Şimdi Ara

7999 TL Monster Tulpar T5 V19.1.1 Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1660Ti Windows 10 15.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7999 TL Monster Tulpar T5 V19.1.1 Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1660Ti Windows 10 15.6
    www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T5 V19.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V19-1.html

7999 TL Monster Tulpar T5 V19.1.1 Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1660Ti Windows 10 15.6

• Monster önermiyorum. Toplama laptop. Kendimde kullanmaltayım. Zamanında 5.500 tl gibi fiyatla en iyisini aldık. 1 senenin ardından arızalar başladı. Şu andada kendi kendine kapanıyor. Kasanın üzerine parça parça toplama laptop üretiminden öteye geçmiyor. Fiyatlarıda diğer markalara göre aşırı ucuz değil. Kalite farkına göre biraz fazla verip keşke marka alsaydım dedik. Müşteri hizmetleri iyi olabilir ancak servisten gelemeyen laptopu ne yapayım. Belkide bize şans eseri teknoloji ürünü hatalı geldi dedim ama forumlarda aynı sorunu yaşayan kişi sayısı az değil. Yanlış hatırlamıyor isem anakartları pek iyi değil. Diğer yaşadığım sorunları uzun uzun yazmayacağım. Yakında anakart elime tutuşturulur. Umarım kendinizi geliştirirsiniz monster.
    Tamam hocam çöp gibi ıps ekran almak istiyosan git al leş gibi fan sesi duymak istiyosan git al kalitesiz olduğu gösteren saçma sorunlar olsun istiyosan git al aldım 10 gün sonra direkt iade ettim senin bilgisayarın sorunlu dersen istanbulda kendi satış mağazasına gittim bütün ıps ekranlar çöp
    Bu zamana kadar bircok gaming laptop kullandim ve size tecrubelerimden fikir vermek istiyorum. İlk oyun amacli aldigim bilgisayar 2017 de Dell 7567 (i7 7700hq 1050ti) daha sonra tabi 2 ayda bikip sattim kucuk ekran ve 60hz ekranda oyun oynamak resmen kör oynamak. Satip masaustu aldim 1080ti 8700k 24" 144hz cok keyifliydi oyunlar ama evli olunca bilgisayar eve sigmiyor 😃😃 nitekim 2 ay sonra baskilara dayanamayip l monster abra 7700hq 1050ti + nakit takasa girdim. Neyse laptopu eve getirdim kurdum arkadaslarla bi pubg girelim dedik inanirmisiniz sadece 30 dakika dayanabildim resmen goremiyordum kimseyi. Velhasil hemen ilana koydum sattim uc asagi bes yukari. Daha sonra Asus gl702vm aldim gtx 1060 17" 120hz gsync ekranli. Resmen kaliteyi hissettim desem yeridir mukemmel bir makinaydi 4 ay kullandim araba degistirme durumum oldu arabayi ve laptopu satayim dedim laptop satildi araba satilmadi 😆😆 Daha sonra tabi arabayi satamayinca dedim bi laptop alayim bari ilanlara bakarken Hp omen 8750H gtx 1070 120hz gsync Omen 17 denk geldi pazarlik ile 7800 liraya aldim. Almanyadan getirmis 12 ay turkiye garantili suan kullaniyorum ve cok mwmnunum. Oyun icin alacaklarada buradan fikir vermek istiyorum alacaginiz makina kesinlikle 17" olsun ve kesinlikle 60hz bir laptopa para vermeyin sadece monsterde degil her markada cöp 60hz 15" ekranlar.
  • Monster çöptür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel makina ama sıcak fırsat değil hocam bence fiyatı uzun zamandır böyle çünkü , keşke bir indirim yapsalarda alsak
  • İşletim sistemi olarak Windows yok yanında.

Fiyatına göre güzel bence. Kasa kalitesi de iyiyse ihtiyacı olan değerlendirmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammurabi_2000

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam çöp gibi ıps ekran almak istiyosan git al leş gibi fan sesi duymak istiyosan git al kalitesiz olduğu gösteren saçma sorunlar olsun istiyosan git al aldım 10 gün sonra direkt iade ettim senin bilgisayarın sorunlu dersen istanbulda kendi satış mağazasına gittim bütün ıps ekranlar çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 8 Haziran 2019; 16:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Alıntıları Göster
    hocam bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz model nedir peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

hocam bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz model nedir peki ?

Alıntıları Göster
    Hocam ben ne yaptım sana söyliyim abra a5 almşym i7 + 1050ti iade ettim gidip bin tl fazla verip aynı özellikte başka pc almadım i5+1050 asus aldım valla kaliteyi hissettim resmen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 8 Haziran 2019; 17:3:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monster önermiyorum. Toplama laptop. Kendimde kullanmaltayım. Zamanında 5.500 tl gibi fiyatla en iyisini aldık. 1 senenin ardından arızalar başladı. Şu andada kendi kendine kapanıyor. Kasanın üzerine parça parça toplama laptop üretiminden öteye geçmiyor. Fiyatlarıda diğer markalara göre aşırı ucuz değil. Kalite farkına göre biraz fazla verip keşke marka alsaydım dedik. Müşteri hizmetleri iyi olabilir ancak servisten gelemeyen laptopu ne yapayım. Belkide bize şans eseri teknoloji ürünü hatalı geldi dedim ama forumlarda aynı sorunu yaşayan kişi sayısı az değil. Yanlış hatırlamıyor isem anakartları pek iyi değil. Diğer yaşadığım sorunları uzun uzun yazmayacağım. Yakında anakart elime tutuşturulur. Umarım kendinizi geliştirirsiniz monster.

• quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Hocam ben ne yaptım sana söyliyim abra a5 almşym i7 + 1050ti iade ettim gidip bin tl fazla verip aynı özellikte başka pc almadım i5+1050 asus aldım valla kaliteyi hissettim resmen ya

Alıntıları Göster
    monsterlar o kadar kötü mü hocam ya , bende mühendislik programlarını kullanmak için altium , matlab , çizim programları vs için bir laptop almak istiyorum monster alacaktım ama böyle yorumlar beni düşündürüyor , bu fiyatlarda da benim beklentilerimi karşılayacak birşey yok

• Bu özelliklerde alternatif MSI'da onun da yorumları
    www.sikayetvar.com
    MSI Türkiye - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/msi-turkiye

Üni zamanında ev arkadaşım kullanıyordu aldığı günden beri pişmanlık yarattı. Garanti süresi içerisinde teknik servise giden tüm ürünler 25$+KDV ücret istemesi de cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Bu özelliklerde alternatif MSI'da onun da yorumları
    https://www.sikayetvar.com/msi-turkiye

Üni zamanında ev arkadaşım kullanıyordu aldığı günden beri pişmanlık yarattı. Garanti süresi içerisinde teknik servise giden tüm ürünler 25$+KDV ücret istemesi de cabası
    hocam monsterda indirim olur mu yoksa bu fiyattan alınır mı sizce ? dolar düştü biraz ama indirim yapmadılar

• quote:

hocam monsterda indirim olur mu yoksa bu fiyattan alınır mı sizce ? dolar düştü biraz ama indirim yapmadılar

Alıntıları Göster
    Monster fiyatları pek değişmiyor. Fiyat piyasaya göre uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Monster fiyatları pek değişmiyor. Fiyat piyasaya göre uygun

Alıntıları Göster
    anladım hocam , oyun için değilde daha çok mühendislik programları için kullanmayı düşünüyorum , altium autocad matlab vs gibi elektrik elektronik mühendisliği programları için kullanacağım acaba bu laptop bu işler için fazla mı gelir , boş yerede fazla para vermek istemiyorum
    www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V15.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-1.html
    şöyle birşeyde alsam rahat bir şekilde idare eder mi sizce ? sizin düşünceniz nedir acaba ?

• quote:

anladım hocam , oyun için değilde daha çok mühendislik programları için kullanmayı düşünüyorum , altium autocad matlab vs gibi elektrik elektronik mühendisliği programları için kullanacağım acaba bu laptop bu işler için fazla mı gelir , boş yerede fazla para vermek istemiyorum https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-1.html şöyle birşeyde alsam rahat bir şekilde idare eder mi sizce ? sizin düşünceniz nedir acaba ?

Alıntıları Göster
    hocam yanlış görmüyorsam bu iki laptopta da sadece 256gb ssd mevcut, zaten işletim sistemi v.s. 100 gb'ını yiyecek sizin programlara yer kalmayabilir ya 512gb ssd olan ya da 256ssd+hdd olan bir şeyler bakmak daha iyi olabilir.

• willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    256 GB işletim sistemine de, bahsi geçen programlara da, kendi kurup oynayacağı orta boyutlu birkaç oyuna da yeter.
    İhtiyaç duyarsa da ilerde alır takar bir SSD veya HDD. Monster satarken biraz pahalıdan satıyor bunları, alıp bir süre kullanıp ihtiyaca göre kendin temin etmen daha uyguna gelir.
  • Valla bende 6 yaşında Monster laptop var daha sorunu yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 8 Haziran 2019; 22:48:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammurabi_2000

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben söyleyim. Malzeme kalitesi cidden zayıf. Ofiste üst seviye 5-6 monster var. hepsinin en az 2 şer usb portu yandı. çoğu garantiye gitti. geliyor yine yanıyor. 6 yıl lenovo z500 kullandım, elektronik mühendisiyim usb portuna sokmadığım zamazingo kalmadı ona rağmen taş gibi. Ayrıca yerli malı mı ? o hikayelere inanmayı bırakalı çok oldu. Asus ve omen var benzer fiyatlara alınmış moster muadillerini ezer geçer.
  • quote:

monsterlar o kadar kötü mü hocam ya , bende mühendislik programlarını kullanmak için altium , matlab , çizim programları vs için bir laptop almak istiyorum monster alacaktım ama böyle yorumlar beni düşündürüyor , bu fiyatlarda da benim beklentilerimi karşılayacak birşey yok

Alıntıları Göster
    hocam omen öneririm. sabahtan akşama kadar 10 saat altium kullanıyorum. 17" ve üzeri alın kör olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

hocam omen öneririm. sabahtan akşama kadar 10 saat altium kullanıyorum. 17" ve üzeri alın kör olmayın.

Alıntıları Göster
    akakce.com
    HP Omen 17-AN109NT 5QU81EA i7-8750H 16 GB 2 TB + 256 GB SSD GTX 1050 TI 17.3" Full HD Notebook Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-hp-omen-17-an109nt-5qu81ea-i7-8750h-16-gb-2-tb-256-gb-ssd-gtx-1050-ti-17-3-full-hd-fiyati,446752741.html

şöyle birşey mi önerirsiniz hocam yani , 15.6 inç ekranda altium gibi programlar kullanmak zor mu olur hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.