Şimdi Ara

7k sıralamayla hangi tıp?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ist.da özel tam burslu yazmak hakkında ne düşünüyorsunuz???? istinye maltepe vb. ya da ist.daki diğer devletler nasıldır?
    köklü bir devlet üniversitesi mi yazılmalı??
    ve devlet yazarsam sakarya da oturuyorum burada okumak mı şehir dışı mı karar veremedim sakarya tıp nasıldır bilen var mı??????
    şehir dışı olarak eğer olursa yıldırım beyazıt(ing) katip çelebi ya da kocaeli mi yoksa sakarya da kalmak mı daha iyi olur???????
    çok iyi devletler olmuyorsa şehir dışına çıkmaya gerek yok sakarya da kal daha mantıklı diyen var ama..
    çok kararsızım :(
    sıralamam 7.1k hangi tıp fakültesini önerirsiniz kafam çok karışık
    lütfen fikir verin

• Sıralamanız çok iyi olsa özel de sıkıntı çıkmazdı hocam çok kaliteli yerler var çünkü. ama sıralamanız çok iyi değil tıp için. Gayet iyi yine de ancak çok yeni özeller gelir onlara da ne kadr güvenilir bilemem. devlet yazın şehir dışında gayet iyi yerler tutar
  • Kocaeli on numara eğitim ve sehir yaz hocam kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de o yüzden cesaret edemiyorum sağlık bilimleri falan da devlet ama bu sıralamayla gelse de o da yeni :/ teşekkürler cevap için :)
  • Eskişehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs.lys.17

ben de o yüzden cesaret edemiyorum sağlık bilimleri falan da devlet ama bu sıralamayla gelse de o da yeni :/ teşekkürler cevap için :)

İstanbula yakın olmak için kocaeli yazabilirsiniz hocam çok övülen bir okul. Onun dışında İzmir, Ankara, Antalyada tutan okullar var gayet güzel şehirler düşünün bence
  • Pikachupika P kullanıcısına yanıt
    sakaryada oturduğum için onun yerine sakarya yaz diyorlar yakın sıralamam buraya çok karasız kaldım kocaeli burdan daha iyi hastanesi de fakülte de ama
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    gelir mi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs.lys.17

gelir mi ki ?

gelir
  • sakaryada kalmak mı sıralamama göre olabilecek en yüksek/iyi yere gitmek mi? buralarda okuyanlar ya da böyle arada kalan var mı? mezun olunca farkı ne olur
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    şehirdışı olmasına karar verebilirsem iyi gibi esogü. teşekkürler:)
  • ben de düşündüm ama yeni olduğu için onlar da o şehirlerdeki çok iyi devlet üniversiteleri olmadığı için hiç şehir dışına çıkma zor olur sakaryada oku diyorlar canım sıkıldı ben buraya da baktım ama pek güzel değil yeri o yüzden yine de düşünüyorum işte kararsız kaldım öyle dedikleri için.
  • Katip iyi değil diyorlar kocaeli iyi diye duydum bu kadar bilgim

• Kardeşim saçmalama aman özel yazma devletten özelden daha iyidir bende bu sene kazandım nerden biliyorsun diceksin abim İstanbul da özel tıp okuyor memnun tabii ama devlet daha iyi diyor her zaman özelde de sıkıntın olmaz ama devlet daha iyi o sıralamanı harcama ben 8.5k dayım yerinde olsam devlet yazarım bende devlet yazıcam tabi ki ama karar senin bence özel yazma

• Sağlık bilimlerini bende bir çözemedim kardeşim bak mesela erkek kız diye ayırmışlar sıralama da askeri gibi olabilir bak şeyin yerine açıldı diyorlar işte şu askeri okul adı aklıma gelmedi

• flygnç kullanıcısına yanıt
    hmm anladım sakaryadansa daha mı iyi olur katip diye düşünmüştüm ben de teşekkürler:)
  • alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    çevresi falan beni de düşündürüyor zor olur gibi zaten tam burs da olsa :/
  • alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    erkek kız diye yazmayan da önceki gibi normal olan herhalde(?) 6k o da. askerisini ben de anlamadım nerede nasıl olacak ama yine de bilgisi olan varsa yazsa iyi olacak. istanbul diye o yeni devlet üniversitelerini( bir tane daha vardı devlet sanki) yazmak iyi olur mu onu da bilmiyorum kafam karışık
  • Osmangazi Üniversitesini yazmamanizi öneriyorum ben orda okuyorum ikinci sinif bitti ama memnun olmadigim cok yani var kocaelini okuyan arkadaslarimdan iyi diye duydum kocaelini yazmani oneririm egitimine cok iyi diyor arkadaşlarım ben Osmangazi de hocalarin yuzumuze bakmamasindan fazlasiyla yakiniyoruz benim gibi memnun olmayan cok arkadasim var kocaelini yazmani öneriyorum daha cok memnun kalacağına eminim

• benim de sıra 7.3K denizlinin eğitimi iyi diye PAÜ yazdım siz ne diyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.