Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir baium gecesi geçirdik. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bu yüksek performan bize yol su ve boss jewel olarak geri dönecek. 30 kişilik klanda 20 online ile baium da carpıştık. Düşman yaklaşı 9 party ile ki bunların 7 tanesi DB lerin bol olduğu full support edilmiş party lerdi. Kurduğumuz hattı aşamadılar. RUSH ettiler olmadı. Vurkaç denediler olmadı. Bu bir oyun ne olcak yav diyeler bunu yaşamadan bilemezler. PVP serverlarında bs de varkada orda burda tek gezenleri pk lamak gibi degil. Her charin ustalikla kullanılması gereken low ratede mass pvp gerçekten çok keyifli. Ekrandaki frame ratelerin 8 lere kadar düştüğünü gördüm. İnsan seli içerisinde kımıldamak hareket etmek mümkün degil. Tek dayanağı arkadanki healci ve OL ler. Onlar işini yapmasa zaten ön saftakiler yıkılacak.

Bu arada dünün gazına gelerek sabah da hybrit kardeşimle show yaptık. Ben titan hybrit bish modunda düşman party lerini 4s mekaninda defalarca keserk klanımzıa yaklaşık 40 pvp point kısa bir sürede ekledik. Tek olarak da 1vs7 güzel bir pvp yaptım. Titan 1:30 dakka lığına tam bir ölüm makinası. 5 dual actım:D.

Yeter artık bu l2 de ne zaman bende keyif alcam bıktım her hafta server denemekten biktim diyenler. Kendine güvenenler. Ben bu oyunu biliyorum ama benim bildigimi kimse bilmiyor diyenler. Küfürbaz türklerden bıkanlar. Bize katılın. Bizde küfür yok. Eden de aramızada barınamaz. Academy kayıtlarımız devam ediyor. pm nanda,hybrit.

• herşey zamanla acele yok bakın nerelere geldik. bugun başlayıp yarın 78 lvl olmak yok burada arkadaşlar 78 lvl full item demek 6 ay belkide 1 sene demek bu bu sebeple iradeli ve istikrarlı arkadaşlarla beraberiz ve böyle arkadaşlarla devam etmek isteriz

dün akşam 12,00a kadar zor dayandım hafta içinin baium,4s ve pvp ile 3lerde zor yattıgımız bir koşuşturmaca yordu bizi (çalışan kesim)

bu akşam normal düzene devam
  • arkadaşlar academi olayını ciddiye alalım 40 kişi mezun edip lvl 6 olalım extra clan skilleri cok işimize yarıyor bunun için akademi olayına biraz egilelim
    tanıdıdık eş dost akrabalarımızı oyuna sokup mezun edelim
  • Arkadaşar merhaba l2extreme den sonra eve-online oynamaya başladım 2 .5 yıl aradan sonra eski tempest takımını bir araya getirmek istedim.http://la2.theabyss.eu/ bu sitedeki 8x serverındamı oynuyorsunuz ve son olarak bir sorum daha var. c6 clientinimi indirmem gerekiyor ?
  • merhaba hex biz abyss 7x deyiz ve eski temphest arkadaşların buradadır bence çunku bizim clanın hemen hemen hepsi temphestten gelme

evet c6 indirmen gerekiyor server c6 çünkü gelirsen elimizden geldigince yardımcı oluruz gerçi eminim çok arkadaşın çıkacaktır clanda
  • teşekkürler arkadaşım. Akşam download edip ben de aranıza katılacağım ama tabi lv60 olduktan sonra. Bu arada Bütün classların skilleri hatasız çalışıyordur umarım. critical stun nerflendikten sonra oyuna küsmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hex

Arkadaşar merhaba l2extreme den sonra eve-online oynamaya başladım 2 .5 yıl aradan sonra eski tempest takımını bir araya getirmek istedim.http://la2.theabyss.eu/ bu sitedeki 8x serverındamı oynuyorsunuz ve son olarak bir sorum daha var. c6 clientinimi indirmem gerekiyor ?

Selam,burda tempest ten birçok kişiyi bulabilirsin (biride benim )
    Tempestteki niclerini vs yazarsan iyi olur Belki tanıyoruzdur

Clan lideri Hybrit veya Nanda ya pm atarsan sana yardımcı olacaklardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

arkadaşlar academi olayını ciddiye alalım 40 kişi mezun edip lvl 6 olalım extra clan skilleri cok işimize yarıyor bunun için akademi olayına biraz egilelim
    tanıdıdık eş dost akrabalarımızı oyuna sokup mezun edelim

bende daha onceden acmis oldugum 3 char var 24+ lvllerde.
    Bi ara onları ekleyip 40 gorevleri ile aradan cıkarabilirim sanırım.
    Olmadı önümüzdeki hafta sonunu bu 3 chara ayırıp 3 adamı mezun edebilirim.
    Sanırım 40 gorevinden nefret etmeyen tek adam benim.

I LOVE THIS GAME Prensipimdir----->> JUST DO IT..

• skiller için sürekli server adminleri çalışıyor. Ve tek hedefleri officale uydurmak. Cok büyük oranda da başarı saglandı. DEtaylarını sitenin news kısmından takip edebilirsiniz. Stun enchlendigi zaan ii bir tutturma yuzdesi var. Mageler stuna karsı cok fazla koyamıyorlar. 2 de 1 stun yerler. Stun bitene kadar oluyolar:D.
  • Evet arkadaşlar sonunda sub icinki baiumu gıdıklama görevini yaptık ve gördüğüm kadarıyla bizim allyden baya kişi bu ani bekliyordu^^ nerdeyse gelenlerin yarısının elinde pipe knife vardı Ve Revivalleri 2 kez püskürttük ki bu onlara iyi bir ders oldu. Şuan 52 lvl hawkeye ile yola devam.

