Şimdi Ara

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu kartı 780 Ti classy ile geçerim...

bende geçerim senle ilgili bi durum değil yani sana özel bi yetenek değil.

280x ile o kartı geçmeniz mümkün değil

onu demek istemedim..

yani elimde benim de 780 ti classy olsa ben de geçerim demek istedim. yani ben geçerim demek komik oluyo..size özel bi durum değil elinizde o kart varsa herkes geçer anlamında..

iyi o zaman forumda 780 ti kullanıp da beni geçecek varsa çıksın

yahu sendeki donanımın aynısı olsa herkes senle aynı olur. azcık mantıklı düşün yahu. ergenler gibi sidik yarıştırma yeri mi burası ?

bilmediğiniz konularda yorum yapmanıza gerek yok eline her ln2 tüpü alan rekor kırabilseydi herkez KİNGPİN olurdu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onu demek istemedim..

yani elimde benim de 780 ti classy olsa ben de geçerim demek istedim. yani ben geçerim demek komik oluyo..size özel bi durum değil elinizde o kart varsa herkes geçer anlamında..

yahu sendeki donanımın aynısı olsa herkes senle aynı olur. azcık mantıklı düşün yahu. ergenler gibi sidik yarıştırma yeri mi burası ?

bilmediğiniz konularda yorum yapmanıza gerek yok eline her ln2 tüpü alan rekor kırabilseydi herkez KİNGPİN olurdu...

aynı bilgide , aynı donanımda birisi aynı skorları alır emin ol ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onu demek istemedim..

aynı bilgide , aynı donanımda birisi aynı skorları alır emin ol ;)

o konuda şüphem yok zaten...

• quote:

amentü topram
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onu demek istemedim..

http://i.imgur.com/Dd29w.jpg
     MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

• konu nerden nereye gelmiş
  • 1404 MHz'de ne var..? Sanki lightning max o hıza çıkabilirmiş gibi, gereksiz bir tartışma başlatılmış
  • Sanki başlıkta ya da içeriğinde kimse bu kartı geçemez yazıyor... E geç, durma geç. Ne yapalım yani. İzin filan mı verelim ne yapalım!? Ben izin veriyorum, geçmek isteyen geçsin.

Demek ki Nvidia'cı olmakta bir yere kadar. Bir yerden sonra Nvidia Nvidia savaşı başlıyor, AMD ile ilgisi yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 24 Ocak 2014; 0:07:15 >
  • Guzel kart ama 12 adet uretilipte satisa sunulmamasi enteresan bir durum.

Kart yarislarina gelecek olursak eger sizlerin elindeki en kral 780ti yi benim 280x miningde ikiye katlar.
  • quote:

780ti classified, en kral 780ti bence de. Tıpkı düz 780'de olduğu gibi. Tabii kingpin edt.ı bilemem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Kart yarislarina gelecek olursak eger sizlerin elindeki en kral 780ti yi benim 280x miningde ikiye katlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Sanki başlıkta ya da içeriğinde kimse bu kartı geçemez yazıyor... E geç, durma geç. Ne yapalım yani. İzin filan mı verelim ne yapalım!? Ben izin veriyorum, geçmek isteyen geçsin.

Demek ki Nvidia'cı olmakta bir yere kadar. Bir yerden sonra Nvidia Nvidia savaşı başlıyor, AMD ile ilgisi yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenus

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

• B.M.W kullanıcısına yanıt
    Bu kart sende olsun, Classy'i bırakır gece yatarken birde yanına alırsın Emre :)

Classy'den bence biraz üstün bir kart(bileşen olarak)+daha fazla faz! İdda etmiyorum yanlış anlaşılmasın sakın.. Yeni Military Class IV vs... Lightning'lerin karakteristik özelliği.. Evbotun karta çok çok avantajları var haliyle, şuan ben burdayım diyen full sıvı bloklu bir TITAN'ı bile tokatlarsın o ayrı.

Evbot'u yere bırakır, iki kartta ref soğutmaları ile kapışsa bence MSI bir adım önde bitirir gibime geliyor, Millet 780Classy 1340Mhz'lerde max yükte 80 dereceleri görürken, ben Lightning'le 72'leri buluyordum. 1.35V ile...780 Lightninglerin Classy'ler gibi deli skor alamamasının tek nedeni Elpida kullanmasıydı..

Skor patlatıcam diyorsan bir LN2 780ti Lightining yada 780ti Classfied KingPin Edition iyi gider derim..
    Hissettiklerim bunlar :)
  • 780 lightningden tasarim olarak bir farki yok hocam. Ayni ledler ondada var. Belleklerin ledleri onlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İlk sayfaya yeni resimler eklendi.

