Şimdi Ara

7970 matrix ve bi kaç damla su (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kız arkadaşına uzun bir süre sakız bile almam, o 1.500 TL'yi çatır çatır normalde ona harcayacağım aktivitelerden çıkarırdım galiba.
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba konu güncel şu anda kart ta mor ışık yaniextreme loading işlem yapılıyor fakat görüntü hâlâ yok ve matrix in hemen üstünde hafif 1 bombe var suyun tam olarak değdiği yerde birazdan resim upload edicem ne yapabiliriz bu ışık iyimi kötümü ?» Yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen ulaşsın.. Ve dc2 soğutma sı çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letsxxx -- 27 Şubat 2014; 16:32:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu anda sorunsuz çalıştı arkadaşlar emre Hocam a da çok teşekkürlr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Kartın üstündeki soğutucuyu sök tamamen.Eline bi ince uçlu boya fırçası al.Tiner alcaksın.Kartın üstüne bütün kısmına fırçayla tineri sür.Kurutma makinasıyla iyice kurut çalışırsa çalışır yoksa devresi yanmıştır.Su ekran kartının üzerinde kuruduğunda iki iletken arasında korozif etki yaparak kalabilir.O şekilde kart çalışmaz ve görüntü gelmez.Tiner bu korozifi çözip kartın eski haline gelmesini sağlayabilir.Tabiki bobinler yanmadıysa.

Sentetik tiner ile yaradı Hocam çok teşekkürler allah razı olsun

• Su döküldüğünde damla halinde iki transistör arasını kapar önce kart kapanır.Fakat su kuruduğundada korozife dönüşür orda.O korozif katı pas benzeri oluşum yine elektiriği geçirir.Çözümü o korozifi atmaktır.Bu yöntem cep tele ve mp3 çaları suya düşenede uygulanabilir.Önemli olan sudan hemen sonra makinayı tinerle iyice temizlemektir.
  • Ekran kartına su geldiğini biliyorsun 2 hafta kullanıyorsun bu kadar da sorumsuzluk olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Ekran kartına su geldiğini biliyorsun 2 hafta kullanıyorsun bu kadar da sorumsuzluk olmaz.

dün gece başıma gelen olay 2 haftayı nerden çıkardınız bilmiyorum ama kafanız güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: letsxxx

quote:

Ekran kartına su geldiğini biliyorsun 2 hafta kullanıyorsun bu kadar da sorumsuzluk olmaz.

dün gece başıma gelen olay 2 haftayı nerden çıkardınız bilmiyorum ama kafanız güzelmiş

wow :DAÇSFçASÇ kafa başka yerde kalmış kendi kendime sinirlendim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: letsxxx

quote:

wow :DAÇSFçASÇ kafa başka yerde kalmış kendi kendime sinirlendim

Barmen im neler görüyorum bir bilsen konu kilit lenebilir bilir ..ilğili arkadaşlara tekrardan tşk ler iyi forumlar

• Konuyu merakla takip ediyordum, bilgim dahilinde olmadığı için boş muhabbet yapmak istemedim ama şuan sanki kendi kartıma su dökülmüşte kurtarmışım gibi hissettim. Tekrardan hayırlı olsun yarı-su soğutmalı matrix'iniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanoflaz

Konuyu merakla takip ediyordum, bilgim dahilinde olmadığı için boş muhabbet yapmak istemedim ama şuan sanki kendi kartıma su dökülmüşte kurtarmışım gibi hissettim. Tekrardan hayırlı olsun yarı-su soğutmalı matrix'iniz.

Tşkler Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Kartın üstündeki soğutucuyu sök tamamen.Eline bi ince uçlu boya fırçası al.Tiner alcaksın.Kartın üstüne bütün kısmına fırçayla tineri sür.Kurutma makinasıyla iyice kurut çalışırsa çalışır yoksa devresi yanmıştır.Su ekran kartının üzerinde kuruduğunda iki iletken arasında korozif etki yaparak kalabilir.O şekilde kart çalışmaz ve görüntü gelmez.Tiner bu korozifi çözip kartın eski haline gelmesini sağlayabilir.Tabiki bobinler yanmadıysa.

Hocam ne hayır duası almışsınızdır ya (: Gerçekten bilen birisi el attığı zaman çözülemeyecek şey kalmıyor. Bize kalsa kartı çiğ pirinç lerin arasına bas 2 gün bekle deriz

• Tebrikler arkadaşım emre sanada tşkrler yeni birşey öğrenmiş oldum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.