Şimdi Ara

8.3 Beklentilerinizi Karşıladı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Portal tıklama ve loading screen simülasyonu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

vulperalara bile goblin skill efektlerini yapıştırıp geçmişler, oynarken goblin oynuyor gibi hissediyorsun iyice beleşçi olmaya başladı bu blizzard.

ben şahsen çok boş zamanım var bu sıralar ondan oynuyorum. leş gibi yama geldi.

Alıntıları Göster
    Bu arada forum admini yazdıklarım için 1 puan ceza vermiş. sebep yok! ne bir küfür,ne aşağılama nede başka bir şey. imla sıkıntısı da yok! herhalde admin kafayı yedi. yada bana wow geçmişinden bir sıkıntısı var.

Neyse! zaten bir çok allied race için aynı durum geçerli. mesela armorlara bakarsan aptal saçma salak yeler de , nortrend ten bagımsız ICC armolarını görebilirsin. bırak detay armorları zaten sırf bu yüzden , yani detay a girmeye mecalleri kalmadıkları için Tier setleri kaldırdı adamlar . çünkü tier set demek insanların binbir uüraş dizdikleri set demek ve bu setleer de göze hoş gelen şeyler istiyorlar. yapıyorlarmı? hayır! çünkü wow beklediklerin den fazla büyüdü. hala sabır diyen insnaları gördükçe ben deliriyorum. bu nasl bir saplantıdır anlamış değilim!

Bizimkisi ise üzüntü! çünkü piyasa da adam akıllı mmo yok ve biz elimizdeki en iyi mmo 'nun kayıp gitmesine üzüntü duyuyoruz. hala Lore diyen insanlar var! shadow lands in mesela bana göre hiç bir açıklaması yok! asıl tehdit başka biryerde muhabbetine çok sıkıldım. Lan neyin başka bir yerdesi Warcraft tarihin de LEgion dan başka büyük tehdit mi olur? bir alt tık anca old god lar olur onu da bir dandik patch ile yediriyorlar.

Ne bileyim 15 senedir oynadıgım ve iyimserlik ile baktıgım oyuna artık iyimser davranamıyorum! Ölüsü yeter diyemiyorum çünkü 8.3 te ciddi anlamda öldüğünü düşünüyorum ve shadowlands in de hiç bir şekilde kurtaramayacagını , Tekrar LEgion seviyesine çıkamayacagını düşünüyorum.

Mesela bir çok DEV röportajın da oyuncuları dinlediklerinden bahsediyor. Lan bu nasıl dinleme? Offical forum da en çok yerdikleri şey class dizayn ve game play. eeeee? neyi düzelttiniz? wow un en büyük özelliği funboi lerin iddia ettigini aksine "LORE" değil, Game play dir. akıcı MMO deneyimidir. class balance ve class dizayn nın geçmiş (geçmiş diyorum çünkü artık mmo yok) mmo'lara göre çok iyi olmasıdır. wow u oynatan budur.

Hele ki biz ingilizce bilmeyen türk toplunmda game play çok önemlidir çünkü okadar uzun süre grind yapar, oyun zevkini bir kenara bırakır ,sadece game time için savaşırızki. game play , class dizayn hiç ingilizce bilmeyen sadece egzolinas, dalaran postası vb. kanallar vasıtası ile bilgi toplayan bir gamer profili için vazgeçilmezdir. çünkü bir süre sonra bastıgın skill in ne oldugunu sadece basmak ile anlayabilirsin. sadece tek bir tuşa basarak!!!

Bu kadar basit.

Son olarak wow un gidişatını ben size söyleyim! Türkiye gibi 3. dünya ülkelerine sunulan F2P bazlı ama her haltın para ile satıldıgı bir oyun haline gelecek. 6 aylık game time bas kardeşim ama süper uber düper fare senin olsun . bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 20 Ocak 2020; 0:19:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

vulperalara bile goblin skill efektlerini yapıştırıp geçmişler, oynarken goblin oynuyor gibi hissediyorsun iyice beleşçi olmaya başladı bu blizzard.

ben şahsen çok boş zamanım var bu sıralar ondan oynuyorum. leş gibi yama geldi.

