Şimdi Ara

8 Ball Pool -BABA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
8
Favori
56.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook hesabımı da kapatmıştım çok oldu sırf bu oyun için yeni açtım hesabı hiç kullanmıyorum oyundan komple silsin o da yakında olur facebook hesabını da kapatırım sadece twitter var onda da haber okuyorum başka da bişey yok..batak oyunu var onu oynuyorum en güzeli o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı diğer hesaba aktar mi diyeceksin onu da anlıyor zaten 50 bin 50 bin olacak iş değil tek seferde 500 milyon aktarma var mı..arkadaşa coin gönder diyor ondan tek seferde kaç gönderiyor ve nasıl gönderiyor acaba..

• Beyler bu haftalık quest de kazı kazan al diyor, onu bedavaya nasıl denk getiririm,kutu vardı bir tane çıkmadı ondan
  • Arkadaşlar hesabı kalıcı olarak kapattık dedi hileli olarak kullandığın için bende sen bilirsin baba eyvallah dedim..

Yeni açtığım facebook hesabını da sildim 186 seviyede oyun gitti..şimdi de telefona güncelleme gelmiş telefonu da komple silip temiz kurulum yapalım herşey silinsin yeni şeyler gelsin yeni şeyler iyidir..

Tekrar sıfırdan oyuna başlamak istemiyorum çünkü hilesiz beni sarmıyor hileli de o anlıyor ve bu imkansız aşk burada bitiyor..

2 buçuk milyar coins boşuna yandı o kötü oldu büyük paralar oynasa birine aktarırdık..50 bin sarmıyor..

Elveda arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Arkadaşlar hesabı kalıcı olarak kapattık dedi hileli olarak kullandığın için bende sen bilirsin baba eyvallah dedim..

Yeni açtığım facebook hesabını da sildim 186 seviyede oyun gitti..şimdi de telefona güncelleme gelmiş telefonu da komple silip temiz kurulum yapalım herşey silinsin yeni şeyler gelsin yeni şeyler iyidir..

Tekrar sıfırdan oyuna başlamak istemiyorum çünkü hilesiz beni sarmıyor hileli de o anlıyor ve bu imkansız aşk burada bitiyor..

2 buçuk milyar coins boşuna yandı o kötü oldu büyük paralar oynasa birine aktarırdık..50 bin sarmıyor..

Elveda arkadaşlar..

ulen şu hile hurdayı bırak madın gitti be elveda yolun acık olsun puan lazımsa sınırsız vereyım sana hacı bırgun gerı gelırsen

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    😊eyvallah kardeşim..ya başlarda hilesiz oynuyordum sıkıntı yoktu sonra hilesini öğrendim ona alıştım..abi üst oyunlarda da hiç çizgi kılavuzu yok tamam ben hile yapmadım diyelim karşıdaki yapıyor çok rahat yeniyor

Neyse şimdilik düşünmüyorum sonradan bir açığını bulursam bakarız artık teşekkür ederim herşey için tecrübelerimi paylaşırım yine burda

• Oyuna yeni başladım Hızlı gelişme taktiği var mı acaba, yüksek paralı oyunlardan da çekiniyorum 12 dolarım var sizce isteka alayım mı yoksa daha çok mı biriktireyim. Yoksa jeton ile mı isteka alayım.

Evet an itibari ile higher lowere girdim 2 dolar yazıyordu 8 dolar aldı ayrıca 2 geldi yüksek dedim 1 çıktı baya saçmalık da benim 6 dolar nereye gitti acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cukerinho -- 24 Aralık 2016; 20:32:35 >
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Sizin maşallah coins epey bol, ne kadar var hocam, tebrik ederim bu arada,

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan35

quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Arkadaşlar hesabı kalıcı olarak kapattık dedi hileli olarak kullandığın için bende sen bilirsin baba eyvallah dedim..

