Bildirim
8 Ball Pool -BABA KONU (11. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Onu bilmiyorum kaç tane lazım Ligi'nde birinci olman lazım ya da vpn değiştirip bedava dolar veriyor video izliyorsun veya app kuruyorsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl vpn açıklarmısın. Ben telefondan oynuyorum. Video izleyerek dolar verirmi. Ve coin az var bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ligimde birinci olabilmem için biraz coin gerekli. Şu an ikinciyim biraz coin gönderebilecek olan varmı acaba lütfen.
Simdiye kadar ozelden tuzelden ucret istemeden yardimci oldum ama artik yardimci olmak icin acikcasi suraya yazayim ucret isticem sonucda bizde emek veriyoruz 1milyon 10 tl 5 milyon 20 ciddiyim eski arkadaslar haric onlara limit sinir yok
Sağol kardeş eyvallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana coin olarak yardimci olabilicek varmi acc kodum budur; 115-704-681-3
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla yardımcı olmak isteyen varsa hayır demem, DieHard1347 nickim. Özgün tanım:103-425-273-9. Coin kazanmakta sıkıntı çekiyorum -
Arkadaşlar youtube a 8 Ball pool coins veya money yazınca nasıl kazanılır çıkar zaten..vpn değiştirip mesela ingiltere amerika dan filan girmiş gibi oluyorsun video izliyorsun 1 dolar veriyor türkiye için yok amerika ingiltere kanada filan 4 yerde var..hepsi için izlersen 4 dolar kazanıyorsun..şu programı yükle 3 dolar diyor kredi kartıyla üye ol 67 dolar diyor filan..
Vay kenan kardeşim hayırlı işler artık satışa geçmişin..
Şerefsiz miniclip 1.600000 coins 129 tl satıyor.bende 2 milyar 650 milyon coins var..bu hesapla ben milyarder oluyorum
Arkadaşlar yardımcı oluruz da bana da kenan kardeşim yardım etmişti ama oyuna başlıyoruz istiyor ki bişey yapmasın ben devamlı siyah topu deliğe sokayım..oyuna başlıyoruz topu devamlı deliğe atıyor bir top sokmuyor.oyun oynuyoruz iki top sok mübarek..istiyor ki armut piş ağzıma düş sanki ona borcum var..imkan olsa 10 milyon tek seferde vereyim olay bitsin ben 1 oyunda 25 milyon kazanıyorum ama 50 bin veriyor en fazla o da sıkıntı yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: canyash
Arkadaşlar yardımcı oluruz da bana da kenan kardeşim yardım etmişti ama oyuna başlıyoruz istiyor ki bişey yapmasın ben devamlı siyah topu deliğe sokayım..oyuna başlıyoruz topu devamlı deliğe atıyor bir top sokmuyor.oyun oynuyoruz iki top sok mübarek..istiyor ki armut piş ağzıma düş sanki ona borcum var..imkan olsa 10 milyon tek seferde vereyim olay bitsin ben 1 oyunda 25 milyon kazanıyorum ama 50 bin veriyor en fazla o da sıkıntı yapıyor
Haci ustume coken cokene emek veriyoruz karsilik almak lazim hayir tarzimi biliyo sun ben gidiyorum adami ekliyorum yontem soyluyorum biridaha geliyor sureklibayada ileri gitmisin sende he boynuz kuoagi gecti adamim benim allahaemanet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğru diyorsun kardeşim haklısın..senle oynadığım bana yardım ettiğin hesap eski hesaptı onda seviye 90 a çıktım orda bıraktım o kapandı..bunu yeni açtım senden sonra aldı başını gitti.
Eski şevkim yok ama oyun bağımlılık yapıyor gerçekten en büyük zevkim de tuvalette oynamak..ondan böyle uçtum galiba
aynen bagimlilik yapiyor. bende durum şöyle.
500-2500fln oynaya oynaya 15000fln yapiuom sonra bi riske giriyom adamlar supuruyor
sonra sil programi
2-3hafta sonra indir programi. en basa don.ucretsiz coin cevirmece 50-100 le oyna.
