Şimdi Ara

7999 TL Monster Tulpar T5 V19.1.1 Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1660Ti Windows 10 15.6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu zamana kadar bircok gaming laptop kullandim ve size tecrubelerimden fikir vermek istiyorum. İlk oyun amacli aldigim bilgisayar 2017 de Dell 7567 (i7 7700hq 1050ti) daha sonra tabi 2 ayda bikip sattim kucuk ekran ve 60hz ekranda oyun oynamak resmen kör oynamak. Satip masaustu aldim 1080ti 8700k 24" 144hz cok keyifliydi oyunlar ama evli olunca bilgisayar eve sigmiyor 😃😃 nitekim 2 ay sonra baskilara dayanamayip l monster abra 7700hq 1050ti + nakit takasa girdim. Neyse laptopu eve getirdim kurdum arkadaslarla bi pubg girelim dedik inanirmisiniz sadece 30 dakika dayanabildim resmen goremiyordum kimseyi. Velhasil hemen ilana koydum sattim uc asagi bes yukari. Daha sonra Asus gl702vm aldim gtx 1060 17" 120hz gsync ekranli. Resmen kaliteyi hissettim desem yeridir mukemmel bir makinaydi 4 ay kullandim araba degistirme durumum oldu arabayi ve laptopu satayim dedim laptop satildi araba satilmadi 😆😆 Daha sonra tabi arabayi satamayinca dedim bi laptop alayim bari ilanlara bakarken Hp omen 8750H gtx 1070 120hz gsync Omen 17 denk geldi pazarlik ile 7800 liraya aldim. Almanyadan getirmis 12 ay turkiye garantili suan kullaniyorum ve cok mwmnunum. Oyun icin alacaklarada buradan fikir vermek istiyorum alacaginiz makina kesinlikle 17" olsun ve kesinlikle 60hz bir laptopa para vermeyin sadece monsterde degil her markada cöp 60hz 15" ekranlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus msi gibi markaların daha kaliteli komponent kullandığı ve daha çok test edildiği kesin, dolayısıyla fiyatları yükseliyor.(ki ona rağmen bunlarda da sorunlar çıkıyor).monster vb markaları alan sorun yaşama riskini de alıyor.sorun yaşayabilir de yaşamayabilir de.ihtimal daha yüksek.tamamen kişisel tercih bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-hp-omen-17-an109nt-5qu81ea-i7-8750h-16-gb-2-tb-256-gb-ssd-gtx-1050-ti-17-3-full-hd-fiyati,446752741.html

şöyle birşey mi önerirsiniz hocam yani , 15.6 inç ekranda altium gibi programlar kullanmak zor mu olur hocam

Alıntıları Göster
    Kesinlikle böyle bir şey öneririm. 17" almazsan ileride pişman olacağına eminim. 3 monitörle çiziyorum. Omen 17" + 22" benQ + 27" BenQ En kötüsü yine 17. Layout 27 de. şematik 22 de. ayarlar 17 de 3 parça halinde. Sistem karmaşık oldukça 2 ekran bile yetmiyor. 19" laptop bulsayım onu alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 9 Haziran 2019; 14:30:48 >

• Yaklaşık 6 aydır Abra V5 13.4 kullanıyorum. Zamanında 5.600 civarına aldım, ben aldığım zaman aynı fiyatlı laptoplar 6500 civarında falandı. Benimle birlikte 2 laptop daha aldık, bugüne kadar 3 bilgisayarda da sıkıntı çıkmadı. Ben mühendislik programları için kullanıyorum genelde, sıkıntı çıkmıyor, sorunsuz kullanıyorum İ7 ve 1050Ti ile. Ama tek yaşadığım sıkıntı şuydu, kasası cidden çok kalitesiz, iki ay önce laptop'u şöyle bir koltugun üstüne bırakmam ile birlikte ekranın alt menteşesi kasadan ayrıldı, ekran sallanıyordu resmen. Servise verdim, garantiden ücretsiz üst kapak değişti. Şuanlık memnunum, kasası cidden kalitesiz ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Kesinlikle böyle bir şey öneririm. 17" almazsan ileride pişman olacağına eminim. 3 monitörle çiziyorum. Omen 17" + 22" benQ + 27" BenQ En kötüsü yine 17. Layout 27 de. şematik 22 de. ayarlar 17 de 3 parça halinde. Sistem karmaşık oldukça 2 ekran bile yetmiyor. 19" laptop bulsayım onu alırdım

