Şimdi Ara

8 ADET DURACELL 2650 Mah. ŞARJLI KALEM PİL HEDİYESİYLE===37 TL== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızır gibi yetişti walla 24 tane pil siparişini verdim yurtdışından alıcaktım şu haliyle ordan bie avantajlı haber için çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

hızır gibi yetişti walla 24 tane pil siparişini verdim yurtdışından alıcaktım şu haliyle ordan bie avantajlı haber için çok teşekkürler

Rica ederim işinize yaramasına çok sevindim.
  • Dün Hanım almış kargoyu.Benimki bizim MNG nin işgüzarlığı yüzünden gelmekte biraz gecikti ama olsun.

Kargoyu aldığımda hediyeleri gördüm, buradan teşekkür ediyorum.Kamp tipi ledli dairesel çok iyi ışık veren bir lamba, birde el feneri.
    Sırf dairesel lambada 15 YTL fiyat yazıyor.İnce düşünmüşünüz, site sahiplerine teşekkür ederim.
  • 1 tane fiyatina 2 tane verince ister istemez dusunuyor insan. Cakma olma ihtimali varmi acaba bu pillerin? Firma tahtakale de olunca ucuzlugun yaninda bu gibi kotu seyler de isin icinde olabiliyor. Ben de almak istiyorum ama orjinal oldugundan emin olsam 1dk dusunmeyecegim.
  • Metroda 8+4 12 adet LR6 Duaracell pil 10 lira arkadaşlar.
  • LR6'lar sarjlı pil değil bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellerophone -- 26 Mart 2009; 15:54:19 >
  • Mustafa892 , alan arkadaşlar var. hiç sahte yanlış gibi bir cevap varmı ? ürünler kesinlikle orijinaldir. yukarıda da belirttiğim gibi P&G'den alınmıştır.

1080p , LR6 alkalin kalem pil demektir. Burada duyurusu yapılan ürünler şarjlıdır. Duracell şarjlı pilde indirimshoptan ucuz bir yerde bulamazsın. en azından ben bulamadım :) bulan varsa lütfen linki paylaşsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mocobain

Mustafa892 , alan arkadaşlar var. hiç sahte yanlış gibi bir cevap varmı ? ürünler kesinlikle orijinaldir. yukarıda da belirttiğim gibi P&G'den alınmıştır.

1080p , LR6 alkalin kalem pil demektir. Burada duyurusu yapılan ürünler şarjlıdır. Duracell şarjlı pilde indirimshoptan ucuz bir yerde bulamazsın. en azından ben bulamadım :) bulan varsa lütfen linki paylaşsın.

İyide ben LR6 Duracell pil 10 liraya metroda var derken Şarjlı pil olduğunu iddia etmedim ki.
    Hazır konu açıldı fiyatı uygun görünce araya sıkıştırıverdim.

Sanki buraya böyle mesaj yazmamalıymışım gibi bilmişcesine laflar, tevbe tevbe.
    LR6 nın ne olduğunu bilmesem zaten LR6 yazmazdım.Herşeyi biliyorum havası ile mesaj yazmamayı ne zaman öğreneceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 26 Mart 2009; 17:52:55 >

• Site ile bağlantınız var sanırım. Forumdan bir arkadaşımız bize bu şekilde garanti verdikten sonra almak vacip olur

quote:

Piller yenidir ve orijinaldir. P&G (Procter and Gamble) ürünüdür.
    Ayrıca şu an Duracell'in Şarjlı kalemde 2650 mah , şarjlı incede de 1000 mah kendi içindeki en üst seviye pillerdir.
    Ayrıca sitede Garanti Bankası kartlarına taksit yapılmaktadır.

quote:

Mustafa892 , alan arkadaşlar var. hiç sahte yanlış gibi bir cevap varmı ? ürünler kesinlikle orijinaldir. yukarıda da belirttiğim gibi P&G'den alınmıştır.

• yanında hediye olarak verilen 27 led li lamba hakkında bilgisi olan var mı? model numarası nedir. bilgi veren olursa sevinirim.
  • siparişi verdim,bakalım orjinal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 28 Mart 2009; 7:39:15 >
  • 25 i gecesı verdıgım sıparıs bugun geldı ürünlerin arkasında p&g nin türkçe açıklama stickerı bulunuyor yani kaçak veya sahte degil tabi bu kadar ince düşünmedilerseki onuda sanmıyorum
  • Hypericum evet site ile bağlantım var.

1080p evet buraya yazmamalısınız bunu. madem iyi bir fiyat öğrendiniz herkes gibi yeni bir konu açıp oraya yazsaydınız sırf bu konuyu okuyanlar değil başlığı gören herkes öğrenirdi. sonuç olarak tartışmaya gerek yok. bilgi için teşekkürler.
  • siteyle bağlantısı olmayan biri olarak söyleyebilirim ki piller orjinal, yanında hediye verilen fener el feneri değil. yassı bol ledli bir fener. fener biraz dandik, arka kapağı kapanmıyor. ancak zaten hediye bir ürün olduğu için takılmamak lazım. hediyesiz haliyle bile piller gayet uygun fiyatlı.

bu siteden tekrar alışveriş yaparmısın diyen olursa cevabım evet olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1080p

Metroda 8+4 12 adet LR6 Duaracell pil 10 lira arkadaşlar.

Dartyde GP 4+2 Alkaline paket 2.90 :)
  • GP 2700 modeli bence en iyi şarjlı pildir ve 4 tanesi 24 TL. 8 tane alınca 48 liraya gelir. Kargosuyla birlikte 52 TL falan olur.
    Kampanyada 8 tane duracell 41 liraya geliyor. Bir de el feneri veriyormuş. 8 tane pil alacak olanlar için çok iyi fırsat ama 4 tane pile ihtiyaç duyan biri için pek de balıklama atlanası bir fiyat değil.
  • tahtakaleden 2 tane gp 2600'ü geçen sene 5 ytl ye aldım, paşalar gibi hala kullanıyorum. sahte flan demeyin :) şimdi, sahteyse de paşalar gibi çalışıyor piller. pile 50 milyon mu verilir yahu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

tahtakaleden 2 tane gp 2600'ü geçen sene 5 ytl ye aldım, paşalar gibi hala kullanıyorum. sahte flan demeyin :) şimdi, sahteyse de paşalar gibi çalışıyor piller. pile 50 milyon mu verilir yahu :)

üstad oralarda duracell' ler ne kadardır? duracell şarj cihazı var mıdır? o ne kadardır? gerçi 1 sene olmuş hatırlayamazsan kasma kendini..:)

ben colgate pilli diş fırçası kullanıyorum ama her pil çalıştırmıyor. duracell canavar gibi çalıştırıyor. o yüzden biraz paraya kıymam gerekiyor.
  • Pillerin adeti 4.6 lira ya geliyor bence ucuz değil...

GP ve Soshine (ucuz kaliteli ürünler)

Varta (süper kalite)

varken duracell alınmaz...
  • üstad varta duracell' den iyimi yaw? ben en iyi duracell bilirdim. reklamı çok olduğundan demekki..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.