Bildirim
8 Ball Pool -BABA KONU (17. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
:) alıcı varmı ki..devamlı alan biri olsa bir sürü 500 milyon yaparım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: canyash
:) alıcı varmı ki..devamlı alan biri olsa bir sürü 500 milyon yaparım..
sahibindende ilan var benim akmasada damlıyor -
Hesabı mı satıyorsun coins mi satıyorsun nasıl yapıyorsun bana özelden yazar mısın kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bana yaz bilgilerini senin yerine oynayım
Facebookta bir sayfa var isterseniz orada satış yapabilirsiniz alıcı çok :) Geçen haftanın TR 1.si o sayfadaydı. -
-
-
ilan var kımı puan ıstıyor kımı yardım ortaya karısık ıste -
hiç bir hile programı kullanmadım
sadece puan lazım olan kısılere yardımcı olduk
bütün puan ları sildi itolusu 600mılyon puan vardı
devam edersen hesabı sılerız dıye uyarı cıktı
300bin puan var hevesım kalmadı bı ara bakıcam olmadı yeni bi hesap açıp tertemiz takılcam
bu ban yiyen ikinci hesap oldu
illa para istıyor bizde enayi değilük gene yeneri 320seviye bir eleman sıfırdan başlıyor
hayde bre meydan okuyan gelsin -
herkese merhaba geçen seneden beri bu oyunu oynuyorum geçen hafta bu foruma rastladım geçen hafta kampaya dan nakit para aldım efsanevi ıstaka aldım 300 bin puan vardı şimdi 4 milyon oldu fazla iddaam yok en fazla 500BİN lik oynuyorum ama oyun bağamlılık yapıyor.hile olayına hiç bulaşmadım bazen iki telefola iki hesaba bağlanıp 50BİN lik oynayıp kaybedip kazanıyorum 15BİN veriyor -
forum da hesap satan olduğunu okudum baktım ama bulamadım sahibinden de vardı 450 tl istiyordu rakam bana biraz fazla geldi kenan35 kardeş senin olayına üzüldüm açıkçası uğraş didin elinden alsınlar benim başıma geldi 400BİN puanım vardı oyuna girmeden rakip kazandı diyordu bütün puanlarımı aldı çok adaletsizlik var oyunda -
kardeşim sakın öyle 450tlye falan alma. içinde 150milyon olan hesaplar 20tl facebookta link verebilirim. -
Teşekkür ederim link atarsan sevinirim forumda satan olursa da ilgilenirim
hocam 120m coinsim var berlinde benim yerime 3-4 el oynayabilir misiniz hesabımı versem ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GelÇukuçuku
hocam 120m coinsim var berlinde benim yerime 3-4 el oynayabilir misiniz hesabımı versem ?
kardes berlın sevmım benım tarzım roma ıstersen orda oynarım 10el 2,5*10desek 25mılyon eder senın derdın yuksek puansa böyle olur dm den gonder gırer oynarım cumartesı pazar özledım bende oyunu malum puan yok sıldı ipneler 2mılyon puanım kaldı fakırlestım
-
Yüz tane bin tane modlu apk buldum hepsi ban yiyor arkadaş nasıl iş anlamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: canyash
Yüz tane bin tane modlu apk buldum hepsi ban yiyor arkadaş nasıl iş anlamadım..
ulen ben hıcbır hıle yapmıyorum bana hergun uyarı cıkıyor buna nedıcen herseferınde gvt son uyarı dıyor bende basıyorm tiktiri -
herseferinde uyarı çıkıyorsa demek ki zarf atıyor çünkü bizi 1 kere uyarıyor ikinciye komple yasaklıyor -
bakamadım hacı 20mılyon coıne ındık soyle cıkaydım 500mılyon ev telası felan yenı kulvarlar var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X