Alıntıları Göster
    maşallah hocam 3 mönitör yalnız omen in ekran kartı 1050ti biraz düşük gibi geldi hocam , monsterlarda aynı fiyatta 1660ti alınabiliyor , zaten bende laptop alınca yanına en az 24 inçlik bir mönitör alacağım her halükarda

hocam bu arada konu dışı olacak ama bende pcb tasarımı alanına yeni girmeyi düşünüyorum aslında , siz bu konu hakkında baya deneyimlisiniz sanırım , öneri ve tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Yaklaşık 6 aydır Abra V5 13.4 kullanıyorum. Zamanında 5.600 civarına aldım, ben aldığım zaman aynı fiyatlı laptoplar 6500 civarında falandı. Benimle birlikte 2 laptop daha aldık, bugüne kadar 3 bilgisayarda da sıkıntı çıkmadı. Ben mühendislik programları için kullanıyorum genelde, sıkıntı çıkmıyor, sorunsuz kullanıyorum İ7 ve 1050Ti ile. Ama tek yaşadığım sıkıntı şuydu, kasası cidden çok kalitesiz, iki ay önce laptop'u şöyle bir koltugun üstüne bırakmam ile birlikte ekranın alt menteşesi kasadan ayrıldı, ekran sallanıyordu resmen. Servise verdim, garantiden ücretsiz üst kapak değişti. Şuanlık memnunum, kasası cidden kalitesiz ama.
    Dell 7559 aldım resmen paramparça şuan masaüstünde kullanıyorum. Menteşesi kırıldı, fan ızgarasının olduğu yer kırıldı, LCD kasasına montajlanan menteşe girişleri parçalandı. Metal kasa olmadan sanırım bu sorunların çözümü yok

• quote:

maşallah hocam 3 mönitör yalnız omen in ekran kartı 1050ti biraz düşük gibi geldi hocam , monsterlarda aynı fiyatta 1660ti alınabiliyor , zaten bende laptop alınca yanına en az 24 inçlik bir mönitör alacağım her halükarda

hocam bu arada konu dışı olacak ama bende pcb tasarımı alanına yeni girmeyi düşünüyorum aslında , siz bu konu hakkında baya deneyimlisiniz sanırım , öneri ve tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

Alıntıları Göster
    1050 var bende şu ana kadar bir eksikliğini görmedim. Bunlardan önce dar boğaz yapacak eleman ssd. Solid catia falan olsa 1060 al derdim de altiumun neyine gerek. çizik atıyon sonuçta. az da bi 3d si var o kadar

Robert feranec i takip et yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

1050 var bende şu ana kadar bir eksikliğini görmedim. Bunlardan önce dar boğaz yapacak eleman ssd. Solid catia falan olsa 1060 al derdim de altiumun neyine gerek. çizik atıyon sonuçta. az da bi 3d si var o kadar

Robert feranec i takip et yeterli.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hocam bu altium crackli kullanımı yakalanırsa tespit edilip ceza kesiliyormuş bu doğru mudur evde kullanırsak sorun çıkar mı lisans mı lazım illa birde bu alanı değerlendirir misiniz donanım tasarım alanı nasıl şuanda türkiyede iş imkanı maaş vs.

• quote:

teşekkür ederim hocam bu altium crackli kullanımı yakalanırsa tespit edilip ceza kesiliyormuş bu doğru mudur evde kullanırsak sorun çıkar mı lisans mı lazım illa birde bu alanı değerlendirir misiniz donanım tasarım alanı nasıl şuanda türkiyede iş imkanı maaş vs.

Alıntıları Göster
    evine gelecek halleri yok tabi. şirketlere geliyorlar. imkanlar tecrübeyle orantılı. her meslekte olduğu gibi işini yaptığın sürece ekmek çok. tabi yaptığın iş kolay olmamalı. Arz talep. Kolay olanı herkes yapıyor piyasa doyuyor. bakınız elektrik mühendisliği. bizim sınıfın yarısı bu alana yöneldi dağ başlarına direk dikince aşırı mutlu oluyorlar. yada trafo bekçiliği yapınca. sözüm meclisten dışarı tabi. çok iyi işler yapanda var.

• 1.5 senedir 1050ti 17.3 laptobunu kullanıyorum. Tek sıkıntım bir ara işlemci 100 derecelere çıkıyodu oda servise yolladım harddisk bozukmuş yenisini taktılar düzeldi. Birde klavyenin altındaki kısımda terden solmalar olmuştu onuda bellirttim onuda değiştirdiler sağolsun ben memnunum.
  • 1 yıldır monster kullanıyorum. laptop hep arabanın bagajında 3 ev ve işyeri arasında harala gürele kullanımda. ilk günden hiçbi farkı yok. bir çok laptop kullanmaktayım bilgisayar mühendisi olduğum için eksiklik olarak kasa kalitesi hissediliyor. onun haricinde fan sesi biraz fazla ama aşırı önemsiz bi ayrıntı. ısınma olarakta bir çok markadan iyi diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.