Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
56.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    269 verme hocam çok pahalı yılbaşında indirim oluyor o zaman al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin oluyor mu daha çok var yılbaşına..normalde 1 tl vermem de dediğim gibi o parayı kendime harcamak istemiyorum böyle boş işlerde kullanırım..467 tl yattı promosyon..uygulama satın alırım böyle harcarım yani..bu geldi aklıma..

• Kenan hocam sağolsun nakit konusunda yardımcı oluyor fırsatı oldukça..yalnız kılavuz olmayan oyunda hile dönüyor gibi adamlar cukkadan atıyor yada ben oynayamıyorum bilemiyorum..

Bir önceki haftalık yarışmada 1. Oldum 50.000 aldım ve skorum 4.20 m idi..lig atladım haftalık 75 para veriyor fakat adamlar daha hafta başında 80 m yaptılar bi daha haftalık lig zor kazanırım..

Ve anlamadığım bir arkadaş daha sormuş mesela ben 700 maç yaptım 10 m para almışım toplam adam 150 maç yapmış profesyonel olmuş 500 600 m para kazanmış en üst istakalar ı var nasıl oluyor bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile durumları var onları daha çözemedim öyle yapıyorlar ya da alışveriş yapıyor o zaman puan veriyor nakit para da veriyor o paralarla ıstaka alıyor..mesela ben şimdi 1100 nakit para almak istiyorum yeni hesap açıp..1. Levelde olup 39 bin VIP puan veriyor o zaman altın veya zümrüt oluyorsun bir de istediğin ıstakayı alıyorsun o nakit parayla o zaman işler değişiyor..millet her türlü hile yapıyor ama ban yemiyor onu anlamıyorum

• Yarım saatte 5m bıraktım masada 10 binim kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.59saniye.com/silah-ile-bilardo-oynamak/

sımdı gencler cok hırs yapmayın adaletsız eslestırme ve hıle yuzunden sıfır cekersınız adam senı yenemesede oyunu kıtlıyor kendı topunun arkasına saklanıyor hıcde bısey yapamıyorsunuz oyuzden ful basmak sakat ben en az 3 kere felan 50mılyon hepsı 30 mılyon hepsı ve 25mıl hepsı oynayıp sıfırladım benle oynayan adamlar manyak sevıyedekılerdı en ayar oldugum sey baglantı kopması zaman doldu muhabbetıydı allahtan ıstakamın 8 sanıye ılave zamanı var bazen oda kurtarmıyor cunku yuksek sevıye ornek 2,5mılyonluk oyunda fınıshım cok hızlı olur fazla zaman vermez ancak kalıte ıstaka baska
    neyse sıfırı cekmek puan ların kıymetını arttırır ona gore oynarsınız suan bı arkadasın sıfresını aldım ona oynuyorum kendım oflınem takı onu 20 mılyon yapınca vercem gerı sıfresını bol sans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan35 -- 14 Ekim 2016; 12:34:43 >

• Arkadaşlar 3 tane 52 tl lik nakit para aldım bütün güçlü ıstakaları aldım sayılır seviye 13 oldum VIP kulüpte altın oldum 700 bin küsür para kazandım 50 den fazla döndür kazan ve kazı kazan kazandım en fazla 5000 verdi tam şerefsiz bunlar hep 75 veya 100 geliyor döndür kazanda..kazı kazanda gene çoğu boş çıkıyor hatta döndür kazan 2.99 tl ye döndürme satın aldım 7000 verdi..ilk ligde birinciye nakit vermiyor altın para veriyor 3500..şu an açık ara birinciyim.sonuç olarak hastalık derecesinde oynadığım oyunda hep hayalini kurduğum ne varsa yaptım gibi hem de hile yapmadan parasını bastım aldım bu zevkin tarifi yok

Hatta yıllardır kullandığım facebook hesabım ban yemişti önceden..sırf sağlam hesap olsun diye eski facebook hesabımı silip yeni facebook hesabı açıp onunla giriş yaptım..ama hiç düşünmeden çat çat diye basıp kafana göre satın alım yapmanın zevki gibisi yok..öbür oynadığım hesap 90 levelde duruyor onun sahte facebook hesabını silerim o da kendiliğinden silinir gider. umarım miniclip banlamaz o kadar para kazandırdıkHile yapmadan zevki çıkmıyor yaptığım tek hile de yön çizgilerini uzatıyorum birde bütün odalarda yön çizgileri açık..yine ban yersem artık oynamam zaten

• canyash kullanıcısına yanıt
    Bi hesap daha aç hocam onada ne olur ne olmaz diye 500.000 koy derim başka bir telefondan ve internetten yap.

