Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
56.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gündüz işteyım meydan okuma davetı ıcın gerı donemem ama aksam 8den sonra gerı donme ıhtımalım cok yuksektır musaıt ısem syg
  •  8 Ball Pool -BABA KONU

arkadaşlar nakit parayla efsane ıstaka alıp açıyorum resimdeki gibi almış olduğum ıstakayı tekrar açıyor neden oluyor bu..kapalı olan ıstaka açılmıyor açık olan ıstakadan parça açılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

8 Ball Pool -BABA KONU

arkadaşlar nakit parayla efsane ıstaka alıp açıyorum resimdeki gibi almış olduğum ıstakayı tekrar açıyor neden oluyor bu..kapalı olan ıstaka açılmıyor açık olan ıstakadan parça açılıyor..

ISTAKAN GÜÇLENİYOR GERİ ÖDEMESİ YÜKSELİYOR ILK YUZDE 5 DAHA FAZLA PARCALARLA YUKARIYA YENILDEKCE VERIYOR YA ARTIYOR GUCU

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
     8 Ball Pool -BABA KONU
     8 Ball Pool -BABA KONU

Ya şu lig olayında adam 100M XP civarıydı.seviyesi de 30 larda 40 larda filandı sanırım..adam şimdi 2B civarına çıkmış ama seviye artmıyor bu işi anlamadım..ben 15 milyon oynuyorum kazanıyorum hemen bir seviye yukarı çıkıyorum ama aldığım XP puanı nerelerde..hem ben güya zümrüt olduğum halde..XP puan çok fazla alıp seviye sabit kalamaz mı bu çocuk bunun yolunu bulmuş sanırım..yüz milyon param var 2.5 milyonla 15 milyon arası oynuyorum çocuğu seviye olarak solladım ama XP puan olarak adam uçtu..25 milyon oynayacaktım siyah topu bant atışı yaparak sokacaksın diyor böyle bir kural var bende uyuz oldum kenan kardeş sen olmamışsındır..

• Haci asmisin kendini sen puan lig olayi o hafta zorluysa gitme ileri arkadasin sifresine oynuyordum gecen hafta gecmem imkansiz gibiydi simdi 10milyona manyakcana geciyirum bant olayiba gelince malesef hard seviye devreye giriyor orda biraz beyin yakmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim öbür hesap öyle duruyor bunu yeni açtım para da harcadım ama sıfırladım sonra tekrar gaza bastım şu an 111 milyon param var..ama şu yeni ıstakaları bir türlü açmıyor açılmış olanlara güç veriyor..25 milyon nasıl oluyor bant atışı ile filan diyor..bir de mesela 15 milyon oynamak istiyorum seçiyorum dönüyor dönüyor birini arıyor biraz fazla dönüp birini bulamayınca alt oyuna atıyor yani 10 milyona..girdiğim oyun odasında birini bulamayınca alt oyun odasına atıyor bu hiç olmuyordu..birde oyun oynarken top banta vuruyor ona rağmen karşı taraf elle oynuyor bu da saçma

• Arkadaşlar 25 milyon oynadım 2 el ikisini de kazandım çok zevkli tavsiye ederim

Delik seçmek yok istediğin deliğe topları at ama siyah topu bant atışıyla sokmak zorundasın direk vurup sokmak yok..168 milyon param oldu seviye 78..durma ilerle..

• quote:

Arkadaşlar 25 milyon oynadım 2 el ikisini de kazandım çok zevkli tavsiye ederim

Delik seçmek yok istediğin deliğe topları at ama siyah topu bant atışıyla sokmak zorundasın direk vurup sokmak yok..168 milyon param oldu seviye 78..durma ilerle..

günaydın id ne ekle bakem bırde bu yuksek puanlı meydan okuma keske olsa bı cozemedım yanı ornek sana 25mılyonluk meydan okuma atıcam nasıl encok 50bın var kesmıyor

• (Kenan hocam sayesinde) haftalık birinci oldum ve 100 nakit para verdiler bende kullanacak bi yer bulamadım iki efsane iki de epik kutu actirdim hiçbir istakalar tam açılmadı (daha önce bir kaç parça attıklarım vardı) toplamda 8 bin coins verdi 5 tane kazı kazan 5 tane de döndür kazan çıktı onlardan bişey çıkmadı haliyle .. şu an 18 param kaldı bekletecem seviye ile biriktirip epik kutu açmayı düşünüyorum...benim de 1.1 milyonum var :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenan kardeşim eklerim en kısa zamanda..nasıl 100 nakit para kazandın birinci olmak çok zor adam seviyesi benden düşük benim 10 katım XP puanı var..ben 25 milyon oynuyorum birinci olamadım ikinci oldum 15 nakit para verdi..ıstaka alırken hiç açmıyor hep eski ıstakaya güç veriyor şerefsiz..döndür kazan ve kazı kazan gene tam bir şerefsiz..belki yüzlerce kazandım ikisinden döndür kazan en fazla 5 bin mi ne verdi hep yüz ve 250 geliyor kazı kazan 100k geldi 2 kere mi ne yüz bin oluyor galiba ama ondan sonra da üst üste boş geliyor

• Arkadasa oynadim sifresi bende 150 kayme aldi guzel iste ka aldim bolda parca

• canyash kullanıcısına yanıt
    Hocam bende anlamadım inan 2.2 m ile kazandım haftalık yarışmayı kimse oynamadı şaşırdım ikinci adam 1.6 m yapmıştı..bu haftaki başlayalı 24 saat olmadı adam 200 m yaptı bile dediginiz gibi zor biraz bidaha da öyle grup denk gelmez heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az önce oynarken biri denk geldi Koreli sanırım adamın seviye 173..profil resmine yazmış 1.5M şu fiyat 2.5M şu fiyat altına da what'sapp numarası koymuş satıyor. Satmak isteyenlere duyrulur

Kenan kardeşim seni ekledim ama oyun oynamak için programı güncelle diyor bendeki 3.6.2 versiyon..bir kaç tanesi hariç bütün odaların kılavuz çizgisi açık ondan bunu yüklüyorum

• quote:

Kenan kardeşim seni ekledim ama oyun oynamak için programı güncelle diyor bendeki 3.6.2 versiyon..bir kaç tanesi hariç bütün odaların kılavuz çizgisi açık ondan bunu yüklüyorum

O PROGRAM GÜNCELLEMESİ COK GICIK BANADA OLDU PROGRAMDA GUNCEL DELI ETTI 1 HAFTA MEYDAN OKUMA YAPAMADIM AMA OYNAYABILDIM
  • quote:

Arkadaşlar az önce oynarken biri denk geldi Koreli sanırım adamın seviye 173..profil resmine yazmış 1.5M şu fiyat 2.5M şu fiyat altına da what'sapp numarası koymuş satıyor. Satmak isteyenlere duyrulur

Konuyu Popülere taşımayı düşünüyorum.

Olay bu
  • quote:

8 Ball Pool -BABA KONU

Olay bu

aferin yakışır işte bu çakallar oyun kitlemese tokatlamıycamız cok zor işte bu

Aynen 25 milyonda bütün toplar bitti benim bir top birde siyah kaldı atış bana geçti baktım oyundan attı o kazandı..

Benim telefon meizu..hat kopmaları yaşanıyor bazı kere ama çoğunda da bu şerefsizler bir oyun yapıyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.