Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
56.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumu biraz şenlendirelim kimse yazmıyor..eminim oynayan binlerce insan vardır
  • burdayiz meydan okumaya variz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit para icin 500 1 milyon yada 250 istakasiz oyna kendi seviyende haftanin birincisi ol fazla oynama sen birinci olursan muthis usd veriyor onu iyi takip et ben mesela kendi seviyemde birin ci felan oldum usd geldi ilk isim koleksiyon istakasi almak oldu zamani fazla birde ne kadar istaka alirsan yenilsende sana puan iadesi yapıyor istakalari ful toplayinca artik yenilsende kazaniuorsan misal suan ben 2.5 milyonda takılıyorum 375 cepte yenilsende

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    Haftanın birincisi olmak için nerde oynuyorum arkadaşım biraz daha açık anlatır mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Haftanın birincisi olmak için nerde oynuyorum arkadaşım biraz daha açık anlatır mısın

sen oldugun yerde oyna sadece takıp ettıgın yer kendı kazancın olsuncaps atcam az sonra orayı takıp etcen bak sol ust kosede benım lıgım yazıyor sagda kazancın solda kacıncı oldugun yazıyor ornek benım bu haftakı durumum baktın kendı lıgınde bırıncısın 100usd verıyor en kotu 3 uncu olursun oda ıyıdır yalnız ılk uce gırdınmı daha fazla oynama sevıyen yukselı bu dedıgım usd kazanana kadar daha sonra gereklı ıstakayı kazanınca yapıstır dal

8 Ball Pool -BABA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan35 -- 27 Eylül 2016; 11:45:36 >

birinci ikinci olmak için oynadığın oyunları kazanmak mı gerekiyor..yoksa belli bir salonda oynamak mı gerekiyor..kazandığımız xp ler mi bunu belirliyor anlamadım..ben nakit kazanmak için yeni yöntem buldum..vpn değiştiren program kurdum programı açıp abd almanya filan farklı ülkelerden giriyorum.uygulama yükle veya video izle nakit kazan yeri var ordan kazanıyorum
  • Vay bee millet coşmuş 2 aydır ayağım alçıda o yüzden evde sıkıntıdan fena sardım fakat daha 16.leveldayim hile hurdaya ne bulaştım nede biliyorum..fakat bir türlü para biriktiremiyorum mesela dün akşam 25.000 biriktirdim biraz para görünce 10 binlik 3 binlik oynayım dedim şu an 35 param var :) daha çok turnuvalara sarmaya çalışıyorum katla para veriyor diye ama onuda nadir kazanıyorum..bitireceğim bilmesem 5 TL ye 35 bin coins alacam ama oda boşa gidecek biliyorum

Varmı bi tüyo neyim verebilecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir de ıstaka almak için mağazaya girip koleksiyon kısmına gelip sürpriz kutu alıyorsun en sondaki 3 özellikli efsanevi kutuyu alıyorum alacağın ıstakayi seçiyorsun ıstaka üstündeki parçalar açılıyor her seferinde..seçtiğim ıstakayi değil de kafasına göre ıstaka seçip parça acıyor O ıstakadan bir tane bundan bir tane seçtiğim ıstaka açılmıyor ona uyuz oluyorum

• :) hastalık resmen...telefonun rootlu olsa beyaz topun yön çizgileri var ya onları uzatabilirsin
  • VALLA BEN HILE YE IHTIYAC DUYMUYOR ZATEN HERSEYE SAHIBIM UST YORUMDAKI KARDES PM DEN BANA ULAS PAUN VEREYIM YARDIMCI OLURUM
    SANA GELINCE HARDES AYNEN KUTULARI BIRIKTIRIRSIN EN SON SANA MEDUSA ISTAKASI VERCEK GENE KUTU BIRIKTIRCEN BI USTU DERKEN BOYLE GIDIYOR TABIKI OYNADIGIN PUANA GORE KAZANCIN COK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Vay bee millet coşmuş 2 aydır ayağım alçıda o yüzden evde sıkıntıdan fena sardım fakat daha 16.leveldayim hile hurdaya ne bulaştım nede biliyorum..fakat bir türlü para biriktiremiyorum mesela dün akşam 25.000 biriktirdim biraz para görünce 10 binlik 3 binlik oynayım dedim şu an 35 param var :) daha çok turnuvalara sarmaya çalışıyorum katla para veriyor diye ama onuda nadir kazanıyorum..bitireceğim bilmesem 5 TL ye 35 bin coins alacam ama oda boşa gidecek biliyorum

Varmı bi tüyo neyim verebilecek

İlk atışta topu en üst ve en ucu çek.

Sonra en uçtaki topun arkasında ki ve dıştakı topa doğru nişan al.

Garanti iki top girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

arkadaşlar forumu biraz şenlendirelim kimse yazmıyor..eminim oynayan binlerce insan vardır

Yüzbinlerce vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan35

VALLA BEN HILE YE IHTIYAC DUYMUYOR ZATEN HERSEYE SAHIBIM UST YORUMDAKI KARDES PM DEN BANA ULAS PAUN VEREYIM YARDIMCI OLURUM
    SANA GELINCE HARDES AYNEN KUTULARI BIRIKTIRIRSIN EN SON SANA MEDUSA ISTAKASI VERCEK GENE KUTU BIRIKTIRCEN BI USTU DERKEN BOYLE GIDIYOR TABIKI OYNADIGIN PUANA GORE KAZANCIN COK

Oyunu indiriyim hele

Istaka tercihlerin nedir hocam ?

• ıstaka tercıh olarak usd ıle satılan koleksıyon ıstakaları
  • bilgisi olan arkadaşlar sorulara cevap verebilir mi
  • Hile Android windows iOS hepsinde oluyor..sana PM attım arkadaşım

• canyash kullanıcısına yanıt
    burdayız sorusu olan varsa yardımcı olalım id 128-433-500-3 ekleyin

benımde bılmedıgım bı sorum var tek sadece meydan okuma arkadaslarda lımıt var 100bın bunu ornek 1 mılyon olarak yada 10mılyon nasıl yapıcaz
  • Bir aralar bende oynuyordum. 18 levelken 105 level adami yenmistim. Guzel oyun ama sariyor baya...

Öyle bir hile hiç duymadım ve görmedim..ben youtube dan hile videolarını indirip uygulamaya çalışıyorum ama öyle bir hile hiç görmedim en fazla 50 bin olarak oynuyorsun arkadaşlarla..

Nakit para kazanma yolları nasıl oluyor veya veya arkadaşa nakit para gönderilmiyor dimi..

• canyash kullanıcısına yanıt
    başkasına para yollayamassın sadece arkadasına davet atarsın orda bılerek yenılırsen baska
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.