Şimdi Ara

8.1 ile kötü bir özellik geldi, farkettinizmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık yukarıdaki wifi, 3g, pil vb durumlarının gösterildiği çubuk sürekli yukarıda duruyor, önceki sürümlerde sadece biz istersek, parmak o kısıma giderse gösteriliyordu.
    Pilin sürekli görünmemesi küçük ama psikolojik olarak çok rahatlatan bir detaydı, kaldırmışlar, artık sürekli orada duruyor.

Sizin yorumlarınız nelerdir? kapatılabiliyormu o durum çubuğu? Eski haline gelemezmi

• Explorer kullanırken gözükmüyor ama bu detayı nasıl fark ettiniz helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem bi düşünceydi, şebeke çekim kuvvetini ve pil gücünü saklı durumda bırakmak, sırf bu özelliği için bile WP diyordum çünkü insanın gözü sürekli pilim ne kadar kalmış diye oraya bakmıyor, nasıl bi hataya düştülerse artık o bar sürekli yukarda ve sürekli pilin görünmesi sinir bozucu, yukarıdan aşağı kayan menü için yaptılar muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Muhteşem bi düşünceydi, şebeke çekim kuvvetini ve pil gücünü saklı durumda bırakmak, sırf bu özelliği için bile WP diyordum çünkü insanın gözü sürekli pilim ne kadar kalmış diye oraya bakmıyor, nasıl bi hataya düştülerse artık o bar sürekli yukarda ve sürekli pilin görünmesi sinir bozucu, yukarıdan aşağı kayan menü için yaptılar muhtemelen.

Evet dediğiniz gibi üst bildirim barı yüzünden böyle oldu. Eski hali daha hoş görünüyordu belki bunu bizim seçmemiz daha güzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 ile daha kullanışlı hale geldi. Daha kolay takip edebiliyorsunuz istatistiklerinizi. Ayrıca 8.1 ile gelen bir özellik var, Bildirimler+Eylemler menüsü. Bu özellik ile o eski özellik aynı fonksiyon ile çalışıyor. Dolayısıyla kaldırılmış. Eğer kaldırılmasa ekranın üst kısmından 1 mm aşağı doğru dokunduğunuzda Bildirimler+Eylemler menüsü mü gelse yoksa istatistik barı mı gözükse diye sistem içinde bir çelişki oluşurdu. Değişmesi gayet iyi olmuş. Ayrıca bildirim geldiğinde o alanda bir ikon çıkıyor. Eğer otomatik olarak orası gizlense, bildirim geldiğini sadece oraya dokunduğumuzda anlıyor olacaktık.

• Bir zamanlar ben de acaba pil ne kadar kalmış? işlemci yüzde kaç çalıştı acaba? gibi acayip düşüncelere dalıp kurtlanırdım. Ama gereksiz olduğunu yeni anladım. Mümkün olduğu kadar cihazı kullanın. akşam eve gelince yatmadan önce şarja takın. uykudan önce prizden çekin veya sabah çekin. Kullanım standardı budur ve öteye gitmesi için biraz daha para verip iyi pilli bir telefon almak lazım gelir. Şükür aştım o durumları. Umrumda olmuyor artık pil kaç kalmış kaç gitmiş.
  • Uygulamalar açıkken görünmüyor denendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.