50k oyunlardan sonra bu50 lik ler sacma gelmeye basladi :) -
Arkadaşlar oyundan tamamen vazgeçmek zorunda kaldım çünkü hile yaptığımı yine anladı ve 2 milyar 200 milyon kirayı sildi yine yaparsan hesabı kapatırız dedi bende dedim kapatmazsan adam değilsin sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum dedim.hile yapmadan zevk vermiyor o yüzden oyunu komple silip bir daha bulaşmamak için biraz çaba sarfetcem çünkü bağımlılık yapıyor ve o olmayınca sanki bir yanım eksik gibi oluyor hiç iyi değil..bağımlılık yapan herşeye irade gösterip karşı koymak lazım yoksa sonu gelmez. Son 25 milyon oyunu oynadım kazandım baktım paralar gitmiş..elimde son kazandığım 25 milyon kaldı o da kesinti yapıyor 22 milyon var..bununla gittiği yere kadar gitsin zaten hesabı kapatacak sonra da oyunu silip bir daha yüklemem..son zamanlarda internet bağlantısı kesilip bir sürü para gitti küçük oyunlarda yapmıyor 25 milyon oynarken tık internet kopuyor dünyanın parası gitti..şu an 185 seviyedeyim bakalım kaçta kapatacak hesabı..
-
quote:
Arkadaşlar oyundan tamamen vazgeçmek zorunda kaldım çünkü hile yaptığımı yine anladı ve 2 milyar 200 milyon kirayı sildi yine yaparsan hesabı kapatırız dedi bende dedim kapatmazsan adam değilsin sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum dedim.hile yapmadan zevk vermiyor o yüzden oyunu komple silip bir daha bulaşmamak için biraz çaba sarfetcem çünkü bağımlılık yapıyor ve o olmayınca sanki bir yanım eksik gibi oluyor hiç iyi değil..bağımlılık yapan herşeye irade gösterip karşı koymak lazım yoksa sonu gelmez. Son 25 milyon oyunu oynadım kazandım baktım paralar gitmiş..elimde son kazandığım 25 milyon kaldı o da kesinti yapıyor 22 milyon var..bununla gittiği yere kadar gitsin zaten hesabı kapatacak sonra da oyunu silip bir daha yüklemem..son zamanlarda internet bağlantısı kesilip bir sürü para gitti küçük oyunlarda yapmıyor 25 milyon oynarken tık internet kopuyor dünyanın parası gitti..şu an 185 seviyedeyim bakalım kaçta kapatacak hesabı..
sat hacı ilan koy sen yenıden basla nasılsa yapmadıgın seymı ben verırım puanda bılıyon 50bın sınır var kara gun dostuyuz :) şaka bı yana oyun gercekten serefsızlık yapıyor sımdı ben hep romada oynuyorum normalde orda hedef cızgı yok sımdı orda sureklı oynarsan bı hedeflı bı hedefsız yapıyor kasıtlı yanı oyunun ıcınde kuralları degsıtırıyor oyun baglantı cabası zaten tek sorunum baglantı ve oyunun sacmalaması he bu arada bagımlılık ayrı mesele resmen oynamadan olmuyor naparsan yap terapi seansı alcaz yakında :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan35 -- 20 Aralık 2016; 8:39:40 >
-
var mi saglam yapip oldugu bir youtube hile linki? youtube dan yapayim dedim olmadi. mobil odeme istiyor
dibe vurdum. 50k dan sonra 50 coinsler sarmiyor
quote:
Kaç akıllı cihazın var hocam ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kenan35
quote:
sat hacı ilan koy sen yenıden basla nasılsa yapmadıgın seymı ben verırım puanda bılıyon 50bın sınır var kara gun dostuyuz :) şaka bı yana oyun gercekten serefsızlık yapıyor sımdı ben hep romada oynuyorum normalde orda hedef cızgı yok sımdı orda sureklı oynarsan bı hedeflı bı hedefsız yapıyor kasıtlı yanı oyunun ıcınde kuralları degsıtırıyor oyun baglantı cabası zaten tek sorunum baglantı ve oyunun sacmalaması he bu arada bagımlılık ayrı mesele resmen oynamadan olmuyor naparsan yap terapi seansı alcaz yakında :)
Sosyal medyadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
-
Aynen kardeş sıkıntı yok yaparım da bana hile olmadan zevk vermiyor oyun ama hileyi nasıl anlıyor onu çözemiyorum..paramı sildi ama hesabı silmedi şu an 20 milyon var istesem yine parayı çoğaltırım ama bir gün diyecek ki hesap kapandı o yüzden uğraşmak istemiyorum..oyundan çok atıyor kopuyor o sinir de yetiyor insana..resmen benim kölem ol diyor bende artık yeter diyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X