Alıntıları Göster
    Hangi skill efektleri onlar çünkü ben Vulpera açıp oynadım bana Goblin havası vermedi

koşması farklı koşarken takla açıyor vs ufak olması dışında goblin ile aralarında bir bağlantı göremedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Hangi skill efektleri onlar çünkü ben Vulpera açıp oynadım bana Goblin havası vermedi

koşması farklı koşarken takla açıyor vs ufak olması dışında goblin ile aralarında bir bağlantı göremedim?

Alıntıları Göster
    shamanla denedim hocam tüm skill animasyonları aynı.
  • Merhaba, henüz raid ve dungeon mekaniklerini görmedik ama 8.3 görev zinciri, Horrific Visions ve Uldum ile Vale'deki invasion etkinlikleri güzel olmuşlar.
    Bence 8.3, BFA'yı kurtarmaya yetmeyecektir fakat en azından yeni bir soluk olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Bu arada forum admini yazdıklarım için 1 puan ceza vermiş. sebep yok! ne bir küfür,ne aşağılama nede başka bir şey. imla sıkıntısı da yok! herhalde admin kafayı yedi. yada bana wow geçmişinden bir sıkıntısı var.

Neyse! zaten bir çok allied race için aynı durum geçerli. mesela armorlara bakarsan aptal saçma salak yeler de , nortrend ten bagımsız ICC armolarını görebilirsin. bırak detay armorları zaten sırf bu yüzden , yani detay a girmeye mecalleri kalmadıkları için Tier setleri kaldırdı adamlar . çünkü tier set demek insanların binbir uüraş dizdikleri set demek ve bu setleer de göze hoş gelen şeyler istiyorlar. yapıyorlarmı? hayır! çünkü wow beklediklerin den fazla büyüdü. hala sabır diyen insnaları gördükçe ben deliriyorum. bu nasl bir saplantıdır anlamış değilim!

Bizimkisi ise üzüntü! çünkü piyasa da adam akıllı mmo yok ve biz elimizdeki en iyi mmo 'nun kayıp gitmesine üzüntü duyuyoruz. hala Lore diyen insanlar var! shadow lands in mesela bana göre hiç bir açıklaması yok! asıl tehdit başka biryerde muhabbetine çok sıkıldım. Lan neyin başka bir yerdesi Warcraft tarihin de LEgion dan başka büyük tehdit mi olur? bir alt tık anca old god lar olur onu da bir dandik patch ile yediriyorlar.

Ne bileyim 15 senedir oynadıgım ve iyimserlik ile baktıgım oyuna artık iyimser davranamıyorum! Ölüsü yeter diyemiyorum çünkü 8.3 te ciddi anlamda öldüğünü düşünüyorum ve shadowlands in de hiç bir şekilde kurtaramayacagını , Tekrar LEgion seviyesine çıkamayacagını düşünüyorum.

Mesela bir çok DEV röportajın da oyuncuları dinlediklerinden bahsediyor. Lan bu nasıl dinleme? Offical forum da en çok yerdikleri şey class dizayn ve game play. eeeee? neyi düzelttiniz? wow un en büyük özelliği funboi lerin iddia ettigini aksine "LORE" değil, Game play dir. akıcı MMO deneyimidir. class balance ve class dizayn nın geçmiş (geçmiş diyorum çünkü artık mmo yok) mmo'lara göre çok iyi olmasıdır. wow u oynatan budur.

Hele ki biz ingilizce bilmeyen türk toplunmda game play çok önemlidir çünkü okadar uzun süre grind yapar, oyun zevkini bir kenara bırakır ,sadece game time için savaşırızki. game play , class dizayn hiç ingilizce bilmeyen sadece egzolinas, dalaran postası vb. kanallar vasıtası ile bilgi toplayan bir gamer profili için vazgeçilmezdir. çünkü bir süre sonra bastıgın skill in ne oldugunu sadece basmak ile anlayabilirsin. sadece tek bir tuşa basarak!!!

