Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
56.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu nerden buldunuz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkusha

Selam arkadaslar birsey soracagim.

Yeni basladim sayilir. 3M falan coin, 40 param var. Hic istaka almadim, ama artik ihtiyacim var. 4 kerede acilan şu efsanevi istakalardan 1 parcasi acilmis olani tamamlamak icin 3lu bi efsanevi kutu paketi alsam ise yarar mi? Yoksa rastgele mi aciyo efsaneleri? Yani coin'le duzgun isteka alinamiyo bu levelda ve yuksek sarj ucretleri istiyo...

aleykumselam arkadasım hos geldin sen hıc bırsey alma ne yap ne et konuyu bastan ıtıbarek oku detayı yasayanlar napmıs gör ısın özetıde haftanın bırıncısı olayına gır bırsey alma suan bırıncılıge odaklan ordan sana yuksek usd gelsın oyle al yada cash
  • Google'da aratma yapmistim, efsanevi kutu falan diye, meğer bizim dorumda da açilmis konusu.

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    Ama boyle de cok can sıkıcı, benden iyi olmayan adamlara sirf istaka farkindan yeniliyorum bazen... Bari simdilik idare edecek bi kaliteli istaka aliyim..

• quote:

Ama boyle de cok can sıkıcı, benden iyi olmayan adamlara sirf istaka farkindan yeniliyorum bazen... Bari simdilik idare edecek bi kaliteli istaka aliyim..

valla öyle hileleri gördümkü benım ıstakamı alıp oynadı topu delıge attı yok artık dedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan35

quote:

valla öyle hileleri gördümkü benım ıstakamı alıp oynadı topu delıge attı yok artık dedım

Hahahah :D:D

Kardeşim ne demek istedin hiçbirşey anlamadım kim ne yaptı sana ondanda haberim yok,bana istek felan gelmedi gelmesinde bir zahmet artık, atar yapma yeri değil burası, iyi oyunlar.

• spooker42 kullanıcısına yanıt
    Ben seni ekleyim dedim id numaranı yazınca level bilmem ne diye bir isim çıktı seviye de 1 hiç maç yapmamış filan kıllandım açıkçası eklemedim.

•  8 Ball Pool -BABA KONU 8 Ball Pool -BABA KONU 8 Ball Pool -BABA KONU 8 Ball Pool -BABA KONU

Arkadaşlar ilk defa seviyesi 400 ve üzeri olan gördüm..seviye 999 son ana en çok 300 lerde görmüştüm.

Biri de ilk maçı seviye 1 ama 25 milyon oynuyor ve ıstaka efsane ıstaka..ya büyük hilesi var ya da yüklü miktar para yatırdı oyuna..ama ilk maçında yendim

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Ben seni ekleyim dedim id numaranı yazınca level bilmem ne diye bir isim çıktı seviye de 1 hiç maç yapmamış filan kıllandım açıkçası eklemedim.

Kardeşim o ID numarasından ben kimseyi ekleyemiyorum benim seviyem 32, muhtemelen arkadaş olarak eklemek için belli bir yakınlık mı olması gerekiyor acaba ?
  • canyash kullanıcısına yanıt
    para kazandiran arkadaslara tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 4 Aralık 2016; 23:00:51 >
  • No one else umarim isini gorur

• Sen bi harca kaybedince burdayiz biz

• benim anlamadigim bir olay var.

o kadar jakartada mac yaptim. ama galibiyetleri hic hesaplamadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

benim anlamadigim bir olay var.

o kadar jakartada mac yaptim. ama galibiyetleri hic hesaplamadi.

AMACIN HAFTALIK BIRINCIIKSE AYNI KISI ICIN SAYMAZ
  • yok sadece yüzük icindi.

Hocam bi sorum olacak. Hile hurda yok. Efsanevi istaka nasıl alabilirim. Mesela efsanevi istekalardan olan ejderha istekasının bir parçasını açtım. Lakin diğer parçalarını açmak istediğimde başka bir istekanınkini açıyor ve param boşa gitmiş oluyor. Şimdi o ejderha istekasının üç parçası kaldı onları nasıl açabilirim yardımcı olur musun ?

• Bilardoda kaptan ;) B kullanıcısına yanıt
    Ona yapacak bişey yok..satın alıp açtıkça o kafasına göre açıyor ya yeni açıyor ya da eskileri tekrar açıp güç veriyor..bol bol yeni satın alıp açman lazım illa onu açar..benim baş melek ıstakası kaldı onu açmıyor bir türlü devamlı açık olanları açıyor

• Anladım be çok saçma yaa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazandırabilecek olan yardım etmek isteyen varmı arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.