bunlar Kendin Pişir Kendin Ye mantığına geçmişler anlaşılan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Üretilip de satışa çıkmayan ilk Lightning.

Başka böyle üretilip de satışa çıkmayan kart var mıydı ? İlk başta böyle söyleyip, sonradan satmasınlar sakın.

1000 tanecik yapıp salıverin piyasa işte.
  • güzel kart kesinlikle
  • İlk sayfaya yeni resimler eklendi.

MSI böyle bir kart yapmış, ne diye satışa çıkartmıyor ki ilginç. Kutusu bile güzel

• satışa çıkartmamak ne demek ya , süs eşyası mı bu :) Lightning candır , kraldır o başka
  • Anlamadım gitti, satmayacaksa kutulu niye göstermiş poşete sarıp verirdi Arge'siydi, yapımıydı bunlara okadar parayı vermiş sadece 12 tane için mi?
  • bu kart çıkmadan eskidi titan black edition geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Ben bu kartı 780 Ti classy ile geçerim...

Bunu yazıcağını biliyordum alıştık artık olayın hep geçmek
  • quote:

bende geçerim senle ilgili bi durum değil yani sana özel bi yetenek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Parayı basan herkes geçer
  • quote:

quote:

280x ile o kartı geçmeniz mümkün değil
  • quote:

quote:

quote:

onu demek istemedim..

yani elimde benim de 780 ti classy olsa ben de geçerim demek istedim. yani ben geçerim demek komik oluyo..size özel bi durum değil elinizde o kart varsa herkes geçer anlamında..

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu demek istemedim..

yani elimde benim de 780 ti classy olsa ben de geçerim demek istedim. yani ben geçerim demek komik oluyo..size özel bi durum değil elinizde o kart varsa herkes geçer anlamında..

iyi o zaman forumda 780 ti kullanıp da beni geçecek varsa çıksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onu demek istemedim..

iyi o zaman forumda 780 ti kullanıp da beni geçecek varsa çıksın

yahu sendeki donanımın aynısı olsa herkes senle aynı olur. azcık mantıklı düşün yahu. ergenler gibi sidik yarıştırma yeri mi burası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 21 Ocak 2014; 21:51:01 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.