Şimdi Ara

8 aralik İstanbulpark organizasyonu ertelendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birader acik etme.. Focus daha iyi yol tutar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ampul_patlatan A kullanıcısına yanıt
    Hocam, bir an için yanlış anlamış olabilirim kar yerine yağış olarak. Ancak kar yağışıyla ilgili birkaç gündür haberlerde bahsediliyordu, haftasonu gelecek diye. Şuan yurtdışındayım ancak ailemle görüştüğümden havanın aslında iyi olduğunu, ama yine de kar beklendiğini biliyorum.

Pistin ıslak-kuru dereceleri vardır derken, halka açık düzenlenen organizasyonlarda mı, yoksa semi-pro yada profesyonel klasmanda yarışanlar için mi var?
    Eğer ıslak zemine sahipken halka açılıyorsa büyük bir hata yapıyorlar demektir. O piste çıkanlar aracını zorlamak için çıkıyor, amatörler yağışlı havada uygun lastiklerle bile profesyonel yarış pilotu kadar güvenli ve aracının sınırlarını zorlayacak bir sürüş gerçekleştiremez. Bu sebeple yağmur da olsa kar da olsa bu pistin amatörlere açılmamasını anlarım ve hatta savunabilirim...

Umarım savunmaya çalıştığımı biraz daha net anlamışsınızdır şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Giuletta'le piste çıkmayın zaten. Focus yol tutuşta iyiymiş Giu'dan. Videosu vardı bir ara forumda.

/>

• X-GeN X kullanıcısına yanıt
    İntercitypark.com'da pist dereceleri bolumune bakmanizi onermistim. Sanirim bakmadiniz.. Orada islak-kuri dereceleri var.
    Sonuc itibari ile İstanbul bugun gunesli ve yollar kuru... Yanildilar. Ben hava durumunu bir haftadir takip eden siradan biri olarak yanilmadim. Onlarin isinde onlardan az yanilmamin onlar adina bir acemilik oldugunu soyluyorum. İlk mesaji 3 gun once attim. 3 gun sonra hakli ciktigimda sitem etmek hakkim ve su an yaptigim sey o hakki kollayarak tekrarini engellemek.
    Yaz mevsiminde olsak bu ertelemeyi anlarim cunku 1 hafta sonra pistin kuru olma ihtimali yuksek olur.Fakat sisin de belirttiginiz gibi bu hafta kar geliyor ve haftaya pazar da organizasyon olmayabilir.
    Bir film vizyona girsin diye haftalarca bekliyorsunuz ve vizyona girdigi gun sinema yonetimi "sinemamiz elektrik kesilme ihtimalinden dolayi kapali" diyor. Aman ne guzel deyip oradan ayrilmam. Sorgularim, hesap sorarim. Umarim ben de derdimi anlatabilmisimdir. iyi pazarlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ampul_patlatan A kullanıcısına yanıt
    Sizi de çok iyi anladım, merak etmeyin.
    Ama keşke siz de buna hazırlıklı olsaydınız, malum kış ayları ne zaman ne olacağı belli olmaz...

Benim de başıma benzer bir durum geldi. Arabistan'dayım ve çok kısa mesafede Bahreyn adası var, arkadaşlarla oradaki F1 pistine gidecektik bundan 2.5-3 ay önce. Son dakika arkadaşlardan birinin aracında baskı-balata sorun çıkarttı ve katılmayı erteledik. Sonraki pist günlerinde de hep birşey çıktı, ben de sabırsızlıkla bekliyorum piste çıkacağım ilk günü İyi haftalar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.