Bildirim
8.12 Yama Notları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni sterakla birlikte birçok top şampiyonu bu eşyaya yönelcek gibi... Daha yeni tank eşyaları bile gelmeden bu aslında iyi bir ilk adım olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene olduğu gibi darius vs garen göreceğiz ve yeni görevler gelecek sanırım. Mutlu oldum.
Kindred eski pasif gelmiş bu bence yakın zamanda kindred görmeye başlayacağız demek..
Pyke büyük bir buff almış. Sevindirdi.
Veee sonunda Aatrox geldi. Ben daha çok can çalma temalı bir rework olmasını beklerdim ama bunu da deneyeceğiz.
Sonuç olarak güzel bir yama bizi bekliyor.. -
Şu anki metadan iğreniyorum adc mordekaiser ne ya bot laneyi oyundan kaldırsınlar daha iyi ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3DC761DD -- 13 Haziran 2018; 19:19:28 > -
jax ve irelia nın gücünü kırdı değişiklikquote:
Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk
Yeni sterakla birlikte birçok top şampiyonu bu eşyaya yönelcek gibi... Daha yeni tank eşyaları bile gelmeden bu aslında iyi bir ilk adım olmuş
Yeni eşyalar geldiğinde ceksi en üst derecede göreceğimden eminim dostumquote:
Orijinalden alıntı: lMajesty
jax ve irelia nın gücünü kırdı değişiklik
Alıntıları Göster
yeni eşya mı gelcek nerde gördünquote:
Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk
Yeni eşyalar geldiğinde ceksi en üst derecede göreceğimden eminim dostum
Alıntıları Göster
Şu anda test sunucularında deniyorlar büyük ihtimal 8.13 ile birlikte oyuna gelicek iki veya üç yeni eşyaquote:
Orijinalden alıntı: lMajesty
yeni eşya mı gelcek nerde gördün
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X