• Yenildiğim adamı baltayla öldüresim geliyor bazenleri.

• Ya telefondan mı yoksa kasıtlı mı oluyor anlamadım en kritik anda hat kopuyor bir daha bağlanmıyor ve oyunu kaybediyorsun..500 bin oynuyorum tam Kazancam 2 kere kaybettim öyle..turnuva oynuyorum en kritik anda gidiyor tam küfürlük oyun

• canyash kullanıcısına yanıt
    Kasıtlı oluyor hocam bi kere adam topa vuramadı ben bi vuruşta 3 top soktum anında hat gitti ... oyunu kazandı yazdı.

Burayı da ana konu yapmayı düşünüyorum belki hesapları satarız

• sen ana konuyu baba konuyu bırak da sayfaya önce sahip çık bir iki kelime yaz senden çok benim yazım var sayfada nasıl adminsin sen.bin tane soruma da cevap gelmedi... kenan kardeş yardımcı oldu sağolsun sen kime ne yardım ettin burda açıkla..bir cümle yazıp 3 gün sonra uğruyorsun ve sayfa bomboş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Kasıtlı oluyor hocam bi kere adam topa vuramadı ben bi vuruşta 3 top soktum anında hat gitti ... oyunu kazandı yazdı.

vallamı sataram köyü ha hec farket mez 150mılyon coin 130sevıye alan olursa parca parca yada komple teklıf acık:)

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

sen ana konuyu baba konuyu bırak da sayfaya önce sahip çık bir iki kelime yaz senden çok benim yazım var sayfada nasıl adminsin sen.bin tane soruma da cevap gelmedi... kenan kardeş yardımcı oldu sağolsun sen kime ne yardım ettin burda açıkla..bir cümle yazıp 3 gün sonra uğruyorsun ve sayfa bomboş..

Baba konumuz hayırlı olsun.(İlk sayfaya gelince çıkıyor sanırım.)

kenan35 onursal üye

Umarım parasını kaybeden sinirli üyeler soluğu burada almaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canyash

sen ana konuyu baba konuyu bırak da sayfaya önce sahip çık bir iki kelime yaz senden çok benim yazım var sayfada nasıl adminsin sen.bin tane soruma da cevap gelmedi... kenan kardeş yardımcı oldu sağolsun sen kime ne yardım ettin burda açıkla..bir cümle yazıp 3 gün sonra uğruyorsun ve sayfa bomboş..

Baba konumuz hayırlı olsun.(İlk sayfaya gelince çıkıyor sanırım.)

kenan35 onursal üye

Umarım parasını kaybeden sinirli üyeler soluğu burada almaz

eywallah övgülere layık olcama hile yapmıcama 8topun üstüne emin ederim jng90 ve cayash sınırsız puan alabılırler benden musaıt oldukca buda benden jest olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan35 -- 18 Ekim 2016; 16:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan35

quote:

vallamı sataram köyü ha hec farket mez 150mılyon coin 130sevıye alan olursa parca parca yada komple teklıf acık:)

Almaya kalksa oyun aynı parayı 1 milyara verir ben derim 600 lira sen de 700 lira

• quote:

quote:

quote:

Almaya kalksa oyun aynı parayı 1 milyara verir ben derim 600 lira sen de 700 lira

bu arada oyun en yüksek coin 1,5 mılyon 270tl felan satıyor herseferınde bu sekıl satın alsam 27600tl yapıyor ıcerden alsam bız saglam bı ındırım yaparık magdur etmeyız vatandası

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar parada pulda gözüm yok hırs yaptım en yukarı çıkmak istiyorumkara elmas ve son level..300 lerde adam gördüm de 400 ve üstü hiç görmedim..son level 999 muş

• Arkadaşlar şu an 2 günlük turnuva var 7bin ile giriş yapıyorsun 250 bin veriyor iki final var..üstüste 4 kere kazandım 5. De siyah topu soktum elendim..VIP puan veriyor ya yüzük kazanınca onda benim gözüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada oyun en yüksek coin 1,5 mılyon 270tl felan satıyor herseferınde bu sekıl satın alsam 27600tl yapıyor ıcerden alsam bız saglam bı ındırım yaparık magdur etmeyız vatandası

Bu işi ticarete dökebiliriz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.