Elveda arkadaşlar..

ulen şu hile hurdayı bırak madın gitti be elveda yolun acık olsun puan lazımsa sınırsız vereyım sana hacı bırgun gerı gelırsen

Merhabalar, hilesi var mı bu oyunun hocam varsa bi el atsanız da çakma hesapla biraz birikim yapıp diğer hesaba alayım,

Başmelek istekasını açmak için 60 küsür efsane kutu açtım maalesef açılmıyor yahu

8 Ball Pool -BABA KONU 8 Ball Pool -BABA KONU 8 Ball Pool -BABA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 27 Aralık 2016; 19:49:19 >

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    canyash kullanıcısına yanıt
    spooker42 kullanıcısına yanıt
    Cukerinho C kullanıcısına yanıt
    ben öyle değilde satın alma yaparak hallediyorum hocam :)

Şimdi ekranda gördüğünüz üzere 270 TL lik ürünü satın alıyorum sonra işlemin iptali için Google'a mail atıyorum para karta iade geliyor ama bilardo parası hesapta kalıyor, bende şimdi başmelek istekasını açmaya çalışıyorum ama olmuyor bir türlü :) tabi bu satın alım yapıp iptal işlemini öyle her zaman yapmayın yoksa iptal talebi reddediliyor tecrübe edindim :) onu da şöyle aşarız farkı bir google hesabından satın alma yapıp tekrar iptal talebi gönderebiliriz :) 8 Ball Pool -BABA KONU

@spooker42 @Cukerinho @canyash @kenan35

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ilginç bir yol bulmuşsunuz, tebrik ederim :) Miniclip gibiyim firma bu açığı nası verdi hayret doğrusu, yüzde yüz çalışıyor mu yöntem iptal etmezlerse kalırız 270lira ile

Aynen kardeşim bu yöntem her daim çalışıyor mu..benim hesap gitti bende oyunu kaldırdım oynamıyorum artık

• rica ederim :) hocam bu tüm satın alımlarda oluyor Dream Leauge 2016 da da yaptım para geri geliyor satın aldığın hesapta kalıyor :)

yukarıda dediğim ayrıntıya dikkat edin daha bugün yaptım hocam 270 lira geri geldi ondan sonra harcadım parayı...

@canyash hocam öyle her zaman olan birşey değil parayı google iade ediyor zaten suistimal olduğunu düşünürse iade etmiyor, deneme yaptım 60 lira ödedim :)
    Kardeşim alım işini kredi kartından mı yoksa hattın üzerinden mi yapıyorsun..bir de iptal işini nasıl yapıyorsun bu işlemleri ayrıntılı anlatır mısın

• işte benim coins sıkıntım var şöyle hesabı 50 M yapamadım adam başladığı gibi bitiriyor fırsat bile gelmiyor yok mu bunun yöntemi :)

@canyash @kenan35
  • canyash kullanıcısına yanıt
    hat üzerinden izin vermiyor zaten o kadar yüksek tutara hocam o nedenle kredi kartı üzerinden yapıyoruz geri kalan işlemleri resimli bi hazırlama yapayım sizlere şimdi yol gösterdim eksik bilgi vermeyim size de zararım dokunmasın :)
    Aynen hocam detayli bir açıklama bekliyoruz

• Puaa ulen astiniz kendiniz hile hurdada

neyse yeni gelen arkadaslar hos gelmis sefa gelmis takildiginiz yerde donerim bende ama aninda olmaz benim coin problemim yok olanla4 var onlar uygulasin ama bu tur islemler iade gelmesse cok para riske atiyonuz dikkat edin herzaman yemez ben ucuza verim 5 milyon 20 1 milyon 10 yalniz meydan okumada limit var 50binden fazla tekseferde izin vermiyor 50k 50k istediğiniz kadar vereyim ust limit acik
    Onun yöntemi var hileli apk var ben çok kullandım mesela oyun başlıyor oyunun bir yerinde bazı kere başında bazı kere ortasında direk siyah topu sokuyorsun kazanıyorsun..yani bütün topların duruyor ya da 2 tane 3 tane farketmez siyah topu sokup kazanıyorsun..ama hile olayında miniclip kendini aştı anlıyor ve hesabı kapatıyor ona çare yok

beni de alintila hocam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.