Academy için lacures mi öyle bir nickli arkadaşı erho ve ado ile irtibata geçmesini söyledim. Ordan 3 kişi academy için adaydır. 1. clas görevlerinizi yapın pm atın dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

Güzel bir baium gecesi geçirdik. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bu yüksek performan bize yol su ve boss jewel olarak geri dönecek. 30 kişilik klanda 20 online ile baium da carpıştık. Düşman yaklaşı 9 party ile ki bunların 7 tanesi DB lerin bol olduğu full support edilmiş party lerdi. Kurduğumuz hattı aşamadılar. RUSH ettiler olmadı. Vurkaç denediler olmadı. Bu bir oyun ne olcak yav diyeler bunu yaşamadan bilemezler. PVP serverlarında bs de varkada orda burda tek gezenleri pk lamak gibi degil. Her charin ustalikla kullanılması gereken low ratede mass pvp gerçekten çok keyifli. Ekrandaki frame ratelerin 8 lere kadar düştüğünü gördüm. İnsan seli içerisinde kımıldamak hareket etmek mümkün degil. Tek dayanağı arkadanki healci ve OL ler. Onlar işini yapmasa zaten ön saftakiler yıkılacak.

Bu arada dünün gazına gelerek sabah da hybrit kardeşimle show yaptık. Ben titan hybrit bish modunda düşman party lerini 4s mekaninda defalarca keserk klanımzıa yaklaşık 40 pvp point kısa bir sürede ekledik. Tek olarak da 1vs7 güzel bir pvp yaptım. Titan 1:30 dakka lığına tam bir ölüm makinası. 5 dual actım:D.

Yeter artık bu l2 de ne zaman bende keyif alcam bıktım her hafta server denemekten biktim diyenler. Kendine güvenenler. Ben bu oyunu biliyorum ama benim bildigimi kimse bilmiyor diyenler. Küfürbaz türklerden bıkanlar. Bize katılın. Bizde küfür yok. Eden de aramızada barınamaz. Academy kayıtlarımız devam ediyor. pm nanda,hybrit.

bizi anlatmışsın bıktık küfürbaz türklerden ben çok gelmek isterim ama online sürem çok olmaz çünkü okulum var ve low ratede oynucak kadar zamanımız yok keşke olsa da gelsek.Sizce günde kaç saat oynayarak düzenli lvl atlarız?

Bu arada neden bosslar clan liderine veriliyor?

• merhaba mert bide hepimiz çalışan insanlarız akşamları ve hafta sonları online oluyoruz

bosslardan düşen itemler clan liderine verilir. çünkü aramızda degerlendirme yaparak kime verilecegini konuşur ve ihtiyacı olan birine veririz itemi.

unutmaki bu bir takım oyunu bizde bir takımız bu sebeble şahsi düşünmez clanca düşünür ve hareket ederiz
  • selam arkadaşlar tempestteki nikim YOJI idi warlord bir charım vardı. sub char kullanmadım hiç.

su_tr C6 interlude clientini mi indirmem gerekiyor. ve web sitesinde kamael cliente yönlendiriyor beni.

c6-interlude client download linkini yazarsanız sevinirim.
  • hex evet interlude indirmen gerekiyor bende link bilmiyorum (dvd gönderdiler)

googleye l2 interlude client yazarsan eminim bir link bulursun belkide elinde link olan bi arkadaş sana pm atar
  • quote:

merhaba mert bide hepimiz çalışan insanlarız akşamları ve hafta sonları online oluyoruz

bosslardan düşen itemler clan liderine verilir. çünkü aramızda degerlendirme yaparak kime verilecegini konuşur ve ihtiyacı olan birine veririz itemi.

unutmaki bu bir takım oyunu bizde bir takımız bu sebeble şahsi düşünmez clanca düşünür ve hareket ederiz

saol bilgi verdiğin için c6 da var bizde aslında gelmek isterm 2 kişiyiz bize eşlik etçek 2-3 kişi daa olsa çok ii olur kasması daa kolay olr die düşünüyorum ama tek tereddütüm düzenli lvl atlayamamak daha önceden low ratede oynamadığım için bilmiyorum(arkadaşım oynamış) bazı arkadaşlar güzel bir levele gelmek 6 ay filan demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 24 Ocak 2008; 15:19:16 >

• gözüm????

neyse bu senin online sürene baglı online olursan lvl alırsın olmazsan alamazsın her şey sende bitiyo

bu süre 1ayda olabilir 1 senede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hex

selam arkadaşlar tempestteki nikim YOJI idi warlord bir charım vardı. sub char kullanmadım hiç.

su_tr C6 interlude clientini mi indirmem gerekiyor. ve web sitesinde kamael cliente yönlendiriyor beni.

c6-interlude client download linkini yazarsanız sevinirim.

Nickini hatırladım ama hangi klandaydın hatırlayamadım.
    Benim nickler : Sadangoyala-Recoo-Reco39-Bilgehatun-RecoOrc vardı.

C6 client link için
    http://www.lineage2turkiye.com/forum/index.php

adresinden bişiler bulabilirsin sanırım.Tabi üye olmayı unutma.

• x-men clanındaydım.
  • quote:

gözüm????

neyse bu senin online sürene baglı online olursan lvl alırsın olmazsan alamazsın her şey sende bitiyo

bu süre 1ayda olabilir 1 senede

pardon ya msnden başkasına yazcaktım buraya yazmışım editliyorum
  • selam YOJI eğer beni tanimadiysan geldiğinde seni stun manyağı ederim ona gore....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.