Peşin fiyatına 6 taksit kaptım hocam sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Peşin fiyatına 6 taksit kaptım hocam sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deneyip gorecez ama bu fiyata 144 hz 1660ti ekran kartlı laptop yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Umarım sorunsuz çıkar hocam. Ben de almanın kıyısındaydım son anda vazgeçtim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah hocam kusursuz hicbirsey yok illa bı eksi yönü oluyor bennbiraz acele ettim çünkü geçende böyle indirim olmuştu hemen tükendi buda yarına kalmaz daha millet farkedemedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüksek ihtimal çok fazla iade var bu üründe ama üzeceğini sanmam. Ben fırsat bulunca 7kya gl65 leopard 10300h gtx 1650 aldım 2.el 20ay garantili. Altı tamamen açık anakartı gözüküyor alttan baya açık + fanlar çok güçlü 7 borulu soğutması olmasına rağmen 10300h muazzam ısınıyor. msi gl65 leopard ![]() ![]() Asus tuf ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 14 Şubat 2021; 21:31:44 > |