Şimdi Ara

8.7 Yaması Analiz (Değişen Minyonlar / İrelia / Ormancılar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kırmızı güçlendirmenin kulelere vurmaması :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca hocam Elise insan Q'su hasarı artmış demişsiniz fakat yama notunda örümcek Q'sunun hasarı arttı yazıyor. Bizimkiler mi yanlış çevirdi diye baktım fakat NA sitesinde de örümcek Q'su buff almış olarak gözüküyor.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Yama notları ilk geldiğinde insan hali diyordu, hatta hasarları mı yanlış yazdılar diye düşündüm de çok kafa yormadım. 10 daha çok vuruyor işte aman Düzeltmişler şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 4 Nisan 2018; 14:14:17 >
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hep örümcek q yazıyordu. İnsan E yazıyordu. Ama simge bana da yanlış geldi.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Evet simgesi insan Q'sunun simgesiymiş onu değiştirmemişler hala Ona bakarak yaptım demek ki
  • Hocam çoğu değişikliği okuyup geçmişsin, analiz kısmını göremedim videoda. Değişikliklerin oyuna etkisi nasıl olacak gibisinden açıklamalar yapılabilirdi.

Belki çok uzun olurdu o şekilde ama bu şekilde de yama notlarına göz atmaktan farkı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İrelia güzel olmuş ama çok bağrıyo :/ ayrıca yine zed buff 👎🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna etkisi olacak değişikliklerin üstünde durduğumu düşünüyorum, zira 5 hasarı artıp 10 canı azalan şampiyonlar için de tek tek konuşmayı gerek görmedim.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Mesela ninja tabi'sini bir nişancı oyuncusu olarak karşıda AD assassinler varken tercih ediyordum ama bu hali ile tercih edilmez artık, bu da mid, jung ad suikastçı kompozisyonlarına bir buff gibi geldi bana.
  • Statları okurken bariz anlaşılır olduğunu düşünüyorum ama şimdi düşününce haklısın, herkes oyuna tam anlamıyla hakim değil. bir dahakine bu tarz şeyleri daha çok vurgulamaya çalışırım.
  • Irelia E yeteneği bir nebze olsun daha zorlaştığı için sersemletme etkisi yine can dengesine göre olmasını isterdim.
    Arkaya hançer atıyorsun; rakibe takas için girdiğinde önüne attığın zaman rakibi sersemletiyor. Bunun 4 saniye olması çok saçma geldi bana. Hem kullanım zamanı yüksek, hem de can dengesine göre sersemletme etkisi çok az. 0,75 yanılmıyorsam...

Ancak; rework öncesi zamanda bunu 2 sn ye kadar uygulayabiliyorduk.
    Hem bu yeteneği zorlaştırmak hem de sersemletme etkisini azaltmak ne denli sağlıklı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Irelia E yeteneği bir nebze olsun daha zorlaştığı için sersemletme etkisi yine can dengesine göre olmasını isterdim.
    Arkaya hançer atıyorsun; rakibe takas için girdiğinde önüne attığın zaman rakibi sersemletiyor. Bunun 4 saniye olması çok saçma geldi bana. Hem kullanım zamanı yüksek, hem de can dengesine göre sersemletme etkisi çok az. 0,75 yanılmıyorsam...

Ancak; rework öncesi zamanda bunu 2 sn ye kadar uygulayabiliyorduk.
    Hem bu yeteneği zorlaştırmak hem de sersemletme etkisini azaltmak ne denli sağlıklı bilemiyorum.
    Sersemletme suresi 1.2 ye kadar cikiyor pbe deki nerfle sadece 0.75 saniye olacak yalniz pbe de saglam nerfler yemis zirh ve can degeri dusurulmus temel saldiri gucu ve q ad ratio dusurulmus iyide olmuş.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    2.0 Sn sersemletme ve Pırıltı etkisi ile E spamlayarak oynuyordum. Q Ad ratio önemli değil. Yeteri çevikliği veriyor zaten.
    Belki tam kavrayamadım ama biraz ustalaşmak gerekiyor. Çok kolay bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

2.0 Sn sersemletme ve Pırıltı etkisi ile E spamlayarak oynuyordum. Q Ad ratio önemli değil. Yeteri çevikliği veriyor zaten.
    Belki tam kavrayamadım ama biraz ustalaşmak gerekiyor. Çok kolay bulamadım.
    şimdi ultiden gelen yuksek hasari ve saçma cc si var. o yoktu eskiden ki suanda bile guclu irelia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomi01 -- 9 Nisan 2018; 9:25:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.