Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
56.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı kandiller sahibinden de coins satışı gördüm bu coins'leri mevcut hesaba mı aktarıyorlar hesap'la birliktemi satıyorlar bilgisi olan varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı kandıller sana 50bın 50bın yenılır oyle verır yada hesabı sıfreyı satar herturlu ban yeme olayında cabası en ıyısı ekle benı bı ara sadece tek sefer 50bın vereyım baska olmaz surekl bende uyarı yıyorum puan satısı yapıyorsun dıye bu arada herhangı bır bedel ıstemez onun yerıne o aldıgın 50bını sankı trılyonmus gıbı koru ogren ama ısın zor soyleyeyım
  • Teşekkürler Kenan arkadaş seni eklerim ama puan için değil 7 efsaneli 11M ciinsim var tabi sana göre fakirim ama yavaş yavaş yükseliyor bilgileri yollarsan sevinirim sen benden kat kat tecrübelisin senden atış tekniklerini öğrenirim

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    Hocam 50binle yapmıyorlar. Oyunun bugu su en az oyuncunun oldugu masada 2 cihazdan aynı anda oyna diyorsunuz %90 eşleşme oluyor o sekilde 5m yada 10mlik masada aktarıyorlar.
  • muzo3434 kullanıcısına yanıt
    nasıl yapıldıgını yazdım assagıda ben sahsen 300m aldım bu sekilde. Güvenilir biri var bu vasıtayla tanıstıgım ihtiyac duyarsanız verebilirim adını size.
  • Kaç TL 300M sahibinden de 40 tl

• ne yaparsanız yapın hepsını basmayın
  • kenan35 kullanıcısına yanıt
    Haklısın Hepsini basmak saçmalık olur %10 ihtimale denk gelirsen uğraş dur sonra

• Gençler konuyu popülere taşıyalım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 23 Haziran 2017; 10:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo3434

Herkese hayırlı kandiller sahibinden de coins satışı gördüm bu coins'leri mevcut hesaba mı aktarıyorlar hesap'la birliktemi satıyorlar bilgisi olan varmı acaba

kenan35 hacımız fiyat listesi yayınlamış.

Test Coins-Ücretsiz 10.000 Coin

5 lira 50.000 Coin

10 lira 150.000 Coin

20 lira 450.000 coin

40 lira 1.200.000 coin

80 lira 3.600.000 coin

Hesap 900 lira.

• quote:

Haklısın Hepsini basmak saçmalık olur %10 ihtimale denk gelirsen uğraş dur sonra

Dikkatli olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GelÇukuçuku

Hocam 50binle yapmıyorlar. Oyunun bugu su en az oyuncunun oldugu masada 2 cihazdan aynı anda oyna diyorsunuz %90 eşleşme oluyor o sekilde 5m yada 10mlik masada aktarıyorlar.

Bu işi ticarete dökelim gençlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Yüz tane bin tane modlu apk buldum hepsi ban yiyor arkadaş nasıl iş anlamadım..

APK yaptırma işine girelim.

• quote:

Tamam kardeş sildik ne kızıyon :) Zaten kendim kastım 250binlik masalarda.

Sakin gençler herkese yetecek kadar Coin var en azından Kenan kardeşimizde var.

• quote:

Kaç TL 300M sahibinden de 40 tl

Taban fiyat belirliyorum her 10 milyon lira -15 lira olsun.

• 50'lik yer 200 lükten daha zor.

• hacım adam 500milyon coinsı 50 tl'ye satıyor sence senden mi alır ordan mı :D
  • quote:

hacım adam 500milyon coinsı 50 tl'ye satıyor sence senden mi alır ordan mı :D

Hmmm bende oradan alırım dediğim fiyata satarım sonra .

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan35

selam bu oyunda bilardonun imparatoru oldum 141 sevıye ıken hıle ıle yenıldım bende puanlarımı hıle ıle gerı almaya calıstım sonuc hesabım sılındı suan yenıden basladım kı 3 aylık yenı dedıgım ve 116 sevıyede bılardonun ımparatoru olmama 4 tık felan kaldı sonuc hıle ıle ugrasmıyorum bu oyunda kazanılcak her haltı kazandım sayılır suan cılgın bır puanım var tarzım 2,500.000 lık oynamak ve yardımcı olurum ben bu oyunun hastasıyım 2 senedır felan oynuyorum ben boyle bı sey gormedım sıze tavsıyem puanla ıstaka almayın puanlı ıstakalar bı halta yaramaz ısterse galaksı ıstakası olsun dolarla olan koleksıyon ıstakası alın sorunuz varsa mutlaka donerım vesselam

Efsane.

• Beyler coins satışı konusunda her türlü desteği resimdeki numaradan alabilirsiniz. Satışlarımız tamamen güvenilirdir, banlanma, hesap uyarısı gibi hiçbir sıkıntı olmaz. Detaylı bilgi içib facebook 8 Ball Pool Coins Satış sayfasından iletişime geçebilirsiniz...

Not: Efsane istekalı hesaplarımız mevcuttur!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8BallPool -- 5 Kasım 2017; 4:25:37 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.