Şimdi Ara

8,16volt ddr2 voltajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam kolay gelsin arkadaşlar.. imzadaki sistemi kullanmaktayım ve bios olarakta 1504 biosunu kullanıyorum.. aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere oyundan çıktıktan sonraki voltaj ve ısı en yüksek değerleri yer alıyor.. ben ramlere 4-4-4-12 çalışması için 2,1v. verdim ama anlamsız bir şekilde 8,16v görünüyor bu normal mi..

8,16volt ddr2 voltajı

8,16volt ddr2 voltajı

• bence o değerlerde bir yanlışlık var programa pek güvenme 168750 RPM ne demek yav :S

Bios a bak
  • beni korkutan kısmı asus un 1504 biosunu sitesinden geri çekmiş olması şu an sitede bulunmuyor.acaba bu gibi problemlerden dolayımı geri çekti bilmiyorum. bu da insanın kafasında soru işaretlerine neden oluyor.
  • Max değerlere ben pek güvenmem hatalı ölçümler yüzünden sapıtabiliyorlar.
    8V rama girsin siz dumanında boğulursunuz,1ms bile 8V verseniz zaten arıza yapar.

Ben de sıcaklıklara bakıyorum mesela en düşük değerler genelde -100C'nin altında oluyor,voltajlar da sizinkiler gibi saçmalamış oluyor,fanlar deseniz 14000rpm
  • 1504 biosu hiç çıkmadı ki? sadece ftp sitesinde testerlar için yayınlandı.

quote:

Orjinalden alıntı: baraquda_22
    beni korkutan kısmı asus un 1504 biosunu sitesinden geri çekmiş olması şu an sitede bulunmuyor.acaba bu gibi problemlerden dolayımı geri çekti bilmiyorum. bu da insanın kafasında soru işaretlerine neden oluyor.
  • 1504 biosu global sitede perşembe günü yayınlandı bende bios update yaptım ertesi günü siteden çektiler. şimdi sitede yine 1503 biosu var
  • bundan bir iki ay kadar önce asus tayvana mail atmıştım strikerla ilgili. bana 1504 biosunu yolladılar. o biosla pek çok sorunun çözüldüğünü gördüm ama raid sistemi saçmalamaya başladı. ben de 1503 biosuna döndüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCCT de CPU 1400 mhz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galiba en iyisi 1401 biosuna geri dönmek internette araştırdım şu an en stabil bios oymuş
  • Yanlış yere bakıyorsun, value yazan değer o an okunan değerdir. 2.11 o da sorun yok.
    Max dalgalanmadan, ani bir voltaj çıkışından o değerleri gösteriyor olabilir. Önemli bir şey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraquda_22
    galiba en iyisi 1401 biosuna geri dönmek internette araştırdım şu an en stabil bios oymuş

15** nolu bioslardan 14** nolu bioslara, asus update ve asus ezflashla dönüş yapamıyorsun. dos ortamında manual dönmen lazım.

45 nm işlemci desteği de 15** bioslarıyla geldi.
  • dos ortamında bios yüklemeyi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  • msnye ekle, uygun zamanda yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.