Şimdi Ara

8.1 Bitirdi Beni

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler windows 8.1 deyip duruyordu yapayım dedim. Yaptıktan sonra çözünürlükten programların çalışmasına kadar sorunlar patlak verdi. 8.0' a döneyim dedim kurtarma yaptım sözde klasörleri koruyacaktı ne var ne yok sildi. Şimdi 8.0' da ekiden rahat rahat oynadığım Watch Dogs oyununda atma sorunu ortaya çıktı ne yapabilirim???

• quote:

Orijinalden alıntı: IGh0uLI

Beyler windows 8.1 deyip duruyordu yapayım dedim. Yaptıktan sonra çözünürlükten programların çalışmasına kadar sorunlar patlak verdi. 8.0' a döneyim dedim kurtarma yaptım sözde klasörleri koruyacaktı ne var ne yok sildi. Şimdi 8.0' da ekiden rahat rahat oynadığım Watch Dogs oyununda atma sorunu ortaya çıktı ne yapabilirim???

32 bite dönmüşsündür.
  • ben direk w8.1 kurdum updateli falan herşeyde takılıyordu en güzeli w7 64bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

ben direk w8.1 kurdum updateli falan herşeyde takılıyordu en güzeli w7 64bit

Windows 8 in arayüzü kanser ediyor adamı ama daha stabil olduğu bir gerçek. Hele oyun konusunda çoğu oyunda windows 7 den daha iyi her ne kadar ufak farklarla da olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGh0uLI

Beyler windows 8.1 deyip duruyordu yapayım dedim. Yaptıktan sonra çözünürlükten programların çalışmasına kadar sorunlar patlak verdi. 8.0' a döneyim dedim kurtarma yaptım sözde klasörleri koruyacaktı ne var ne yok sildi. Şimdi 8.0' da ekiden rahat rahat oynadığım Watch Dogs oyununda atma sorunu ortaya çıktı ne yapabilirim???

en iyisi hala win7 64 bit. win8 ve win8.1 kullanan biri olarak söylüyorum.

sürekli bi sıkıntı çıkıyor sürücü v.s kitlenmeler ki bütün sürücülerim güncel olduğu halde.

artık sonunda win7 me döndüm çok mutluyum illa biraz daha hızlı açılsın diye eziyet çekmek istemem

biraz daha düzelmesi lazım 8.1 in ondan sonra dönerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.