Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
56.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen kardeş biz de öyle takılıyoruz işte..genelde pek kimsenin takmadığı VIP olayına taktım ben..şu an zümrüt oldum elmas ve kara elmas seviyeleri kaldı ama zümrütten elmasa geçmek için 125 bin mi ne VIP şuan istiyor yuh yani..bir seviye atlayınca 72 VIP puan veriyor bu hesapla 300-500 seviye atlamam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan35 oyunda baya yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Oyunda chat olmadığı için yazamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nike35

kenan35 oyunda baya yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Oyunda chat olmadığı için yazamadim.

Yenilenlerin tek garantisidir O,
    Hileci 8 topun tek yiğididir O...

Göründügu gibi olan
    Coinleri hilesiz alan

gönülleri kazanan oooo
    Kenan Hocan

• Siyah topa kılavuzsuz öyle bir yön veriyor ki takdir edilesi =)
  •  8 Ball Pool -BABA KONU
  • kenan35 kullanıcısına yanıt
    kenan kardeşim performans düşüklüğü mü var yavaş gidiyorsun
  • Son siyah top kaldı banttan seçtiğim deliğe soktum karşı taraf kazandı arkadaş ne hile yapıyor şerefsizler öyle bir imkanım olsa ben kaybetmem ki

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

8 Ball Pool -BABA KONU

Gürkan Hocam o Osmanlı Tuğrasını nereden bulurum ? :)

• ben internetten indirip facebook profil resmim yaptım..yazıp görsellere tıkla google da çıkar karşına
  • Biz fakiriz senin gibi milyar yok 100nilyonum car 25lik lerde bakıyorum ful hile bende 2.5 milyon hedefsiz oynicam arada 5 milyon cunku catara patara vuruyor oylesine mantiksizca oynayip kaciyor beni yenersen namlusuz istaka hodri meydan roma colesiumdayim her daim

• Doğru diyorsun kenan kardeş ama nedense yön çizgileri olmayınca hiç keyif vermiyor oyun oynayıp kazanmışliğim var 2.5 milyon filan..25 milyon oynuyorum bu hafta belki birinci olurum şu an ilk 3 deyim

• quote:

Doğru diyorsun kenan kardeş ama nedense yön çizgileri olmayınca hiç keyif vermiyor oyun oynayıp kazanmışliğim var 2.5 milyon filan..25 milyon oynuyorum bu hafta belki birinci olurum şu an ilk 3 deyim

yalnız bu bir gerçek adi oyun bağımlılık yapıyor
  • Oyun iyice sıkıcı olmaya başladı bir amaç olmayınca sarmıyor..1 milyar 600 700 800 milyon param var o ara geziyorum çoğu zamanda yeniliyorum artık konsantre yok 2 milyar olsa ne olacak 100 milyar olsa ne olacak..ligde birinci olup nakit para kazanmak lazım ama millet uçup gidiyor ne oynuyor bunlar bende 25 milyar oynuyorum bazı kere 5 kere üstüste kazanıyorum bazen kaybediyorum 24 saat devamlı oynasam onların aldığı puanları alamıyorum

• quote:

Oyun iyice sıkıcı olmaya başladı bir amaç olmayınca sarmıyor..1 milyar 600 700 800 milyon param var o ara geziyorum çoğu zamanda yeniliyorum artık konsantre yok 2 milyar olsa ne olacak 100 milyar olsa ne olacak..ligde birinci olup nakit para kazanmak lazım ama millet uçup gidiyor ne oynuyor bunlar bende 25 milyar oynuyorum bazı kere 5 kere üstüste kazanıyorum bazen kaybediyorum 24 saat devamlı oynasam onların aldığı puanları alamıyorum

gel artık zevk alma oyununa bırak puan işlerini 2,5milyon namlusuz değişik bi haz diğeri ördek kanadı yok vuruyorsun gibi bu başka

aynen artık alt ligleri oynıycam zaten yüzükleri açayım da vip puan kazanayım ama 100 bin puan gerek ki elmasa geçeyim bu ne be..bant atışlarına çalışmam lazım
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Hocam Offline olarak 25'likte iki kişilik olanı seçip sadece beyazla veya bir top çıkarıp bant çalışabolirsin.

Oyunu indireceğim birazdan Online olanınız haber versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Oyunu indireceğim birazdan Online olanınız haber versin.

akşama at davet söz yenilcem 500bin yetermi :)
    Hacım saat 15.00-17.00 arası oynuyor musun ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.