MSI böyle bir kart yapmış, ne diye satışa çıkartmıyor ki ilginç. Kutusu bile güzel

MSI GTX 780 Ti Lightning Bol Fotoğraf Test ve Özellikleri [Sınırlı Sayıda 12 Adet]

Hocam tekrar soyluyorum ayni kutu ayni ledler sogutucu 780 lightningde de var. Hic fark yok. Hq kutusu sahane orasi ayri. En iyisi olsun diye 780ti classified!aldim acikcasi kutusu beni hayal kirikligina ugratti. Kiytirik bir karton paket ve icindeki koruyucu malzeme ve cok hafif kutu. Lightning i ilk teslim alinca ne kadsr agirmis demistim kendime.
    Classified iyi guzel hosmus fakat su kutu ve sogutucuya bir el atmalari lazim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Sanki başlıkta ya da içeriğinde kimse bu kartı geçemez yazıyor... E geç, durma geç. Ne yapalım yani. İzin filan mı verelim ne yapalım!? Ben izin veriyorum, geçmek isteyen geçsin.

• Msi kendi kendine trip mi atıyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım.Kart çıkarıp satışa sunmamak nedir.İyi turşusunu kur bari.İşte bu yüzden her zaman asus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

Bu kart sende olsun, Classy'i bırakır gece yatarken birde yanına alırsın Emre :)

Classy'den bence biraz üstün bir kart(bileşen olarak)+daha fazla faz! İdda etmiyorum yanlış anlaşılmasın sakın.. Yeni Military Class IV vs... Lightning'lerin karakteristik özelliği.. Evbotun karta çok çok avantajları var haliyle, şuan ben burdayım diyen full sıvı bloklu bir TITAN'ı bile tokatlarsın o ayrı.

Evbot'u yere bırakır, iki kartta ref soğutmaları ile kapışsa bence MSI bir adım önde bitirir gibime geliyor, Millet 780Classy 1340Mhz'lerde max yükte 80 dereceleri görürken, ben Lightning'le 72'leri buluyordum. 1.35V ile...780 Lightninglerin Classy'ler gibi deli skor alamamasının tek nedeni Elpida kullanmasıydı..

Skor patlatıcam diyorsan bir LN2 780ti Lightining yada 780ti Classfied KingPin Edition iyi gider derim..
    Hissettiklerim bunlar :)

zaten hava soğutmayla kullanacaksanız kingpin classy yada lightning alınmalı, çünkü kingpin in fanlarına yakından baktım çapı classy acx den daha büyük ve kanat açıları daha fazla, normal classy ler 1150-1175 civarı boost ile geliyor tahminim kingpin 1200 boost ile gelir , voltajsız 1250 de günlük hava soğutmayla kullanılır.
    Msi ın kartlarında işlevsellik yok mesela kutu üzerine triple over voltage yazıyor power editionlarda triplenin 1 tanesi bile gerçekten voltaj veremiyor süs olsun diye yapmışlar, aynı zamandada müşteriyi kandırmışlar kutu üzerine yazarak, lightning serisinede tatminkar voltaj verebilmek için ab a softmod yapmak gerekiyor core yi o şekilde voltaj verebiliyorsunuz ama memory ve pll ye voltaj gerçekten uygulanıyormu orası meçhul, ama evga da öyle değil forumlarına girildiğinde yarı official de olsa bir tool u var ve sürekli güncelliyorlar son sürümünde gpu pwm frekansını 571khz ye kadar çıkarabiliyorsunuz, eğer her pc açılışında ayar yapmak istemiyorsanız evbot alıp profile kaydedersiniz oyuna gireceğinizde tek tuşla tüm ayarları yüklersiniz, ve evbot sayesinde birçok ince ayar var:

1-) gpu vcore
    2-) gpu vcore pwm (bir nevi voltaj kalibrasyonu yani anakartlardaki vdrop ayarı gibi birşey)
    3-) gpu vcore over current protection ( bu ayar normalde kingpin in pcb üzerinde gelen switch ile yapılıyor ama classy de bu switch olmadığından evbot ile yapabiliyorsunuz)
    4-) memory voltage
    5-) memory over current protection
    6-) PLL voltage
    7-) PLL pwm

tüm bunlara karşılık MSI de 3 temel ayar var onunda 1 tanesi mod ile düzgün çalışıyor.

• güzel paylaşım olmuş ama msı kartları asus gibi pahalı geliyor garanti olayı asus gibi değil 2 yıl 3 yıl olmui olsa msı asus kadar tercih edilebilirdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.