hehe hadi R3CO hadi R3CO hadi tam zamanı tam zamanı şimdi
here is the partyyyyy come baby come baby come come
hey yo yo yo,,,,where is the paarty aaattttt
sen 61 oldun artik carnage var. Carnage cok ii cakiyor kendine gelecen. 76 ol bende hediye verim (DB+3Focus :D )
quote:
Orjinalden alıntı: anthon
sen 61 oldun artik carnage var. Carnage cok ii cakiyor kendine gelecen. 76 ol bende hediye verim (DB+3Focus :D )
helaalll teşvik primine bak beee DB+3 with focusssss
Yasso, şu bizim cumartesi hedefini 72 den 76 ya çıkaralım
dün akşam leveling olarak kotu geçti RB party bulduk yine fakat boss lar malesef kesilmişti. gargoyla yi sadece kesebildik,birazda tekel olarak kastim fakat malesef 1 lvl alamadim.
moralim bozuk arkadaşlar ttnete
bu dc bende hep vardı yeni değil bunu biliyorsunuz ona göre partilere alın beni bundan sonra
61 lv sin reco. Sana gore o kadar cok yer varki. Bufferi tak arakana. Cemetary veya 1-2 kişi toplanırsanız catacomb witch super. Dancer ve songer lı party ile için muthiş bi yer.
Arıza 2 geri döndü
Bu gece baium . İhtiyacı olanlar 13 teki kampa katilsin
Dun Öglenden Beri Baiumu bekliyom oluyom su an cikmadi daha YATMAK ISTIYOM ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Baium oldu Rıng bana Geldi Lol :( Ally kurallari geregi liderime verdim oda alyy liderine :(
sonunda kesildi yani.ben 4 gibi uyudum.adamda kapıda kalmıs.yine kesmişler.farmın clanından biriymiş sanırım.nyse saglık olsun baium pvpsndeki 2 saldırıda olmedık ama demekki su uyr düşman uyumzmıs.bu admlrla war yoktu aramızda.nyse demekki bugunden sonra bu arkdslrla da sawas war hayırlı olsun bugun icin valakas görewinin yapılması gerktiği sölendi
abooo helal olsun yaw 2 tane devhasa saldırı atlattık ya kanka gerisi yalan Kanka her türlü clanla savaşa hazırız sadece hedef gösterin
gorevi bensiz yapanın neti kopsun
aklıma geldi kazu ve diger arkadaşlar inşallah vurmuştur baiuma
wala dd geldiler olmadi,mage geldiler hic olmadiwala ben bu gece yokum sanirim ama senin gibi bishop acikta kalmaz
valla bu gece bende olmuyabilirim yada gec girebilirim yada erken cıkabilirim veyahutta sabaha kadar oynuyabilirim
bir 4s we ince bi relic oprsyonu yapabilirmonun harcnde sleepng mode.ugrasamam yalakasla
Bravo
quote:
Orjinalden alıntı: sup_tr
aklıma geldi kazu ve diger arkadaşlar inşallah vurmuştur baiuma
kazu,morfe,buz wurdu.emrahla ilhan abinin bir bosu eksik.onlrda olsaydı daha güzel olcaktı.ama enazndan bu sefer bizde ordaydık biz kestik bence bu kısım güzel.butun elit bosslra giriyoruzrica minnet girip gorew icin baiuma bir dokunus yaptgmz gunlerden esas oğlan moduna gectik baya yol aldik yani.TR clanı olrak lagsz bir ortamda cok iyi işler yaptık bu seklde dewam ederse oyundan aldgmz keyfte artıyor.dun akşam herkez cok iyiydi.nbless olmayanlari zoo we morfe cekiyor.madida deli gibi cp basiyor.guizmo hızır acil srws,bistur tam doktor,kukurinin kedisi deli gibi dsman tırmalıyor.buddylove araya sızan dsmanları tas ediyor,hybrit homolog cobolog heal weriyor,unutlmaz unutlmaz işler peşinde,kirmanoski aralrda neler yapti belli deil eline duseni bicti,heromuz dual manyagi yapiyor,nanda tek atma rekoru deniyor.unuttuklrım kusura bakmasın herkes cok iyiydi.he tabi birde TR spy chrlar dsman adedi lokasyonu hakkında bilglndrme isthbrt olayında kusrsuzdu.dun gece aldgmz yol we gelecegimizle ilgili baya bir ışık werdı.herkese tekrar tesekkur ederim...