Şimdi Ara

8 aralik İstanbulpark organizasyonu ertelendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efendim neymis meteoroloji tahminine gore kar yagisi oldugundan 8 aralik pazar gunu yapilacak pist gunleri etkinligi iptal olmus..
    Etkinlige İzmir'den katilacaktim. iptal oldugunu gorunce cidden sinirlendim.
    Hava tahminlerine gore evet cumartesi yagis var ama pazar gunu gunluk guneslik. Hem cumartesi hem pazar gunu hava sifirin ustunde.. Yani pazar gunu gunesin etkisi ile pist kuru olacak..
    Asil sebep bence hava durumu degil, yagistan dolayi katilimin tahminlerinden az olmasini ongormeleri... O zaman boyle soylemeleri lazimdi.
    Sitesinden mesaj attim. Yonetim ve calisanlara gunesli
    pazar gunu kendi kendilerine mangal partisi vermelerini salik verdim.
    Gel de simdi motorsiklet federasyon baskani ile olan problemde intercitypark'in hakli olduguna inan...:)

• Pazar günü IstanbulPark hava durumu bulutlu ve 0-6 derece gösteriyor. Ondan önce de karla karışık hatta kar yağışı mevcut. Böyle bir organizasyonu yapmadan önce hava tahminleri iyi araştırılmalı. Sonunda böyle sonuçlar çıkabiliyor.
  • Kar falan hikaye demistim, hakli ciktim... İstanbulpark personeli bugun kisin ilk mangalini gunes altinda yapar artik..:)
  • Giuletta'le piste çıkmayın zaten. Focus yol tutuşta iyiymiş Giu'dan. Videosu vardı bir ara forumda.
  • endum126 kullanıcısına yanıt
    :) O videoda ben focusu kullaniyordum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ampul_patlatan

:) O videoda ben focusu kullaniyordum:)

Chip var mıydı?
  • endum126 kullanıcısına yanıt
    Yok, chipli degilim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 TEMMUZ LOBİSİ GALİP GELDİ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Giuletta'le piste çıkmayın zaten. Focus yol tutuşta iyiymiş Giu'dan. Videosu vardı bir ara forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Giuletta'le piste çıkmayın zaten. Focus yol tutuşta iyiymiş Giu'dan. Videosu vardı bir ara forumda.

• ampul_patlatan A kullanıcısına yanıt
    Hocam bence haksızsınız, o yönetimdeki kimse böyle durumlarda risk alamaz.

1) Pistte yağış olma ihtimali var. Bu 1 gün önce de olsa, 2 gün önce de olsa bir yağış olacak. Havalar da sıcak değil, pist ıslandı mı kuruması günler alabilir.
    2) Amatör sürücülerin böylesi bir piste yağışlı veya ıslak koşullarda çıkması büyük bir riskten başka birşey değil. Herhangi bir kaza olma riski kuru zemine göre kat ve kat fazladır.

Bu yüzden kimseyi suçlayacak bir durum yok bence burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

1) Pistte yağış olma ihtimali var. Bu 1 gün önce de olsa, 2 gün önce de olsa bir yağış olacak. Havalar da sıcak değil, pist ıslandı mı kuruması günler alabilir.
    2) Amatör sürücülerin böylesi bir piste yağışlı veya ıslak koşullarda çıkması büyük bir riskten başka birşey değil. Herhangi bir kaza olma riski kuru zemine göre kat ve kat fazladır.

Pistin kuruması günler mi alır? Formula 1 izlemedin galiba hiç :)
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

quote:

Gül gül. Ben Delta almıştım sana. Frau deri döşemeli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gül gül. Ben Delta almıştım sana. Frau deri döşemeli.

Alıntıları Göster
    O ne demek şimdi .

@endum126

• quote:

O ne demek şimdi .

@endum126

Canım Delta çekti demek.
  • quote:

quote:

O ne demek şimdi .

@endum126

Canım Delta çekti demek.

Benimde çekiyor şu ara dönmeyi düşünüyordum ama Chevrolet indirimleri kafamı çok karıştırdı.Trax peşindeyim şu an bulabilirsem Trax alırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

Pistin kuruması günler mi alır? Formula 1 izlemedin galiba hiç :)

O piste çıkacak amatörler F1 pilotu mu? Yağış olduğunda F1'de kazaların ne kadar arttığını bir hatırlatırım...
    Ayrıca F1 pistinin kuruması açısından hiçbir özelliği yok, normal yolun kendi kendine kuruması ne kadar sürerse o kadar olur. Normal yollar da yağış sonrası birkaç günde kurur genelde...

• quote:

quote:

quote:

O ne demek şimdi .

@endum126

Canım Delta çekti demek.

Benimde çekiyor şu ara dönmeyi düşünüyordum ama Chevrolet indirimleri kafamı çok karıştırdı.Trax peşindeyim şu an bulabilirsem Trax alırım .

Almışken Captiva al bari. Batan geminin malları.

• X-GeN X kullanıcısına yanıt
    Degerli arkadasim, intercitypark'in yaptigi aciklamada kar yagisi olacagindan ertelendi diyor. Yani pistin islak olmasi degil, karli olmasini gerekce gostermisler.
    Eger sitesini incelersen pist dereceleri bolumunde islak-kuru dereceleri de var. Yani pistin islak olmasi engel degil.
    Bir diger konu ise İstanbul gibi son derece yagisli bir cografyanin yilin kac pazarinda asfalti kurudur?
    Son sorum, eger İstanbul'da iseniz camdan bakip onunuzdeki cadde veya sokagin kuru olup olmadigi hakkinda bilgi verebilir.misiniz?
    Saatlik hava tahminleri bile yapilabiliyorken bugun icin "meteorolijiden alinan bilgiye gore kar yagisli" degerlendirmesini yapmak kasitli degil ise is bilmezliktir..
    Ama tabi pist onlarin, musterisi olarak bize laf dusmez derseniz o ayri..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ampul_patlatan -- 8 Aralık 2013; 12:55:19 >
  • quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.