Çözüldü.
Prag Budapeşte Airbnb kullanmak
Merhabalar, mayıs ayında 5 hün Budapeşte ve Prag için tatil planımız var. İlk defa yurtdışı tatili yapacağız acemiyiz.
Yurtiçinde daha önce Airbnb ile bir çok defa konaklama yaptık. Budapeşte ve Prag'da da Airbnb ile kalmak istiyorum. Öneri ve tavsiyesi olan yazarsa mennun olurum.
Tercih sebebim ;Hem otellerden daha ucuza geliyor hemde daha merkezi lokasyonlarda konaklayabilme imkanı
Merhabalar herkese, arkadaşımla oyun oynamaya çalışıyoruz, iki farklı orjinal telefon kulaklığı denedim ikisinde de kendi sesimi duyuyorum ve oyunun sesi tekrar bana geliyor, bir türlü çözemedim tüm ayarları denedim. Arkadaşım da telefonunun kulaklığını kullanıyor o sorun yaşamıyor nedense? (3.5mm jack ile gamepad bağlıyoruz)
Empty
Silnsin
Ps4 Kablosuz Kulaklık Önerisi
Değerli forumdaşlar, Playstation 4 de kullanmak için kablosuz kulaklık arayışına girdim ama çok karışık bilgiler var içinden çıkamadım. Öncelikle wireless ve bluetooth olmak üzere iki bağlantı var hangisi ps4 uyumlu anlayamadım. Çok ağırlığı olmayan 1000 liraya kadar mümkünse 7.1 kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.
Yeni Ps oyuncusu+PsnPlus+yarış oyunu
|
Tablet Anakartı Tamiri Yardım
|
RimWorld Yemek sorunu
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.058
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 14.693 (Bu ay: 207)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 183 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun