|
Bildirim
|
Monster önermiyorum. Toplama laptop. Kendimde kullanmaltayım. Zamanında 5.500 tl gibi fiyatla en iyisini aldık. 1 senenin ardından arızalar başladı. Şu andada kendi kendine kapanıyor. Kasanın üzerine parça parça toplama laptop üretiminden öteye geçmiyor. Fiyatlarıda diğer markalara göre aşırı ucuz değil. Kalite farkına göre biraz fazla verip keşke marka alsaydım dedik. Müşteri hizmetleri iyi olabilir ancak servisten gelemeyen laptopu ne yapayım. Belkide bize şans eseri teknoloji ürünü hatalı geldi dedim ama forumlarda aynı sorunu yaşayan kişi sayısı az değil. Yanlış hatırlamıyor isem anakartları pek iyi değil. Diğer yaşadığım sorunları uzun uzun yazmayacağım. Yakında anakart elime tutuşturulur. Umarım kendinizi geliştirirsiniz monster.
|
Monster çöptür
|
Tamam hocam çöp gibi ıps ekran almak istiyosan git al leş gibi fan sesi duymak istiyosan git al kalitesiz olduğu gösteren saçma sorunlar olsun istiyosan git al aldım 10 gün sonra direkt iade ettim senin bilgisayarın sorunlu dersen istanbulda kendi satış mağazasına gittim bütün ıps ekranlar çöp
|
Bu zamana kadar bircok gaming laptop kullandim ve size tecrubelerimden fikir vermek istiyorum. İlk oyun amacli aldigim bilgisayar 2017 de Dell 7567 (i7 7700hq 1050ti) daha sonra tabi 2 ayda bikip sattim kucuk ekran ve 60hz ekranda oyun oynamak resmen kör oynamak. Satip masaustu aldim 1080ti 8700k 24" 144hz cok keyifliydi oyunlar ama evli olunca bilgisayar eve sigmiyor 😃😃 nitekim 2 ay sonra baskilara dayanamayip l monster abra 7700hq 1050ti + nakit takasa girdim. Neyse laptopu eve getirdim kurdum arkadaslarla bi pubg girelim dedik inanirmisiniz sadece 30 dakika dayanabildim resmen goremiyordum kimseyi. Velhasil hemen ilana koydum sattim uc asagi bes yukari. Daha sonra Asus gl702vm aldim gtx 1060 17" 120hz gsync ekranli. Resmen kaliteyi hissettim desem yeridir mukemmel bir makinaydi 4 ay kullandim araba degistirme durumum oldu arabayi ve laptopu satayim dedim laptop satildi araba satilmadi 😆😆 Daha sonra tabi arabayi satamayinca dedim bi laptop alayim bari ilanlara bakarken Hp omen 8750H gtx 1070 120hz gsync Omen 17 denk geldi pazarlik ile 7800 liraya aldim. Almanyadan getirmis 12 ay turkiye garantili suan kullaniyorum ve cok mwmnunum. Oyun icin alacaklarada buradan fikir vermek istiyorum alacaginiz makina kesinlikle 17" olsun ve kesinlikle 60hz bir laptopa para vermeyin sadece monsterde degil her markada cöp 60hz 15" ekranlar.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 8 Haziran 2019; 16:47:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 8 Haziran 2019; 17:3:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 8 Haziran 2019; 22:48:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|