Bu kadar basit.

Son olarak wow un gidişatını ben size söyleyim! Türkiye gibi 3. dünya ülkelerine sunulan F2P bazlı ama her haltın para ile satıldıgı bir oyun haline gelecek. 6 aylık game time bas kardeşim ama süper uber düper fare senin olsun . bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    Hakkaten anlamıyorum bu yorumu "bas 6 aylığı al fareyi"

Abi alan alır almayan almaz 6 aylık ödeme önceden de vardı shop ta bineklerde vardı shop ta "ikisini bir arada alıp bineği bedavaya getiren bir kampanya" nın neresi eleştirilecek bir noktadır?

Tamamen zevk meselesi oyuna hiç bir zararı olmayan bir kampanya.

Ayrıca Legion oyuna 10 verdiyse 20 'de geriye almıştır tamamen "Balon" bir ek paket dir DEmon hunter'ından tut da içerisinde bulunan sınıfsal özellikler bakımından işte bu "Balon" Paketler yüzünden bu oyun BFA gibi ek paketlerde tökezliyor.Ne tesadüftür ki; Classic de bu tökezleme sırasında geliyor.Bu kadar uç noktaya gidilmesi de oyuncuların WoW tokluğundan kaynaklanıyor

Bu saatten sonra ne olursa olsun WoW oyuncuları Memnun kalmayacak ne Loresinden ne Oyun içeriğinden ne de kampanyalarından vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Hakkaten anlamıyorum bu yorumu "bas 6 aylığı al fareyi"

Abi alan alır almayan almaz 6 aylık ödeme önceden de vardı shop ta bineklerde vardı shop ta "ikisini bir arada alıp bineği bedavaya getiren bir kampanya" nın neresi eleştirilecek bir noktadır?

Tamamen zevk meselesi oyuna hiç bir zararı olmayan bir kampanya.

Ayrıca Legion oyuna 10 verdiyse 20 'de geriye almıştır tamamen "Balon" bir ek paket dir DEmon hunter'ından tut da içerisinde bulunan sınıfsal özellikler bakımından işte bu "Balon" Paketler yüzünden bu oyun BFA gibi ek paketlerde tökezliyor.Ne tesadüftür ki; Classic de bu tökezleme sırasında geliyor.Bu kadar uç noktaya gidilmesi de oyuncuların WoW tokluğundan kaynaklanıyor

Bu saatten sonra ne olursa olsun WoW oyuncuları Memnun kalmayacak ne Loresinden ne Oyun içeriğinden ne de kampanyalarından vs vs.

Alıntıları Göster
    Abi bu yazdıklarına ek olarak şunu yazmak isterim.

Beni çok eleştirdiler,çok mücadale ettim Blizzard bile bana ceza verdi.

Oyunda adaletsiz bir kazanca yol açan,bana göre oyun mekaniğini bozan multibox olayı bile dile gelir hale geldi.

Bu beni çok mutlu etti.8.3 multibox'ın tavan yaptığı patch oldu.

Beni eleştirip küfür edenler bile ağlamaya başladı.

Belli bir kısımın düşüncesi olan ve memnun kalınmayan bir patch bile,bu benim mücadele ettiğim konuyu öne çıkartıyorsa gerçekten kötü bir yama olmuş demek ki

Uldum'da dün gece John Deere biçerdöver vardı. Tam 13 karakter.Gitmem ve geri dönmem bir oldu.Görev yapmak imkansızdı.

Böyle kötü yamalara devam etsinler.Belki adaletsiz bir hal alan oyunu adam ederler.

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, alan alır almayan almaz, tamamen kozmetik ürünler sonuçta.
  • Herkesin anlamasını ve destek vermesini beklemiyorum zaten . böyle bir şey de beklemek hata olur. ben görüşlerimi yada memnuniyetsizliğimi dile getirdim.

Legion için "BALON" diyorsan yapacak bir şey yok. 7 tane expansion barındıran 15 senelik bir oyunda "Legion balon" demek ne bileyim ya ! "alın alır almayan almaz " dediğiniz gibi bende zevkler ve renkler tartışılmaz diyip geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 22 Ocak 2020; 14:45:45 >
  • Daha BFA bitmedi N'zoth devre dışına kalmasına rağmen bu yılın sonuna kadar da devam ediyor ettikçe yeni içerikler ve hikayeler ekleniyor şu hali ile bile "Legion" ek pakedinden daha çeşitlilik sundu bana göre ve herkes hala memnun değil

şahsen ben memnunum oyunun şu halinden tabi umarım önümüzdeki paket daha iyi olsun isterim insanlar memnun olacak diye bir Balon ek paket daha yapacaklar ise yapmasınlar daha iyi.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Bu arada karışıklık olmasın, ben arkadaşın yalnızca kozmetik ürünler hakkındaki görüşüne katıldım.
    Legion bana göre Wow'un en iyi 3 ek paketinden biridir.
  • Pvp si iyice dengesizlesmis. İlk 100 de warrior yok. Paso druid rogue ve dh...

• kvo35 kullanıcısına yanıt
    yüzümde tebessüm oluştu yazdıklarını okurken
    oynayana bir şey demeye hakkım yokta, benim için vakit kaybı. birde yeni paketten 3 ay sonra oyuncuları gör sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

yüzümde tebessüm oluştu yazdıklarını okurken
    oynayana bir şey demeye hakkım yokta, benim için vakit kaybı. birde yeni paketten 3 ay sonra oyuncuları gör sen
    İmzandaki sistemi hangi oyunlar için kurdun?
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    ne sen sor ne ben sölim
    şuan Hackintosh kurulu sistem de windows bile yok. oyun oynamıyorum son zamanlarda.
    en son classic oynarken uzun bir öffff çekip sildim.
    oyun olarak divinity 2'nin türkçe yamasını bekliyorum, topladığım sistem wow için fazla blizzard oyunları baz alarak toplamadım. güncel bir sistem olsun diye topladım.
    biraz oyunlardan geçtim, vaktim kalmıyor çok. vakitim olsa da vaktimi o kadar gömesim gelmiyor içimden.
  • adamlar calisiyor ben begendim
    artik buyuk patchlerden de expansion cikiyormus gibi beklentiye giriliyor sanki.

• Raidlere dungeonlara alınmamızı sağlayan bi glimmer buildimiz vardı. Sağolsun onu da çok gördüler. Disc priestler resto druidler varken ne nerfi ey blizzard.

Bu patch paladin killer oldu tam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Raidlere dungeonlara alınmamızı sağlayan bi glimmer buildimiz vardı. Sağolsun onu da çok gördüler. Disc priestler resto druidler varken ne nerfi ey blizzard.

Bu patch paladin killer oldu tam.
    hocam hardcore paladin oyuncuların dedigine gore nerf fazla etkilememiş glimmer buildini. zmok demişti sanırım

gerci raid de cap eklemişler. anca 10 kişilik gruplarda adam akıllı işe yarar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 28 Ocak 2020; 12:30:38 >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim raid ağır dmg yerken açıyordum cd leri bi anda 15-16 glimmer basıp neredeyse tek başıma tutuyordum raidi şimdi 8 kişi en fazla. 2 dakika CD var zaten bir fight ta 2-3 kez kullanabiliyorduk. Heal miktarındaki azalmayı saymıyorum bile. Healing meter da 1. olurken şimdi druidlerin priestlerin hatta shamanların arkasına düştüm. Boss a da atardık bi glimmer hem de dmg iyiydi artık boss a atacak glimmer kalmadı raide zor yetiyor.

Mythic 10+ dungeonlara patch öncesinde zaten giremiyorduk resto druid istiyordu herkes şimdi de raidlerde aynı şey oldu.

Retri zaten tercih edilmiyor elimizde bi tek protection kaldı. Allahtan başka patch yok yoksa ona da bi nerf gelirdi herhalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an world first de paladin healerlar döktürüyor (limit guildi) tabii bilmiyorum glimmer mı yoksa normal build mi oynadıklarını.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.